Gaveltvåa högst upp i huset med stor balkong

Anders Pettersson
ansvarig mäklare

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Borstbindaregatan 17

2:a Kvillebäcken

Kortfakta

Pris/Bud:
3 075 000 kr
Avgift:
3 490 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 55 kvm
Våning:
5/5, hiss
Byggår:
2018/19
Adress:
Borstbindaregatan 17,
417 22 Göteborg

Beskrivning

Högst upp i huset finns nu en inbjudande gaveltvåa i Kvillebäckens sista projekt. Lägenheten kommer erbjuda ett insynsskyddat läge som med sina fönster i tre olika väderstreck får ett fint ljusinsläpp. En stor balkong om ca. 11 kvm som erbjuder eftermiddagssol gör detta till en av Origos bästa tvåor! Beräknad inflyttning är våren 2019.

Ett boende med hög standard med kök klassiskt vitt kök från Marbodal och vitvaror från Electrolux. Elegant badrum i neutrala färger och kombimaskin från Electrolux. En övergripande rumsbeskrivning finns i dokumentet "Rumsbekrivning" under dokument och länkar. Där finns även en inredningsvalslista uppladdad.

Här planeras en Feng Shui-inspirerad innergård med mycket grönska och många gemensamma umgängesytor. I Brf Origo kommer ni bo mitt i Kvillebäcken med närhet till shopping, träning, saluhall etc. Området består av en blandad bebyggelse med små mysiga gårdsgator, breda avenyer, pocketparker, torg och grönområden. Ett centralt boende med bra kommunikationer samt både gång- och cykelavstånd till stan. Backaplans köpcentrum och Kville Saluhall ligger runt hörnet. Det är nära till kajerna längs med Norra Älvstranden och Eriksberg samt fina naturområden som Ramberget, Flunsåsparken och Slätta damm. På en minuts gångavstånd och 6 minuters spårvagnsfärd nås stan. För den som är badsugen når man salta bad på 25 minuter med buss.

Mer information om projekt och bostad finns här: https://www.bonava.se/bostad/goteborg/kvillebacken/kvillebacken-brf-origo/2a-1402-origo-i-kvillebacken.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 3 075 000 kr

Avgift: 3 490 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten & Telia Triple-Play.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 kr och en pantsättningsavgift om 455 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,7686%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 2A-1402.

Våningsplan: Våningsplan 5 av 5, hiss finns.

Byggår: 2018/19.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 55 m².

Bilplats: Det kommer finnas 48 platser i garage under gårdsbjälklag och hus.

Övriga byggnader: Barnvagns- och rullstolsrum finns i respektive uppgång. Lägenhetsförråd i källarplan. Innergård kommer anläggas med cykelparkering, grönytor och gångbanor.

Information Förening

Förening: Brf Origo.
Föreningen tillåter delat ägande: Ej angiven.
I föreningen finns 113 st lägenheter och 2 st lokaler.

Allmänt om föreningen: Brf Origo äger fastigheten Brämaregården 61:8 varpå man uppför tre lamellhus. Föreningen kommer bestå av totalt 113 bostadsrätter och två lokaler. Inflyttning beräknas ske preliminärt vintern 2018/ våren 2019. Byggnadsprojektet genomförs på totalentreprenad av Bonava Sverige AB.

Hisingen

Kajpromenader, storstadsliv och vacker naturVälkommen till Hisingen, Sveriges femte största ö! Hisingen utgör en stor del av Göteborgs kommun och här finns flera olika bostadsområden varav Lindholmen, Sannegårdshamnen, Eriksberg, Kvillebäcken, Backa, Lundby, Hisings Backa, Gerrebacka, Hisings Kärra och Tuve är några. Området i stort präglas av nytänkande, framtidsvisioner och utveckling och bostäderna här är en blandning av äldre villor, nybyggnationer, rad- och kedjehusområden samt flerbostadshus. Serviceutbudet är mycket stort och här finns både kvartersbutiker och större köpcentrum. Utmed kajerna på Norra Älvstranden finns fina promenadstråk, småbåtshamnar och ett stort utbud av mysiga caféer och restauranger. Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park, Flunsåsparken, den stora Hisingsparken och Slätta Damm. Kommunikationerna är mycket goda och man tar sig lätt fram i staden med båt, buss eller spårvagn. Det finns även gott om gång- och cykelvägar.

På Hisingen lever du ett aktivt storstadsliv med både havet och grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter