Såld

Charmig vindsvåning med radhuskänsla

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se
Carolina Lindén
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0735-16 22 67 carolina.linden@lundin.se

Lundin Partille

Med Lundin Partille får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Timmerslätt 23D

5:a Partille

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
6 070 kr/mån
Rum:
5 rum
Boarea:
ca 116 kvm
Våning:
2/2, ej hiss
Byggår:
1982
Adress:
Timmerslätt 23D,
433 46 Partille

Beskrivning

ACCEPTERAT PRIS!
I idylliska Timmerslätt finner ni nu denna välplanerade femma som vars 116 kvadratmeter är optimalt planerade för hela familjen. På entréplan finner ni lägenhetens stora samlingspunkt i form av ett stort vardagsrum med utgång mot lägenhetens harmoniska terrass med utsikt mot den lugna skogen. Här finner ni även ett stort kök med plats för ett stort matbord där hela familjen kan samlas. På entréplan har ni även lägenhetens stora badrum. Två av lägenhetens totalt fyra sovrum är belägna på nedre plan. På övre plan finner ni en mindre sällskapsyta, en toalett samt två sovrum.

Partille är ett växande område som utvecklas dagligen, med närhet till livsmedelsbutiker, gallerior behöver man aldrig åka långt för att finna det man söker. Timmerslätt är ett lugnt och skyddat område som trots Partilles tillväxt fortsätter vara en lugn oas med närhet till bekvämligheterna. Skolor och förskolor finner ni ett stenkast bort, för de lediga dagarna har ni aldrig långt till närmsta sjö eller naturområde.

Timmerslätt är en plats för gemenskap och en plats att skapa minnen på. På Timmerslätt 23D finner ni inte bara en lägenhet, ni finner ett hem.

Välkomna på visning och välkomna hem!

Rumsbeskrivning: Entréplan:

Hall: Ni välkomnas in i en rymlig hall med plats för avhängning. Hallen är en knytpunkt i lägenheten och härifrån når ni alla rum på entréplan.

Kök: Smakfullt inrett kök med noggrant utvalda färger där skåpsluckor och vitvaror i vitt bryter av mot himmelsblått kakel samt gråmålade väggar. Kyl och frys i fullhöjd från Bosch samt ugn och diskmaskin.

Sovrum 1: Från köket når ni ett av lägenhetens sovrum, rymligt med plats för dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Ljust målade väggar samt stort fönster som släpper in rikligt med ljus.

Vardagsrum: Rymligt vardagsrum med plats för större soffgrupp samt tillhörande möblemang och ett större matbord. Ljusgrå väggar skapar en enkel bas att inreda efter.

Terrass: Från vardagsrummet når man lägenhetens idylliska terrass med utsikt mot skogen. En underbar plats att grilla på under sommarhalvåret (eller året runt) samt en given plats att avnjuta en kopp kaffe eller ett glas vin på när man behöver slappna av.

Sovrum 2: I anslutning till sovrummet finner ni ett större sovrum med plats för dubbelsäng samt tillhörande nattduksbord.

Badrum: Helkaklat badrum i ljust tema utrustat med tvättmaskin, dusch, handfat med kommod samt ett spegelskåp.

Övre plan:

Sällskapsyta: Mindre sällskapsyta som är perfekt för de yngre i familjen att samlas på, går att möblera.

Toalett: Mindre toalett utrustat med WC, handfat samt spegelskåp.

Sovrum 3: Sovrum med snedtak, går att inreda med enkelsäng samt ett skrivbord.

Sovrum 4: Sovrum med snedtak, går att inreda med enkelsäng samt ett skrivbord.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 6 070 kr/mån. Föreningen har informerat om en eventuell avgiftshöjning om ca 150-250 kr / månaden. Beloppet är inte bekräftat ännu.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,754%. Andel av årsavgift är 0,75399%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 450 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 50 kr/mån, och hushållsel 400 kr/mån.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 296/1101.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 2, ej hiss.

Byggår: 1982.

Storlek: 5 rum och kök, varav 4 sovrum. Boarea ca 116 m². Areauppgifter enligt mätning.

Senaste renovering/ombyggnad:

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk frånluft.

Energideklaration: Energiprestanda 149 kWh/m² år.
Status: Energideklaration senast utförd 2010-10-27.

Information Förening

Förening: HSB Brf Måsängen i Partille. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 125 st lägenheter och 1 st lokal.

Allmänt om föreningen: Brf Måsängen är en mycket välskött förening som består av total 125 lägenheter fördelat på 14 bostadshus och det finns också 1 lokal. Därutöver finns 15 hus med 125 garage varav 2 är kombinerade garage och förråd samt ett förrådshus. Föreningens äger fastigheten Partille SKulltorp 1:432 med adress Timmerslätt 1-31 och 2-26. Det är mycket blandade åldrar i föreningen och sammanhållningen är god.

Gemensamma utrymmen: Det finns samlingslokal, grillplats, pingisrum, tvättstuga och ett mycket uppskattat gym. Varje lägenhet har ett rymligt förråd vid entrén.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av HSB. Föreningen har brutet räkenskapsår. Avgifterna höjdes med 1% 1/7-2019. I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar (2019-08-04).
I avgifterna ingår värme, vatten, tv, bredband, IP-telefoni och garage.

Försäkring: Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Moderna försäkringar.

Kommande/gjorda renoveringar: I dagsläget finns inga större renoveringar inplanerade. Det som kan komma att bli aktuellt är nyinvestering avseende solpaneler/bergvärme, en extra stämma gällande beslut om detta planeras hösten 2019.
Ett urval av genomförda renoveringar de senaste åren:
2005 Samtliga yttre fönsterbågar som inte skyddas av tak byttes ut till aluminium och med energiglas.
2010 Renovering av tak med ny inbrädning, nya betongpannor, snörasskydd och utrymningsstegar. Takutsprång byggdes på samtliga husgavlar.
2012 Uppgradering av värmesystemet med nya termostater. Garagebyggnaderna målades och utrustades med nya plåttak och eldrivna nya portar samt ny belysning. Nytt miljöhus byggdes i anslutning till ett garage.
2013-2014 Samtliga bostadshus målades och mycket virke byttes, nya brevlåde-konstruktioner, nya ljusarmaturer och emaljskyltar som ersatte de tidigare.
2017 Nya fläktar uppe på taken.
2017-2018 renovering av betongskador i trappor och loftgångar.

Parkering: Det hör ett garage till varje lägenhet som ingår i avgiften. Utöver det har föreningen 38 parkeringsplatser utomhus. Utomhusplatserna är i första hand gästparkeringar, men får även användas av oss boende i mån av plats.

TV och bredband: I avgiften ingår Telia Triple Play med digital-TV från Telia med kanalpaketet "Lagom", internet 10 Mbit och IP-telefoni.

Övrigt: Gå gärna in på föreningens hemsida och läs mer: www.brfmasangen.se.

Partille

Friluftsliv, storstadsliv och shopping


Välkommen till Partille, ett trivsamt område med stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Här bor man på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Förutom Partille centrum utgörs Partille av flera mindre områden såsom Furulund, Björndammen, Mellby, Lexby och Paradiset. Bebyggelsen består av alltifrån pampiga sekelskiftesvillor till funktionella radhusområden och toppmoderna bostäder.
I Partille Arena är en multiarena för kultur- och idrottsevenemang och här finns även en bowlinganläggning, ett gym och en stor restaurang. I Partille Kulturum ryms bibliotek, teater, café och mycket mer. Det stora köpcentret Allum gör det enkelt att handla på hemmaplan, med sitt gedigna utbud av butiker, mataffärer och matställen.
Partillebor har gott om lummig, orörd skog och mark att vistas i. I Bokedalens naturreservat och Paradisets friluftsområde finns flera motions- och vandringsleder. Sommartid badas det i Stora Kåsjön och Humlebadet, och i Säveån och Björndammen fiskas det lax.

I Partille lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning