Såld

Nyproducerad etta i gavelläge med balkong

Haris Pipic
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0708-55 67 66 haris.pipic@lundin.se
Niklas Kocev
assisterande mäklare
Fsg. chef, Mäklare, Partner
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se

Lundin Partille

Med Lundin Partille får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Portstråket 20

1:a Partille

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
2 966 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
ca 46 kvm
Våning:
5/6, hiss
Byggår:
2019
Adress:
Portstråket 20,
433 38 Partille

Beskrivning

Äntligen står denna nyproducerade etta redo för sin första inflyttningsfest! Det är något alldeles särskilt att få flytta in i en alldeles nybyggd lägenhet där varenda vrå är i toppskick! Den här pärlan bjuder på balkong, fönster åt tre väderstreck och vinklade väggar som öppnar upp lägenheten och får den att kännas större än sina 46 kvm. Välplanerat kök från Vedum/Siemens med två fönster ger en fin matplats och ett härligt rum att både laga mat och umgås i. Vardagsrummet har plats för både soffa och säng samt gott om förvaring i både garderob och en rymlig klädkammare. Genomgående ekparkett, vita väggar och vackra fönsterbräden i natursten ger en lugn och enhetlig bas att inreda. Badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare ger en smidig vardag. Välkommen hem!

Rumsbeskrivning: Lägenhetens 46 kvm disponeras enligt följande:

Ta steget in i en rymlig entré där ljuset flödar in från tre håll. Hallen har en central roll i lägenheten med vardagsrummet åt höger och en skymt av köket åt vänster. Ytterkläderna har plats i garderoben eller i den rymliga klädkammaren, inredd med stänger och hyllor. Det finns dessutom plats för en mindre hallmöbel. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita, i enlighet med resten av lägenheten.

I vardagsrummet finns plats för både säng och soffa. Två stora fönster i vinkel ger ett härligt ljus. Härifrån nås den härliga balkongen. Med ett högt läge mot öster blir den en solig oas för långa lata förmiddagar. Ekparkett och vita väggar.

Köket är byggt i vinkel med bra arbetsytor som väcker matlagningsglädje. Över en betonggrå laminatskiva sitter vitt matt avlångt kakel i rak sättning och de släta luckorna är vita med rostfria handtag. Glaskeramikhäll med inbyggnadsugn under, kyl/frys, diskmaskin, mikro och kolfilterfläkt, samtliga från Siemens. Här finns plats för ett dukat bord för tre-fyra personer intill de två fönstren. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita.

I det helkaklade badrummet duschar man gärna länge. Fin färgsättning med vitt matt kvadratiskt kakel, ljusgrå klinker och raka duschväggar i klarglas. Handfat med vit kommod med två lådor. I spegelskåpet över handfatet finns eluttag och belysning. I taket sitter spottar. En kombinerad tvättmaskin/torktumlare med vit bänkskiva ovanför förenklar tillvaron till vardags.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 2 966 kr/mån. Digital-TV och bredband via Telia Triple Play ingår i månadsavgiften. I avgiften ingår inte hushållsel och vatten.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,6621%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 5-1517.

Våningsplan: Våningsplan 5 av 6, hiss finns.

Byggår: 2019.

Storlek: 1 rum och kök. Boarea ca 46 m². Areauppgifter enligt ekonomisk plan.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

TV- och internetanslutning: Internet: Digital-TV och bredband via Telia Triple Play ingår i månadsavgiften.

Bilplats: 80 p-platser i p-hus finns att hyra. Av dessa är 10 stycken elbilsplatser och 5 stycken handikappsanpassade platser. Till dessa är det separat kö.
Utöver dessa 80 platser finns även avgiftsbelagd besöksparkering i p-huset.

Information Förening

Förening: Brf Lyckan Partille Port. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).

Allmänt om föreningen: Föreningen har uppfört 124 bostadsrättslägenheter fördelade på tre huskroppar inom fastigheten Partille 11:67.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har en gästlägenhet på 65 kvm.

Parkering: Föreningen har tillgång till 80 p-platser i det närliggande parkeringsgaraget. Dessa går att hyra och det tillämpas separat kö för detta.
Vänligen kontakta föreningen för mer info om parkeringarna.

TV och bredband: Digital-TV och bredand via Telia Triple Play ingår i månadsavgiften.

Gårdsplats: På gården uppförs ett gemensamt växthus med tillhörande förråd.

Partille

Friluftsliv, storstadsliv och shopping


Välkommen till Partille, ett trivsamt område med stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Här bor man på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Förutom Partille centrum utgörs Partille av flera mindre områden såsom Furulund, Björndammen, Mellby, Lexby och Paradiset. Bebyggelsen består av alltifrån pampiga sekelskiftesvillor till funktionella radhusområden och toppmoderna bostäder.
I Partille Arena är en multiarena för kultur- och idrottsevenemang och här finns även en bowlinganläggning, ett gym och en stor restaurang. I Partille Kulturum ryms bibliotek, teater, café och mycket mer. Det stora köpcentret Allum gör det enkelt att handla på hemmaplan, med sitt gedigna utbud av butiker, mataffärer och matställen.
Partillebor har gott om lummig, orörd skog och mark att vistas i. I Bokedalens naturreservat och Paradisets friluftsområde finns flera motions- och vandringsleder. Sommartid badas det i Stora Kåsjön och Humlebadet, och i Säveån och Björndammen fiskas det lax.

I Partille lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter