Snart till salu

Charmig vindsvåning med radhuskänsla

Poya Sondosi
ansvarig mäklare

Lundin Partille

Med Lundin Partille får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Timmerslätt 23D

5:a Partille

Kortfakta

Pris/Bud:
2 590 000 kr
Avgift:
6 029 kr/mån
Rum:
5 rum
Boarea:
ca 118 kvm
Våning:
2/2, ej hiss
Byggår:
1982
Adress:
Timmerslätt 23D,
433 46 Partille
Intresserad av denna bostad - Poya
Intresserad av denna bostad - Poya

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på poya.sondosi@lundin.se.

Ett gyllene läge att förvärva ett boende med alla fördelar av att bo i radhus, med tryggheten av att vara del av en stabil bostadsrättsförening. I ett idylliskt läge i Timmerslätt finner ni denna vindslägenhet, lägenhetens alla kvadratmeter disponeras över två plan. På plan ett finner ni två sovrum, ett stort kök samt ett badrum utrustat med tvättmaskin. Från vardagsrummet på entréplan når ni även en stor balkong med utsikt över grönska, en given plats för allt från morgonkaffe till sena sommarkvällar med vänner och familj.

På övre plan finner ni två sovrum , möblerbar sällskapsyta samt en mindre toalett.

Beläget på en trafikfri gata med närhet till Allum, livsmedelsbutiker och skolor är detta den perfekta lägenheten för den stora familjen.

Välkommen på visning!

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 590 000 kr

Avgift: 6 029 kr/mån.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,754%. Andel av årsavgift är 0,75399%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 450 kr/mån. Fördelas enligt följande: försäkring 50 kr och hushållsel 400 kr.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 296/1101.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 2, ej hiss.

Byggår: 1982.

Storlek: 5 rum och kök. Boarea ca 118 m². Areauppgifter enligt ekonomisk förvaltare.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk frånluft.

Energideklaration: Energiprestanda 149 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2010-10-27. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

Information Förening

Förening: HSB Brf Måsängen.

Allmänt om föreningen: Brf Måsängen är en mycket välskött föering som består av total 125 lägenheter fördelat på 14 bostadshus och det finns också 1 lokal. Därutöver finns 15 hus med 125 garage varav 2 är kombinerade garage och förråd samt ett förrådshus.

Det finns samlingslokal, grillplats, pingisrum, tvättstuga och ett mycket uppskattat gym.
Varje lägenhet har ett rymligt förråd vid entrén.

Det är mycket blandade åldrar i föreningen och sammanhållningen är god.

Ingen avgiftshöjning är planerad inom de närmsta året.

Renoveringar: Garagetaken och portarna har bytts ut 2012.
Nytt sop- och kompostrum har byggts 2012.
Alla träbalkonger har renoverats och byggts om.
Alla lägenheter har fått bytt samtliga termostater till elementen.
Ommålning av fastigheterna och byte av förrådsdörrar görs nu (våren 2014).

Gå gärna in på föreningens hemsida och läs mer:
www.brfmasangen.se.

-Partille

Friluftsliv, storstadsliv och shopping


Välkommen till Partille, ett trivsamt område med stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Här bor man på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Förutom Partille centrum utgörs Partille av flera mindre områden såsom Furulund, Björndammen, Mellby, Lexby och Paradiset. Bebyggelsen består av alltifrån pampiga sekelskiftesvillor till funktionella radhusområden och toppmoderna bostäder.
I Partille Arena är en multiarena för kultur- och idrottsevenemang och här finns även en bowlinganläggning, ett gym och en stor restaurang. I Partille Kulturum ryms bibliotek, teater, café och mycket mer. Det stora köpcentret Allum gör det enkelt att handla på hemmaplan, med sitt gedigna utbud av butiker, mataffärer och matställen.
Partillebor har gott om lummig, orörd skog och mark att vistas i. I Bokedalens naturreservat och Paradisets friluftsområde finns flera motions- och vandringsleder. Sommartid badas det i Stora Kåsjön och Humlebadet, och i Säveån och Björndammen fiskas det lax.

I Partille lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter