Urbani - Nya Hovås och lite mer

Staffan Lindberg
ansvarig mäklare

Lundin Nyproduktion

Med Lundin Nyproduktion får du ett team av dedikerade mäklare som följer dig genom hela processen. Välkommen till din nya bostad.

Nya Hovås

Brf Urbani

Kortfakta

Status:
Pågående
Antal bostäder:
4
Pris/Bud:
2 150 000 - 4 850 000 kr
Rum:
1 - 4
Boarea:
34,5 - 97 kvm
Inflyttning:
Planerad Mars 2021
Försäljningsstart:
2018-12-02
Entreprenör:
Skanska Nya Hem
Adress:
Nya Hovås,
Hovås
Origohuset med ett brett utbud inom dagligvaruhandeln och service
Origohuset med ett brett utbud inom dagligvaruhandeln och service
Säröbanan
Säröbanan
Hovås Kallbadhus
Hovås Kallbadhus
T-bryggan
T-bryggan
Hovås Kallbadhus
Hovås Kallbadhus
Hovås Kallbadhus
Hovås Kallbadhus
Hovås golfbana
Hovås golfbana
Ritning
Ritning

Bostäderna

Beskrivning

Brf Urbani är en ny chans till ett härligt hem i Nya Hovås. Här i kvarteret uppför Skanska Nya Hem bostadsrätter med stora fönster och större balkonger.

Urbani är beläget i den södra delen av Nya Hovås. Här bor du nära både fiskaffären, mysiga butiker och trevliga caféer. Men läget är inte den enda anledningen till varför du vill bo i Urbani. Låt oss presentera några av Nya Hovås största balkonger. När du bor i ett av Göteborgs vackraste områden ska du så klart ha en riktigt stor balkong som gör att du alltid kan njuta i vardagen. Oavsett om det är frukost, middag eller fest.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment, med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar, är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller en handdukstork i badrummet. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Brf Urbani är givetvis Svanenmärkt, vilket är bra för både dig och miljön. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag och den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Låter det intressant?
Välkommen att kontakta oss för mer information!

Du hittar även mer information här på Skanska's hemsida: https://bostad.skanska.se/sok-bostad/goteborg-urbaniOMRÅDET:

"En småsaklig blandstad i världsklass med plats för personlighet"
Nya Hovås är en mysig blandstad med närhet till hav, natur, butiker, caféer samt kommunikationer utanför dörren. Oavsett om du trivs bäst på granitklippor eller uteserveringar finns här något för dig - en plats för både urban citykänsla och gröna inslag. Den bakomliggande tanken har varit att jobba tillsammans för att se helheten i ett större perspektiv. Visionen är att skapa en småskalig blandstad i världsklass och här ska det erbjudas det människor behöver i form av daglig service och unika butiker. Det lite oväntade blandas med det nya konceptet för ett personligt utbud. Butikskonceptet Small Shops ska ge en känsla av "Linnégatan på landet" - ett småskaligt utbud med en personlig avsändare.

Kombinera det bästa av två världar genom att mixa småstadens gemyt och personlighet med storstadens kreativa nytänkande. Här skapas en unik miljö för handel, arbetsliv och boende. När området är färdigställt beräknas det finnas ca 1300 bostäder, 20-30 butiker samt 600 nya arbetsplatser.

I området finner vi Spektrumhuset som håller på att utvecklas till en 5000 kvadratmeter stor kunskapsgalleria som erbjuder en mix av aktiviteter, butiker och mötesplatser. På bottenplan finns Small Shops och en restaurang med bowlinghall i källaren. På plan ett finns ett kunskapstorg för kulturverksamheter och i de övre planen färdigställs nu en grundskola för årskurs 4-9 där skolgården ligger på taket.

Även populära Origohuset ligger i området och bjuder bland annat på en välsorterad mataffär, ett bageri och café, en blomsterbutik, ett gym samt vårdcentral.

Området är strategiskt placerat vid avfarten Brottkärrsmotet med endast 10 minuters bilfärd till centrala Göteborg och ca 20 minuter med buss. Ljuvliga klippbad, en golfbana och härliga naturområden finns i närområdet och gör Hovås till en aktiv stadsdel.

Källa: www.nyahovas.se

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 150 000 - 4 850 000 kr

Tidigaste tillträdesdag: Planerad Mars 2021.

Planritning

Ritning
Ritning
Counter