Såld

Central och charmig bostad med solbalkong

Annie Mälarborn
ansvarig mäklare

Lundin Kungsbacka

Med Lundin Kungsbacka får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Gårdskullavägen 3D

3:a Gårdskulla

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 623 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 76,5 kvm
Våning:
2/3, ej hiss
Byggår:
1958
Adress:
Gårdskullavägen 3D,
434 41 Kungsbacka

Beskrivning

Välkommen till en charmerande bostad med ypperligt läge i gemytliga Gårdskulla! Det centrala läget är toppen och det mesta du önskar finns inom gångavstånd. Lägenheten ligger två våningar upp med utsikt över den välskötta lugna gården. Vardagsrummet inrymmer både soffgrupp och matplats och här finns utgång till balkong i skyddat sydvästläge. Två generösa sovrum samt badrum och god förvaring. Kök med matplats och rymlig möblerbar hall. Möjlighet till snabbt tillträde. Varmt välkommen med er bokning till visningarna!

Välkommen upp till våning 2/3 på Gårdskullavägen 3D. Här möts vi av en entréhall med avhängningsmöjligheter samt god garderobsförvaring. Klinkergolv.

Direkt till höger når vi köket med matplats. Ljus skåpsinredning med vitrindel samt kakel över arbetsplatsen. Diskmaskin, hällspis samt mikrovågsugn. Rostfri diskbänk samt laminatbänkskivor. Ekmönstrat golv.

Sovrummen är båda av generös storlek med plats för dubbelsängar. Båda rummen har garderobsförvaring samt ekmönstrat laminatgolv.

Vardagsrummet har en spännande utformning och är lätt att möblera. Fint parkettgolv i originalutförande. I rummet inryms både soffgrupp, tv-möbel samt matplats om man önskar. Utgång till den soliga balkongen i sydvästläge där man utblickar över den lummiga innergården.

Badrummet är helkaklat i varma toner samt är utrustat med badkar, wc, handfat och kommod.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 623 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv (basutbud).
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 120 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 448 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,95715%. Andel av årsavgift är 0,96%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 250 kr/mån fördelat enligt följande:
Hushållsel 250 kr/mån.
Tillkommer kostnad för hemförsäkring. Bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring och behöver inte tecknas separat. Driftskostnaderna kan variera beroende på förbrukning, avtal samt antalet boende i lägenheten.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Kungsbacka Store Lyckor 1.

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 48.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 3, ej hiss.

Byggår: 1958.

Storlek: 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea ca 76,5 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning: TV: Kabel TV via ComHem.

Uteplats: Solig balkong i sydvästligt läge med utsikt över den lummiga gården.

Information Förening

Förening: BRF Store Lyckor. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 129 st lägenheter och 9 st lokaler.

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheterna Store Lyckor 1 och 2 i Kungsbacka kommun. Byggnaderna består av 129 lägenheter och 9 lokaler. Bostadshusen uppfördes perioden år 1958-1959. Föreningens adress är Gårdskullavägen 1-3, Korsgatan 14 och 16 samt Östra Långgatan 16 i Kungsbacka. Den totala bostadsarean enligt årsredovisningen är 7 842 kvm och lokalarean utgör 1 027 kvm.

Gemensamma utrymmen: Det finns källarförråd, tvättstuga samt ett miljörum. Tvättstugor finns i mark- och källarplanen på Östra Långgatan 16 A, Gårdskullavägen 3 F samt Korsgatan 16 A.

Försäkring: Fastigheternas byggnader är fullvärdesförsäkrade via Länsförsäkringar. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Kommande/gjorda renoveringar: Föreningen följer en underhållsplan och reparationer och underhåll utförs löpande enligt plan samt behov. Köksstammarna är renoverade och arbetet färdigställdes 2006. Taket renoverades klart 2009. 2012 isolerades vinden och värmesystemet injusterades. Balkong och fasadrenovering utfördes 2015. Under 2017 skedde spolning och relining av avloppsstammar, förnyelse av dagvattenledning, reparation av vissa skorstenar, relining av spillvattenledningar i källarplan samt OVK-besiktning. Under 2019 gjordes stambyte av varm och kallvattenstammar och badrum. Under 2020 pågår byte av säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter och ommålning i trapphusen. Just nu pågår dräneringsarbete och byte av rör i marken. Föreningen har tagit in kostnadsförslag för att byta fönsterna i alla lägenheter då de har några år på nacken.

Det finns inga planerade avgiftshöjningar för 2020. Senaste höjningen (5 %) gjordes 2016. Avgiften har varit oförändrad sen dess.

Parkering: Det finns 60 parkeringsplatser (kostar för närvarande ca 150 kr/månad) samt 26 garage (kostar för närvarande ca 450 kr/månad) samt 7 mc-platser. Separat kösystem tillämpas. Det finns även möjlighet att parkera fritt utefter gatorna i Gårdskulla.

TV och bredband: Föreningen har kabel-TV via Com Hem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavare.

Gårdsplats: Gemensam innergård med gräsmattor, lekplats samt grillplats.

Övrigt: För mer info, se årsredovisningen samt föreningens hemsida, www.storelyckor.se.

Planritning