Såld

Toppmodern lägenhet med svårslagen balkong, i populära Krokslätt

Elina Vadász
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Bergskroken 4

3:a Mölndal

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 096 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 78 kvm
Våning:
3/7, hiss
Byggår:
2017
Adress:
Bergskroken 4,
431 37 Mölndal

Beskrivning

Vi har nöjet att presentera denna fantastiska trea i omåttligt populära Krokslätt! Med ett stenkast från härliga grönområden, närhet till Mölndals Galleria och dess trevliga utbud av restauranger, caféer och butiker, samt närhet till Göteborgs innerstad, bor man med det perfekta läget!

Lägenheten har två stora sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum med tvättavdelning samt en fantastisk balkong om hela 30 kvadratmeter!

Varmt välkommen att höra av er för fler frågor!

Hall
Rymlig hall med klädkammare till vid vänster som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Från hallen nås badrum, kök och vardagsrum. Ljusa väggar och parkettgolv är genomgående för hela bostaden.

Badrum
Helkaklat och stilrent badrum med genomgående moderna färgval. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, toalett, dusch, kommod, spegel samt golvvärme.

Kök
Ett härligt kök med genomgående rymd och underbart ljusinsläpp från de rejäla fönsterna. Luckorna går i vitt och kombineras med neutrala färger på både bänkskiva och kakel. Köket kännetecknas av bra förvaring i form av lådor och skåp samt en väldigt fin sällskapsyta som blickar ut över balkongen samt vardagsrummet. Här erbjuds gott om plats för stor soffgrupp, tv-bänk och soffbord.

Mellan vardagsrummet och köket nås utgången till den svårslagna balkongen om hela 30 kvadratmeter! Här blir det helt enkelt inte bättre; plats för loungegrupp, matbord, planteringar och kryddväxter.

Sovrum
Bostadens två sovrum ligger rofyllt med lugnt läge åt nordväst. Bra storlek på båda rummen vilket gör det enkelt att möblera och forma rummet precis som man vill. Här finns även skjutdörrsgarderober med riktigt bra förvaringsmöjligheter.

Krokslätt är ett mycket trevligt område med närhet till Göteborgs innerstad, Mölndals galleria med dess stora utbud av butiker, restauranger och caféer. I anslutning till området finns även bra kommunikationer med både spårvagn och buss. I området finns även närhet till förskola och skola.

Varmt välkommen på visning!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 096 kr/mån. Månadsavgiften inkluderar värme, kallvatten och kabel-tv. Obligatoriskt tillägg om 230kr/månad tillkommer som avser bredband. Individuell vattenmätning tillkommer utöver ovanstående avgifter.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,2153%. Andel av årsavgift är 2,15292%. 12,32843% Andelstal kapital.12,32843% Andel i procent.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 400 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 200 kr/mån, och hushållsel 200 kr/mån.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 21203/1203.

Våningsplan: Våningsplan 3 av 7, hiss finns.

Byggår: 2017.

Storlek: 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea ca 78 m².

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk frånluft.

TV- och internetanslutning: Internet: Faktureras tillsammans med avgiften, via föreningen.

Uteplats: Stor balkong omkring 30 kvadratmeter mot sydöst.

Information Förening

Förening: Brf sidenvävaren .
I föreningen finns 48 st lägenheter.

Gemensamma utrymmen: Cykelförråd samt laddstolpar för rullatorer finns på entréplan.

Parkering: Parkeringsmöjligheter finns i närliggande p-hus och går att hyra för 700kr/månaden.

Gårdsplats: Trevliga grönområden runt omkring, med fina lekplatser och bänkar.

Övrigt: Samtliga lägenheter är välplanerade och yteffektiva - från tvåorna om ca 54 kvm till de stora spatiösa fyrorna om ca 116 kvm. Här erbjuds en genomgående hög standard och stilfulla materialval, en takhöjd om ca 2,60 m och mycket generösa terrasser om ca 14-38 kvm.

Husen är designade av Wingårdhs arkitektbyrå och ger ett karaktärsfullt, pampigt och idylliskt intryck på samma gång!
Krokslätts Fabriker, från 1800-talet, integrerar Husvärden nu en miljösmart stadsdel där naturen möter storstaden.

I området finns bland annat förskola, pizzeria, gym, restauranger och naturreservatet Safjället, dit många lockas av dess härliga löparslingor och fina promenadstråk!

Krokslätt

Krokslätt är ett lugnt och härligt område med blandad bebyggelse, där nya moderna bostäder mixas med fastigheter av äldre charm. Det planeras många nya bostäder och området i stort kommer få ett enormt uppsving allt eftersom det utvecklas. I närområdet finns servicebutiker samt matställen och utmed Mölndalsvägen ligger flera stormarknader. För barnfamiljen finns ett bra utbud av skolor och för studenter ligger flera av universitetets institutioner på nära avstånd. I Krokslätt ligger Örgryte koloniträdgårdar som är en gömd lummig oas och på gångavstånd finns även Safjällets naturreservat som är ett fint naturområde med promenadstigar och upplysta motionsslingor. I Krokslätt bor du med närhet till det mesta. Mölndals centrum eller Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss. På historisk mark mellan Mölndal och Göteborg ligger Krokslätts Fabriker, som uppfördes 1890-1907 av Mölnlycke Väfveriaktiebolag som en av många textilfabriker i Göteborgstrakten. De anrika tegelbyggnaderna är renoverade efter dagens krav och standard och delar numera yta med högteknologiska och energieffektiva hus.

Planritning