Såld

Nyproducerad tvåa på våning 10 med söderbalkong

Niklas Kocev
ansvarig mäklare
Fsg. chef, Mäklare, Partner
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se
Jennifer Bäck
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 81 jennifer.back@lundin.se

Lundin Östra Centrum

Med Lundin Östra Centrum får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Gräddgatan 7

2:a Kallebäck

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
2 858 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 49 kvm
Våning:
10/14, hiss
Byggår:
2018
Adress:
Gräddgatan 7,
412 76 Göteborg

Beskrivning

Välkommen hem till en välplanerad och trivsam lägenhet på våning 10 i populära Kallebäcks Torn! En stor balkong i söder med underbart utsiktsläge och en öppen planlösning med det sociala livet i fokus gör det lätt att trivas. Med nya fina ytskikt i sober färgskala bjuder lägenheten på en lugn bas att inreda till ditt drömboende. Badrummet är helkaklat och utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Riktigt bra förvaring i garderobsvägg och klädkammare/förråd.

I Kallebäcks torn bor du helt perfekt! En snabbväxande stadsdel med både frisörsalong, pizzeria, mataffär och bra kommunikationer i området. Från Kallebäck tar du dig lätt med buss till både Korsvägen och Avenyn på ca 10-15 minuter. Kallebäck är en bra utgångspunkt, oavsett var i Göteborgsregionen du vill åka. Med bil tar du dig snabbt och enkelt ut på de stora trafiklederna E6 och väg 40.

Rumsbeskrivning: Bostadens 49 kvm disponeras enligt följande:


Otroligt bra förvaring i hallen med hela sex garderober samt kapphylla. Från hallen nås badrummet och den rymliga klädkammaren.


Kök och vardagsrum i helt öppen planlösning ger gott om svängrum för hemmakocken och utrymme för det sociala livet. Med stora fina fönster åt två väderstreck och utgång till den härliga söderbalkongen är det här ett rum som präglas av ljus och rymd. Intill fönstret finns plats för matbord för fyra personer. Vitvarorna är rostfria och består av ugn, häll, kyl/frys, fläkt och diskmaskin.


I det rofyllda sovrummet finns plats för en dubbelsäng med tillhörande avlastningsmöbel.

Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, vikbara glasväggar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 2 858 kr/mån. Individuell mätning av varmvatten och elförbrukning tillkommer samt kostnad för kabel-tv/bredband.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,0529%. Andel av årsavgift är 1,0529%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 1904.

Våningsplan: Våningsplan 10 av 14, hiss finns. Våningsplan 10 av 14.

Byggår: 2018.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 49 m². Areauppgifter enligtden ekonomiska planen.

Senaste renovering/ombyggnad: Byggnaden är helt ny och något ombyggnadsbehov bör därför inte föreligga inom överskådlig framtid.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: FX-aggregat.

TV- och internetanslutning: Internet: Tv, bredband och telefoni via fiber.

Uteplats: Söderbalkong.

Bilplats: Parkeringsmöjligheter finns bl.a. i föreningens garage, till dessa platser är det separat kö. Det finns även cykelparkering och bilparkering i form av gatuparkering.

Övriga byggnader: I föreningen finns det gemensam tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum och rullstolsrum i källaren.

Information Förening

Förening: Brf Kallebäcks Torn .

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Kallebäcks Torn förvärvade fastigeheten Kallebäck 7:11 med adress Gräddgatan 7 som byggdes under 2017-2018. Föreningen består av 84 st bostadslägenheter där lägenhetsarean utgör 4675 kvm och markareal utgör 847 kvm.

Kallebäcks Torn är ett av Göteborgs mest attraktiva bostadsprojekt. I två fjortonvåningshus bygger Stena Fastigheter både hyresrätter och bostadsrätter. Lägenheterna i Kallebäcks Torn har stora balkonger, många är inglasade, och utsikten är fantastisk. Insidan är stilren och skandinaviskt ljust. Alla lägenheter har en öppen kvadratsmart planlösning och de har ritats med en utpräglad känsla för detaljer. Detaljer som skapar trivsel och garanterat får dig att känna dig som hemma. Ordentliga hissar gör att stora möbler, barnvagnar och rullstolar lätt kommer in. Trapphusen har stora fönster för att du ska känna ljuset. Även fast alla lägenheter har tvättmöjligheter, finns det en gemensam tvättstuga. Bostäderna byggs för certifiering Miljöbyggnad Silver. Kallebäcks Torn erbjuder yteffektiva tvåor och treor, från 45 till 69,5 kvm.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av Conzignius Hem & Fastighet AB.

Kommande/gjorda renoveringar: Nyproduktion.

Kallebäck

Kallebäck är ett trivsamt, stadsnära område i utkanten av Örgryte som gränsar till stora skogspartier och med Delsjöområdet som närmsta granne. Läget är centralt med närhet till både Mölndals centrum och Göteborgs södra centrum.

Tidigare låg Arlas mejeri i området, vilket gett namn till flera av stadsdelens gator, såsom Ostgatan, Gräddgatan och Smörgatan. Bebyggelsen består till stor del av väl¬hållna flerfamiljshus från 50- och 60-talen men det har också uppförts flera toppmoderna höghus. Kallebäck är dessutom ett område som fortfarande är under stor utveckling.

Promenad- och cykelvägar går genom området, likaså busslinje 50. På andra sidan leden, utmed Mölndalsvägen, ligger flera stormarknader, träningsställen och restauranger.

Runt Kallebäck finns vidsträckta skogar med härliga ytor för motion och rekreation samt badsjöar. Alldeles runt hörnet ligger Delsjöns golfbana som är en mycket vacker park- och skogsbana. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Kallebäck inbjuder till ett behagligt boende med natur, service och storstadsliv inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter