Såld

Fint parhus med fantastisk altan och utsikt

Elina Vadász
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Gundefjällsgatan 44

Mölndal / Balltorp

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Rum:
4 rum
Boarea:
ca 109 kvm
Byggår:
1997
Tomtarea:
ca 492 kvm
Adress:
Gundefjällsgatan 44,
431 51 Mölndal

Beskrivning

Varmt välkomna till detta mysiga radhus i populära och barnvänliga Balltorp! Trevliga sällskapsytor, välplanerat kök, bra förvaring, fina sovrum, två badrum och en helt underbar altan med fritt och högt läge!

Balltorp är ett väldigt barnvänligt område med skogen som granne, men bara några minuter i från Mölndals innerstad med dess nybyggda galleria och matbutiker! I området finns också mysiga promenadstråk, Hills golfklubb, fotbollsplan samt busshållplats precis nedanför området.

Varmt välkommen på visning!

Bostad: Hall
Stor och ljus hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Från hallen nås köket till höger, badrummet till vänster och det underbara vardagsrummet rakt fram. I hallen finns även en stor garderob som ger bra förvaringsmöjligheter. Golvet i hallen består delvis av klinker.

Kök
Rejält kök med mycket bra förvaringsmöjligheter i form av lådor och skåp. Genomgående ljusa luckor som kombineras med det stilrena mörka kaklet längs med bänkskivan. Matbordet har sin givna plats intill fönstret och rymmer upp till 6 personer. Fönstret vetter ut mot innergården med ett härligt ljus och trevlig utsikt. Köket är utrustat med kyl och frys från Cylinda, spis från Husqvarna och diskmaskin från Miele.

Badrum
Rejält badrum som är utrustat med badkar, handfat, toalett samt tvättmaskin från Bosch. Badrummet har kakel längs med väggen intill badkaret samt ett praktiskt runt vädringsfönster som ger ett fint ljusinsläpp. Här finns också husets värmepanna.

Vardagsrum
Husets mest fantastiska sällskapsyta där gott om plats finns för både matsalsbord, soffgrupp och tv-bänk. Fina ljusa ytskikt genom hela rummet som ger det en härlig rymd! Från vardagsrummet nås också denna grymma uteplats med ett helt ostört och fritt läge! Utsikt över ett grönskande område som gör sig helt fantastiskt både sommartid och vintertid. På denna rejäla altan kan alla fina sommarkvällar och mysiga grillmiddagar spenderas med glädje! Här finns gott om plats för loungegrupp, stort matbord med flera sittplatser samt sommarens givna tillbehör - grillen!

Övre plan

En trappa upp finner vi husets alla tre sovrum. Sovrummen är lättmöblerade med sina bra ytor och kan anpassas precis som man själv vill ha det. Det ryms dubbelsäng och garderober i samtliga rum men också skrivbord om detta önskas. Rummen passar perfekt åt allt ifrån sovrum, gästrum, barnrum eller lekrum! Räcker inte förvaringen som den är så finns också en bra klädkammare intill trappen som kan nyttjas.

Badrum
På övre plan finner vi husets andra badrum. Även detta är stort och har bra förvaringsmöjligheter. Badrummet är utrustat med dusch, handfat, toalett och ett förvaringsskåp.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Taxeringsvärde: Taxeringsvärdet är 2 603 000 kr varav byggnadsvärde 1 200 000 kr (fastställt 2015). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 42 376 kr/år fördelat enligt följande:
Uppvärmning 25 000 kr/år, försäkring 4 800 kr/år, och samfällighet 12 576 kr/år.
I samfällighetsavgiften ingår vatten, renhållning, sopor och snöskottning. I uppvärmningskostnaden ingår nätavgiften samt hushållselen.

Fastighetsskatt: 8 349 kr/år.

Pantbrev: För information om pantbrev, kontakta ansvarig mäklare.

Servitut, planbestämmelser m m: Rättigheter-last: Avtalsservitut Underjordiska Ledningar.
Inskrivna servitut/Övriga gravationer: Avtalsservitut Underjordiska Ledningar.
Gemensamhetsanläggning: Mölndal Skogsriskan GA:1.
Planbestämmelser: Detaljplan (1994-04-20).

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Skogsriskan 11.

Byggnadstyp: Kedjehus.

Besiktigad: Ja.

Byggår: 1997.

Senaste renovering/ombyggnad: Altanen byggdes 2017. Huset målades om 2017.

Storlek: Boarea ca 109 m². Areauppgifter enligt taxeringsinformationen. 4 rum, varav 3 sovrum.

Byggnadssätt: Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glasfönster isoler.
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning.

Uppvärmning och el: Uppvärmningssystem: Vattenburen värme - värmepump-frånluft (el).
Nätbolag: Mölndals energi.

Energideklaration: Energiklass D, energiprestanda 50 kWh/m² år.
Status: Energideklaration senast utförd.

Uteplats: Stor altan med utsikt och fantastisk grönska. Insynsskyddad och fritt läge.

Övriga byggnader: Garage samt förråd.

Tomt: Tomtarea 492 m² (friköpt).