Såld

Mycket fin lägenhet med stor balkong i sydvästäge

Peter Johansen
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se

Lundin Östra Göteborg

Med Lundin Östra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Rustmästaregatan 15

3:a Kviberg

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 518 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 77,5 kvm
Våning:
2/5, hiss
Byggår:
2015
Adress:
Rustmästaregatan 15,
415 28 Göteborg

Beskrivning

Vi har nöjet att presentera en otroligt fräsch lägenhet med ett av Kvibergs bästa lägen och med läcker balkong i soligt läge! Väl tilltagen 3:a om 77,5 kvm som är väl genomtänkt och påkostad med fina materialval. Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats. Bra planerat med goda arbetsytor och integrerade vitvaror samt kyl och frys i fullhöjd. Rymligt master bedroom och en väl tilltagen klädkammare. Ytterligare ett sovrum disponeras. Fräscht badrum med bl.a. tvättmaskin, torktumlare och dusch. Ljus hall med god plats för avhängning. Allt är nybyggt 2015 och är fortfarande i nyskick. Ett stenkast ifrån bra kommunikationer som bl.a spårvagnslinjer 6,7 och 11 samt busslinjer 58 och 519.

En lägenhet som måste upplevas på plats.

Varmt välkomna att boka visning!

Bostadens välplanerade kvadrat disponeras enligt följande:

Hall
Inbjudande hall som öppnar upp mot denna välplanerade trerumslägenhet i toppskick. Plats för avhängning av skor och ytterkläder till vänster.

Kök
Tidlöst kök med kvadraten på rätt plats. Skåpinredningen går i vitt och bryts av med handtag i rostfritt, vitt kakel samt en bänkskiva i grått. Generöst med avlastningsytor och förvaringsmöjligheter i de många skåpen. God plats för matbord.

Vardagsrum
Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum sprids här ett behagligt ljusflöde. Rummet ger plats för soffgrupp med tillhörande soffbord och tv-möbel och det finns även plats för ytterligare fristående möblemang. Från vardagsrummet tar vi oss ut till den stora balkongen som vetter mot söder och den trevliga innergården.

Sovrum
Två välplanerade sovrum som ger plats för säng med tillhörande möblemang. Mellan sovrummen finns en praktisk klädkammare som rymmer det mesta av förvaring. Idag nyttjas det andra sovrummet som barnrum,men går med fördel att användas som gästrum, tonårsrum eller kontor om behov finns.

Badrum
Fräscht och väl tilltaget badrum med kakel i vitt samt en klinker i grått. Utrustat med wc-stol, handfat i kommod, duschhörna med skjutbara väggar samt tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, överskåp och avlastningsyta.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 518 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Kostnad för varmvatten samt hushållsel tillkommer och betalas kvartalsvis.
Kostnad för kabeltv och internet tillkommer med 189kr/månad.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,652%. Andel av årsavgift är 1,68%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 15-1104 (kopia).

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5, hiss finns. Våningsplan 2 av 5.

Byggår: 2015.

Storlek: 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea ca 77,5 m².

Uteplats: Balkong, läge sydväst.

Bilplats: Parkeringsplatser finna att hyra. Separat kö.

Övriga byggnader: Det finns cykelförråd, eget källarförråd samt lättåtkomligt barnvagnsförråd.

Information Förening

Förening: BRF Löjtnantshjärtat. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 70 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Löjtnantshjärtat består av 70 lägenheter i två flerbostadshus som nyproduceras som totalentreprenad av Skanska. Föreningens fastighet är Kviberg 741:177 med adress Rustmästaregatan 13 och 15 samt Kadettgatan 1 och 3. Inflyttning skedde under perioden maj-september 2015.

Gemensamma utrymmen: Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Försäkring: Bostadsrättstillägg för hemförsäkring ingår, (boende måste dock skaffa själva hemförsäkringen själv).

Parkering: Föreningen förfogar över totalt 38 st standard + 2 st handikappanpassade p-platser. Numrerade parkeringsplatser på Aspirantgatan, Rustmästaregatan och Kadettgatan.
Här gäller grönt parkeringstillstånd och kostar 500 kr/mån. För närvarande är det separat kö till föreningens alla p-platser.

TV och bredband: Föreningen har ett gruppavtal med Telenor som innefattar Telefoni, IP-TV (T-1 Bas), samt Bredband 250/250 Mbit/s.
Här finns det möjlighet att uppgradera sitt TV-utbud samt Internethastighet separat. Telenor Stream ingår även i gruppavtalet. Medlemmar ansvarar själva för att ontakta Telenor i samband med tillträde och utträde av lägenhet för att ansluta eller avsluta sin personliga kundbild hos Telenor gällande utrustning och personliga tjänstetillval.

Kviberg

Kviberg är en av Göteborgs östra stadsdelar och ett område som präglas av en spännande mix av toppmodern arkitektur och historiska miljöer. Redan på 1300-talet omnämns byn och hemmanet Kviberg. De röda kasernbyggnaderna med svarta torn är idag något av Kvibergs signum. Kvibergs kaserner uppfördes 1895 och hade militär verksamhet fram till 1994. Idag finns här flera olika verksamheter, bl.a. utbildningar,
ungdomens hus och museum. I de gamla stallarna ryms Kvibergs marknad.
Moderna bostäder började byggas här i slutet av 1950-talet. Under 2000-talet har toppmoderna bostadsområden med fina innergårdar uppförts och fler är på gång. Många av dem har namn som anknyter till den militära historien – översten, löjtnanten och soldathemmet.
I Kviberg och dess grannområden finns ett gott utbud av vardagsservice såsom mataffärer, apotek och vårdmottagningar. Med Kvibergs strategiska läge och goda kommunikationer når man Göteborgs centrum på kort tid. Utmed E20 ligger flera stormarknader och i Partille centrum Allums shoppingcenter. Kviberg är ett område som uppmuntrar till ett aktivt liv. I Kvibergs park, området i och runtom kasernerna, huserar flera idrottsföreningar. Här finns också Beach Center, Prioritet Serneke Arena, bollplaner och motionsspår. I den nya delen av Kviberg som växer fram byggs nu ett ”mini-centrum” med bl.a. livsmedelsbutik och gym, som är planerat att stå klart till april 2020. Runt Kviberg finns vackra skogar, mäktiga klippformationer och flera naturstigar. En av dem går längs Fjällbo ängar och leder till Bergsjön som är en fin liten badsjö med klippstränder. Kviberg inbjuder till ett fräscht och modernt boende i stadsnära och grön miljö. Välkommen!

Planritning