Såld

Stilren och väldisponerad med egen uteplats

Martin Hasselblad
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0709-78 13 78 martin.hasselblad@lundin.se
Anders Pettersson
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Fritiof Anderssons Gata 13

2:a Eriksberg

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
2 950 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 63,1 kvm
Våning:
1/4, hiss
Byggår:
2015
Adress:
Fritiof Anderssons Gata 13,
417 67 Göteborg

Beskrivning

Uppe på Platån i Eriksberg bor ni i ett trevligt bostadskvarter med radhuskänsla och fin grönskande innergård. Hjärtligt välkomna till Fritiof Anderssons gata 13! Bostaden har genomtänkt planlösning, ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt en stor uteplats. Genomgående stilrena materialval och hög inredningskvalitet. Bostaden erbjuder trevliga sällskapsytor, välplanerat kök, ett rofyllt sovrum med god förvaring via garderobsvägg, samt ett badrum varav ett med tvättavdelning som underlättar vardagssysslorna. En bostad att trivas i!

Västra Eriksberg är på väg att bli ett av Göteborgs mest populära områden, där både efterfrågan och inflyttning ökar. Platån ligger på ett högt, men skyddat läge, granne med grönområden och på behagligt avstånd från vattnet och Eriksbergs kajliv. Härifrån har du lika nära till sköna naturupplevelser och avslappnat båtliv som till surdegsbageri, kaféer, affärer och annan vardaglig service. Det är även bekvämt avstånd till universitetsområdet Campus Lindholmen med IT-universitet och Chalmers. Goda kommunikationer med buss samt Älvsnabben och Älvsnabbaren. Norra Älvstranden är ett stort område med varierande karaktär och förutsättningar som präglas av varvsepokens minnesmärken samt fina fritids- och rekreationsområden.

Bostadens 63,1 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i en otroligt ljus och väldisponerad hall med mycket goda förvaringsmöjligheter via skjutdörrsgarderob. Ljuset från stora fönsterpartier letar sig hela vägen in i hallen tack vare den öppna planlösningen. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt med vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Vardagsrummet öppnar upp sig innanför hallen. Stora fönsterpartier och balkongdörr som bjuder på rikligt med ljus. I vardagsrummet finner ni olika möbleringsalternativ som inkluderar soffgrupp, bord och tv-möbel. Från denna del av bostaden når ni även den stora inglasade uteplatsen, blir som ett extra rum under våren och sommaren. En härlig plats där ni kan möblera med loungegrupp och bord för att sitta ned och njuta av tillvaron. Öppna upp uteplatsen så finner ni en lite gräsmatta utanför, här kan ni ställa solstolarna under sommaren.

Vardagsrummet övergår sedan i en halvt öppen planlösning till köket. Generöst tilltaget med mycket goda arbetsytor och bra med förvaring för köksredskapen i över – och underskåp. Inredningen går i vitt tillsammans med vitt kakel på vägg, rostfria beslag och grå bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen består av spishäll, köksfläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro i bra arbetshöjd och en kombinerad kyl med frys i vitt. Ett större matbord för minst 8 sittande gäster har en given plats intill fönsterpartiet.

Ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande avlastningsmöbel. Mycket god förvaring för kläder och skor via en garderobsvägg. Väggarna är målade i en behaglig ljusgrå kulör och på golvet ligger även här ekparkett.

Intill hallen finner ni ett helkaklat badrum med vitt kakel på vägg och mörkgrått klinker på golv. Inredningen består av WC, handfat med vit kommod och ovansittande spegel, duschhörna med vikbara väggar i glas och en egen tvättavdeling med tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagssysslorna.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 2 950 kr/mån.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,94149%. Andel av årsavgift är 0,94165%.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: GÖTEBORG SANNEGÅRDEN 75:1.

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 173/1002.

Våningsplan: Våningsplan 1 av 4, hiss finns.

Byggår: 2015.

Storlek: 2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 63,1 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

TV- och internetanslutning: TV: Comhem Triple play ingår i månadsavgiften.
Internet: Bredband. hastighet 100/100 Mbits.

Energideklaration: Energiklass D, energiprestanda 76 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2017-10-31. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

Övriga byggnader: Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns tillgång till cykelrum, barnvagnsrum, bastu med relax, tvättstuga, gemensamhetslokal och övernattningsrum.

Information Förening

Förening: Brf Flatön. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Sannegården 75:1 i Göteborg. Det finns i denna fastighet sammanlagt 85 st lägenheter, 1 st lokal och 44 garageplatser. Brf Flatön har genom en gemensamhetsanläggning tillgång till 24 p-platser. Den totala lägenhetsytan är 6 693 kvm, totala lokalytan är 131 kvm och den totala garageytan är 1 498 kvm. I fastigheten finns bostadshus med adresserna Fritiof Anderssons Gata 1-19.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns tillgång till cykelrum, barnvagnsrum, bastu med relax, tvättstuga, gemensamhetslokal och övernattningsrum.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av Riksbyggen. Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar.

Försäkring: Föreningens fastighet är fullförsäkrad i moderna försäkringar.

Kommande/gjorda renoveringar: Husen nyproducerades 2013-2015. Förutom granitåtgärder har inget underhåll av fastighetens gjorts.

Parkering: Under huset finns ett garage med 44 platser. Brf Flatön har genom en gemensamhetsanläggning tillgång till 24 p-platser.
Vid frågor som rör utomhusparkeringarna vänligen kontakta GUAB 031-51 52 40.

TV och bredband: Föreningen är ansluten till ComHem.

Eriksberg

På Eriksberg möts historia och framtid i skön harmoni. Toppmoderna, exklusiva fastigheter belägna precis vid vattnet, integreras med gamla, genuina varvsbyggnader och arbetarbostäder.
Eriksberg är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv,
skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Eriksberg till Lindholmen och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

Gröna oaser finns exempelvis i Krokängsparken och Färjenäsparken, varav den senare också har en mycket populär lekplats. För den som vill motionera finns flera anläggningar.
På Norra Älvstranden finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Eriksberg, Slottsberget eller Lindholmspiren och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem
minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats
finns möjlighet i Eriksbergsdockan eller i Västra Sannegårdshamnens båtklubb.

Eriksberg inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter