Trevlig lägenhet med stor balkong i populära Krokslätt

Elina Vadász
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Krokslätts Parkgata 63B

2:a Mölndal / Krokslätt

Kortfakta

Avgift:
3 253 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 51,5 kvm
Våning:
2, ej hiss
Byggår:
1954-1955
Adress:
Krokslätts Parkgata 63B,
431 68 Mölndal
Snart till salu bild
Snart till salu bild

Beskrivning

Kommande försäljning!

En fantastisk mysig lägenhet med stor och härlig balkong i västerläge! Lägenheten består utav en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter, ett trevligt kök, stort sovrum med garderober samt ett lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong.

Varmt välkommen att höra av er för fler frågor!

Information Ekonomi

Avgift: 3 253 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Värme, vatten och kabel-tv ingår.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 455 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,07672%. Andel av årsavgift är 1,07672%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 79/1101.

Våningsplan: Våningsplan 2, ej hiss. Våningsplan 2.

Byggår: 1954-1955.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 51,5 m².

Senaste renovering/ombyggnad: Inga större renoveringar inplanerade framöver utan endast löpande underhåll och förbättringar. Just nu håller föreningen på med en OVK.

Gjorda renoveringar:
1989 utfördes ROT-renovering.
2012-2013 dränerades fastigheterna.
2015-2016 installation av nya balkonger.

TV- och internetanslutning: TV: Kabel-TV via ComHem ingår i månadsavgiften. Internet: Bredband via Bredbandsbolaget. Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren.

Uteplats: Balkong i västerläge.

Energideklaration: Status: Energideklaration senast utförd.

Information Förening

Förening: HSB:s Brf Sörgårdshus i Mölndal.

Allmänt om föreningen: HSB:s Brf Sörgårdshus i Mölndal äger och förvaltar fastigheterna Noshörningen 8 och Noshörningen 14. Föreningens fastigheter bebyggdes 1954-1955. Föreningen består av 94 bostadsrättsägenheter, 13 garage och 49 parkeringsplatser.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av HSB Mölndal. Föreningen höjde avgifterna med 1% vid årsskiftet 2016/2017. Framtida avgifter styrs i princip helt av räntorna på föreningens lån. I dagsläget har föreningen inga kända avgiftshöjningar. Kontrollerat med föreningen 2018-02-21.

Kommande/gjorda renoveringar: Inga större renoveringar inplanerade framöver utan endast löpande underhåll och förbättringar. Just nu håller föreningen på med en OVK.

Gjorda renoveringar:
1989 utfördes ROT-renovering.
2012-2013 dränerades fastigheterna.
2015-2016 installation av nya balkonger.

Övrigt: Föreningen anordnar två gemensamma städdagar per år.

Mölndal Krokslätt

Krokslätt
Krokslätt är ett lugnt och härligt område med blandad bebyggelse, där nya moderna bostäder mixas med fastigheter av äldre charm. Det planeras många nya bostäder och området i stort kommer få ett enormt uppsving allt eftersom det utvecklas. I närområdet finns servicebutiker samt matställen och utmed Mölndalsvägen ligger flera stormarknader. För barnfamiljen finns ett bra utbud av skolor och för studenter ligger flera av universitetets institutioner på nära avstånd. I Krokslätt ligger Örgryte koloniträdgårdar som är en gömd lummig oas och på gångavstånd finns även Safjällets naturreservat som är ett fint naturområde med promenadstigar och upplysta motionsslingor. I Krokslätt bor du med närhet till det mesta. Mölndals centrum eller Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss. På historisk mark mellan Mölndal och Göteborg ligger Krokslätts Fabriker, som uppfördes 1890-1907 av Mölnlycke Väfveriaktiebolag som en av många textilfabriker i Göteborgstrakten. De anrika tegelbyggnaderna är renoverade efter dagens krav och standard och delar numera yta med högteknologiska och energieffektiva hus.