Såld

Nyproducerad tvåa med vidsträckt utsikt

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Götaverksgatan 20

2:a Lindholmen

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 013 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 62 kvm
Våning:
6/16, hiss
Byggår:
2016
Adress:
Götaverksgatan 20,
417 55 Göteborg
Toppmodernt kök i stilrent utförande
Toppmodernt kök i stilrent utförande
Öppen planlösning ger plats för de större sällskapen
Öppen planlösning ger plats för de större sällskapen
Blicka ut över Göteborg från en solig balkong
Blicka ut över Göteborg från en solig balkong
Intresserad av denna bostad - Poya
Intresserad av denna bostad - Poya
En växt som trotsar kylan
En växt som trotsar kylan

Beskrivning

Mitt i expansiva Lindholmen reser sig denna ståtliga byggnad. Nu har du chansen att förvärva en tvåa som sticker ut från mängden. I ett modernt boende där varje kvadratmeter har planerats noga och med smakfulla tillval är denna lägenhet en kombination av elegans, rymd och tidlös kvalitet

Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en stor yta för umgänge, bjud hem vännerna och njut av den slående utsikten över Göteborg och älven. Köket har uteslutande modern utrustning och stilrena färgval som skapar en exklusiv känsla. Ett toppmodernt badrum med smakfulla tillval som skapar känslan av att bo på ett lyxhotell. Ett större sovrum med fönster som vätter mot älven och Göteborgs kanske mest berömda byggnad Läppstiftet, en utsikt man aldrig tröttnar att vakna upp till.

Föreningen tillhandahåller en kostnadsfri bilpool, ett avtal som sträcker sig tre år fram. Föreningen har också elcyklar som är belägna nere i garaget, dessa kan man låna kostnadsfritt.

I expansiva Lindholmen växer det fram en stad i staden, promenadavstånd till livsmedelsbutik, flertalet restauranger, gym och mycket annat. Behöver du ta dig till centrala Göteborg kollektivt kan du göra det snabbt och effektivt via buss eller båt.

Rumsbeskrivning: Stor och praktisk hall med plats för ytterkläder och förvaring.

Vardagsrum och kök i öppen planlösning med fönsterpartier och två håll. Plats för ordentlig soffgrupp och stort matbord. Utgång genom helglasade pardörrar ut mot balkongen med fint solläge och fantastisk utsikt.

Välutrustat kök med ljusa snickerier och påkostade maskiner från Siemens.
Ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i garderober. Fin utsikt och skön morgonsol.

Stort badrum med dusch, handdukstork och tvättmaskin med torkfunktion. Kakel på väggar, klinker på golvet.

Enhetligt vitlaserat parkettgolv i hela lägenheten.

Belysningsknapp i hallen som tänder och släcker hela lägenheten.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 013 kr/mån. Varje månad tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 487 kr. Total summa blir då 4500 kr/mån. Andel i föreningen är 0,83484%. Andel av årsavgift är 0,99244%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 1-1603.

Våningsplan: Våningsplan 6 av 16, hiss finns.

Byggår: 2016.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 62 m². Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Ventilation: FTX-system (värmeåtervinning på frånluften).

TV- och internetanslutning: TV: Digitalt grundutbud för tv-kanaler samt bredband 250/250 Mbit via Bredbandsbolaget tillkommer till avgiften som ett obligatoriskt tillägg om 165 kr/mån. Internet: Digitalt grundutbud för tv-kanaler samt bredband 250/250 Mbit via Bredbandsbolaget tillkommer till avgiften som ett obligatoriskt tillägg om 165 kr/mån.

Uteplats: Stor möblerbar balkong med plats för större café-set.

Bilplats: Garage beläget under byggnaden, specifika platser för el-bil.
Här finns även cykelparkering.

Övriga byggnader: Till lägenheten hör ett förråd. Cykelparkering finns i källarplan samt på gården.

Information Förening

Förening: Brf Lindholmspiren.

Allmänt om föreningen: Brf Lindholmspiren äger fastigheten Lindholmen 45:1. Föreningen består av totalt 133 bostadsrättslägenheter belägna i tre flerfamiljshus med adress Götaverksgatan 18-26. Hus 1 är ett punkthus med 16 våningar, hus 2 har en förskola med 3 våningar och hus 3 är ett lamellhus med 6-8 våningar. Byggnadsprojektet genomförs som en totalentreprenad av Skanska Sverige AB.

Lindholmen

På Lindholmen möts historia och framtid i skön harmoni. När man kliver av färjan på
Lindholmspiren hamnar man mitt i Lindholmen Science Park, där många företag och skolor har sina verksamheter. Området i stort är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter. Här kommer bland annat Göteborgs första riktiga skyskrapa, Karlatornet, att byggas.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Lindholmen till Eriksberg och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

På Lindholmen finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.
Gröna oaser finner man exempelvis i Keillers Park och för den som vill motionera finns flera anläggningar att välja mellan.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Lindholmspiren, Slottsberget eller Eriksberg och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats finns möjlighet i Västra Sannegårdshamnens båtklubb eller i Eriksbergsdockan.

Lindholmen inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Planritning
Planritning