Såld

Nyproducerad etta med balkong

Haris Pipic
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0708-55 67 66 haris.pipic@lundin.se
Niklas Kocev
assisterande mäklare
Försäljningschef, Mäklare & Partner
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se

Lundin Partille

Med Lundin Partille får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Portstråket 20

1:a Partille

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 265 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
ca 53 kvm
Våning:
5/6, hiss
Byggår:
2019
Adress:
Portstråket 20,
433 38 Partille

Beskrivning

ACCEPTERAT PRIS ! Äntligen står denna bostad redo att säljas! Det är något alldeles särskilt att få flytta in i en lägenhet där varenda vrå är i toppskick! Den här pärlan bjuder på balkong, fönster åt två väderstreck. Välplanerat kök från Vedum/Siemens med två fönster ger en fin matplats och ett härligt rum att både laga mat och umgås i. Vardagsrummet har plats för både soffa och säng samt gott om förvaring i både garderob och en rymlig klädkammare. Genomgående ekparkett, vita väggar och vackra fönsterbräden i natursten ger en lugn och enhetlig bas att inreda. Badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare ger en smidig vardag. Välkommen hem!

Rumsbeskrivning: Lägenhetens 53 kvm disponeras enligt följande:

Ta steget in i en rymlig entré där ljuset flödar in från två håll. Hallen har en central roll i lägenheten. Ytterkläderna har plats i garderoben eller i den rymliga klädkammaren, inredd med stänger och hyllor. Det finns dessutom plats för en hallmöbel. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita, i enlighet med resten av lägenheten.

I vardagsrummet finns plats för både säng och soffa. Stora fönster ger ett härligt ljus. Härifrån nås den härliga balkongen som tittar ut på gården. Ekparkett och vita väggar.

Köket har bra arbetsytor som väcker matlagningsglädje. Över en betonggrå laminatskiva sitter vitt matt avlångt kakel i rak sättning och de släta luckorna är vita med rostfria handtag. Glaskeramikhäll med inbyggnadsugn under, kyl/frys, diskmaskin, mikro och kolfilterfläkt, samtliga från Siemens. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita.

I det helkaklade badrummet duschar man gärna länge. Fin färgsättning med vitt matt kvadratiskt kakel och ljusgrå klinker, och raka duschväggar i klarglas. Handfat med vit kommod med två lådor. I spegelskåpet över handfatet finns eluttag och belysning. I taket sitter spottar. En kombinerad tvättmaskin/torktumlare förenklar tillvaron till vardags.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 265 kr/mån. Digital-TV och bredband via Telia Triple Play ingår i månadsavgiften. I månadsavgiften ingår inte hushållsel och vatten.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,7431%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 5-1503.

Våningsplan: Våningsplan 5 av 6, hiss finns.

Byggår: 2019.

Storlek: 1 rum och kök. Boarea ca 53 m². Areauppgifter enligt ekonomisk plan.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

TV- och internetanslutning: Internet: Digital-TV och bredband via Telia Triple Play ingår i månadsavgiften.

Bilplats: 80 p-platser i p-hus finns att hyra. Av dessa är 10 stycken elbilsplatser och 5 stycken handikappsanpassade platser. Till dessa är det separat kö.
Utöver dessa 80 platser finns även avgiftsbelagd besöksparkering i p-huset.

Övriga byggnader: Varje lägenhet har ett förråd på vinden.

Information Förening

Förening: Brf Lyckan Partille Port. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 124 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Föreningen har uppfört 124 bostadsrättslägenheter fördelade på tre huskroppar inom fastigheten Partille 11:67, med adresserna Gamla Kronvägen 49 och Portstråket 18, 20 och 22.
Föreningen är en del i PEABs stora projekt Partille Port som byggs under 2017-2019 och där Brf Lyckan är den första färdigställda etappen med inflyttning från slutet av januari till juni 2019. Föreningen bildades 2016. De 124 bostadsrätterna är fördelade på 1-4 rok:

47 st 1 rok
46 st 2 rok
28 st 3 rok
3 st 4 rok.

Gemensamma utrymmen: Gästlägenhet om 2 rok på 65 kvm som medlemmarna får hyra för 300 kr/dygn.
Stort växthus, beläget på innergården, som fungerar som en gemensamhetslokal som går att boka för fester och kalas, eller bara träffa sina grannar i och umgås och grilla.
Två gemensamma takterrasser på ca 40 respektive ca 70 kvm.
Sopnedkast för brännbart och komposterbart finns vid varje trapphus.
Förråd till varje lägenhet finns på vinden.

Parkering: Föreningen har tillgång till 80 p-platser i det närliggande parkeringsgaraget. Dessa går att hyra och det tillämpas separat kö för detta.
Vänligen kontakta föreningen för mer info om parkeringarna.

TV och bredband: Digital-TV med kanalpaketet Lagom och bredand 100Mbit/s via Telia Triple Play ingår i månadsavgiften.

Gårdsplats: Fastigheten har en helt unik och mycket stor innergård som alla boende kan nyttja, lika stor som Götaplatsen. Här finns flera miljöer för avkoppling och lek. Här finns odlingslådor, kryddträdgård, lekplats, cykelplatser under tak samt ett stort växthus med gemensam grill. Den slutna innergården blir som en egen liten by mitt i stan. Den gemensamma innergården delas mellan Brf Lyckan, Brf Kärleken och Brf Glädjen.

Övrigt: Informationen ovan är tagen från styrelsen, föreningens ekonomiska plan samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Partille

Friluftsliv, storstadsliv och shopping


Välkommen till Partille, ett trivsamt område med stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Här bor man på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Förutom Partille centrum utgörs Partille av flera mindre områden såsom Furulund, Björndammen, Mellby, Lexby och Paradiset. Bebyggelsen består av alltifrån pampiga sekelskiftesvillor till funktionella radhusområden och toppmoderna bostäder.
I Partille Arena är en multiarena för kultur- och idrottsevenemang och här finns även en bowlinganläggning, ett gym och en stor restaurang. I Partille Kulturum ryms bibliotek, teater, café och mycket mer. Det stora köpcentret Allum gör det enkelt att handla på hemmaplan, med sitt gedigna utbud av butiker, mataffärer och matställen.
Partillebor har gott om lummig, orörd skog och mark att vistas i. I Bokedalens naturreservat och Paradisets friluftsområde finns flera motions- och vandringsleder. Sommartid badas det i Stora Kåsjön och Humlebadet, och i Säveån och Björndammen fiskas det lax.

I Partille lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning