Snart till salu

Stort gavelradhus med härlig hörntomt

Elina Vadász
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se

Lundin Fastighetsbyrå

Med Lundin Fastighetsbyrå får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Fågelstensvägen 150

Lindome

Kortfakta

Rum:
7 rum
Boarea:
ca 155 kvm
Biarea:
ca 3 kvm
Byggår:
1977
Tomt:
ca 544 kvm
Adress:
Fågelstensvägen 150,
437 40 Lindome

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på elina.vadasz@lundin.se.

Varmt välkomna till detta underbara gavelradhus i barnvänligt och naturnära område. Här bor man bekvämt med gångavstånd till förskola, skola, trevliga lekplatser, naturområden samt bra kommunikationer som med enkelhet tar en till Göteborg eller Kungsbacka på bara några minuter.

Huset präglas av ljusa ytskikt, öppen planlösning, bra förvaringsmöjligheter, öppen spis, två badrum och fem bra sovrum. På utsidan erbjuds en rejäl altan med stor trädgård, där solen strålar hela dagen.

Ett perfekt boende för hela familjen i ett lugnt och barnvänligt område med många grönområden och ingen genomfartstrafik. Trevliga naturområden i närheten så som Sandsjöbacka naturreservat och Bunketorp med motionsslingor.

Huset är besiktigat och protokollet finns under dokument/länkar.

Hall
Rymlig hall med gott om plats för ytterkläder samt en mindre byrå. Praktisk klinker vid entrén samt genomgående stilfullt parkettgolv klär husets golvytor.

Kök/vardagsrum
Vidare från hallen nås husets underbara och sociala yta, där familjemiddagar och trevliga hemmakvällar spenderas. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger huset en härlig rymd och gör detta till husets hjärta. Köket från Ballingslöv går i stilfullt vitt och bryter av med en bänkskiva i mörk nyans.
Här finns gott om förvaring i form av lådor och skåp, samt en bra arbetsbänk med stora ytor som gör matlagningen enklare. En halv köksö ger även köket en extra lyxig känsla där man praktiskt kan ha två till tre barstolar. Detta kök har genomgående hög standard och är fullt utrustat med bred induktionshäll, fläkt, kyl, frys, inbyggd micro, inbyggd ugn samt två smala diskmaskiner.
Från köket blickar man ut över vardagsrummet där plats finns för en stor soffgrupp, tv-bänk, soffbord samt matsalsbord. Braskaminen ger rummet det lilla extra!

Från vardagsrummet nås även den härliga uteplatsen med ett underbart solläge och svårslagen vy över trädgården. Altanen ger med enkelhet plats åt matbord, soffgrupp samt sommarens viktigaste redskap - grillen! En otroligt mysig och trevlig plats för sommarens alla festligheter och middagar. Trädgården nås direkt från uteplatsen och här finns plats för det mesta. Studsmatta, pool, gungor eller kanske en hoppborg? Barnen kommer älska att spendera dagarna ute i trädgården!

Sovrum 1-2
Vidare från vardagsrummet finner vi två bra sovrum, varav ett av dem idag används som ett förråd. Sovrummen är rymliga och passar perfekt som kontor, sovrum eller barnrum.

Badrum
Vidare in i mitten av huset finner vi bostadens två helkaklade badrum i ljusa och stilrena färger. I det ena badrummet finns dusch och i det andra ett badkar med tassar. Perfekt för stora familjer!

Sovrum 3
Detta sovrum ligger i mitten av bostaden och är ett av de mindre. Detta rum passar perfekt som ett gästrum, lekrum eller barnrum. Här har man utsikt över altanen vilket ger ett lugnt och härligt läge.

Allrum
Intill det tredje sovrummet finns ett allrum, där man även når bostadens fina altan även härifrån. Detta rum kan användas som ett extra tv-rum eller göras om till en sovrum.

Tvättstuga
En rejäl tvättstuga med riktigt bra förvaringsmöjligheter och fina ytor. Här finns tvättmaskin, torktumlare samt skåp och lådor för att förenkla vardagens sysslor. Groventrén nås även härifrån vilket underlättar för familjer med många aktiviteter. Intill tvättstugan finns också en stor klädkammare med goda förvaringsmöjligheter även här.

Sovrum 4-5
De två sista sovrummen i huset är placerade längst bort och är väl tilltagna där plats finns för dubbelsäng, nattduksbord samt en ytterligare förvaringsmöbel om detta önskas.

I detta område bor man fantastiskt lugnt och barnvänligt med många barnfamiljer i området. Närhet till förskola, skolor, kommunikationer samt naturområdet och promenadstråk. Ett område att verkligen trivas i!

Låst garage i länga finns i samfälligheten. Samfälligheten äger även en kvartersgård som kan hyras av de boende för kalas och tillställningar.

Förskolor inom gångavstånd: Idavallen, Gastorp-Bräcka-Fågelstens förskola samt Skånhällskolan f-6.
I närheten finns även Almåsskolan 7-9.

Information Ekonomi

Taxeringsvärde: Taxeringsvärdet är 3 225 000 kr varav byggnadsvärde 1 869 000 kr (fastställt 2018). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 47 500 kr/år. Fördelas enligt följande: uppvärmning 26 000 kr, försäkring 5 000 kr, vatten/avlopp 9 000 kr, sotning 500 kr och samfällighet 7 000 kr.
Hushållselen är inkluderad i uppvärmningskostnaden.

Fastighetsskatt: 8 049 kr.

Pantbrev: För information om pantbrev, kontakta ansvarig mäklare.

Servitut, planbestämmelser m m: Gemensamhetsanläggning: Gemensamhetsanläggning: Mölndal Gastorp GA:1, Gemensamhetsanläggning: Mölndal Gastorp GA:2.

Planbestämmelser: Stadsplan (1975-10-07).

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Gastorp 1:311.

Typ: Radhus.

Besiktigad: Ja.

Byggår: 1977.

Senaste renovering/ombyggnad: 2004.

Storlek: Boarea ca 155 m², biarea ca 3 m². Areauppgifter enligt taxeringsinformationen. 7 rum, varav 5 sovrum.

Byggnadssätt: Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Fasad: Stående träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glasfönster isoler.

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övrigt: Direktverkande el via radiatorer och golvslingor. Kompletteras med luft-luftvärmepump samt braskamin.

Ventilation: Självdrag.

Uppvärmning och el: Uppvärmningssystem: Direktverkande el.

Övrigt byggnad: Direktverkande el via radiatorer och golvslingor. Kompletteras med luft-luftvärmepump samt braskamin.

Energideklaration: Energiklass D, energiprestanda 104 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2019-05-15. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

Tomt: Tomtarea 544 m².

Planritning

Counter