Såld

Central och charmig bostad med solbalkong

Annie Mälarborn
ansvarig mäklare

Lundin Kungsbacka

Med Lundin Kungsbacka får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Gårdskullavägen 3D

3:a Gårdskulla

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 623 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 76,5 kvm
Våning:
2/3, ej hiss
Byggår:
1958
Adress:
Gårdskullavägen 3D,
434 41 Kungsbacka

Beskrivning

Välkommen till en charmerande bostad med ypperligt läge i gemytliga Gårdskulla! Det centrala läget är toppen och det mesta du önskar finns inom gångavstånd. Lägenheten ligger två våningar upp med utsikt över den välskötta lugna gården. Vardagsrummet inrymmer både soffgrupp och matplats och här finns utgång till balkong i skyddat sydvästläge. Två generösa sovrum samt badrum och god förvaring. Kök med matplats och rymlig möblerbar hall. Möjlighet till snabbt tillträde. Varmt välkommen med er bokning till visningarna!

Välkommen upp till våning 2/3 på Gårdskullavägen 3D. Här möts vi av en entréhall med avhängningsmöjligheter samt god garderobsförvaring. Klinkergolv.

Direkt till höger når vi köket med matplats. Ljus skåpsinredning med vitrindel samt kakel över arbetsplatsen. Diskmaskin, hällspis samt mikrovågsugn. Rostfri diskbänk samt laminatbänkskivor. Ekmönstrat golv.

Sovrummen är båda av generös storlek med plats för dubbelsängar. Båda rummen har garderobsförvaring samt ekmönstrat laminatgolv.

Vardagsrummet har en spännande utformning och är lätt att möblera. Fint parkettgolv i originalutförande. I rummet inryms både soffgrupp, tv-möbel samt matplats om man önskar. Utgång till den soliga balkongen i sydvästläge där man utblickar över den lummiga innergården.

Badrummet är helkaklat i varma toner samt är utrustat med badkar, wc, handfat och kommod.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 623 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv (basutbud).
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 120 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 448 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,95715%. Andel av årsavgift är 0,96%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 250 kr/mån. Fördelas enligt följande: hushållsel 250 kr
Tillkommer kostnad för hemförsäkring. Bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring och behöver inte tecknas separat. Driftskostnaderna kan variera beroende på förbrukning, avtal samt antalet boende i lägenheten.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Kungsbacka Store Lyckor 1.

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 48.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 3, ej hiss.

Byggår: 1958.

Storlek: 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea ca 76,5 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning: TV: Kabel TV via ComHem.

Uteplats: Solig balkong i sydvästligt läge med utsikt över den lummiga gården.

Information Förening

Förening: Brf Store Lyckor. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheterna Store Lyckor 1 och 2 i Kungsbacka kommun. Byggnaderna består av 129 lägenheter och 9 lokaler. Bostadshusen uppfördes perioden år 1958-1959. Föreningens adress är Gårdskullavägen 1-3, Korsgatan 14 och 16 samt Östra Långgatan 16 i Kungsbacka. Den totala bostadsarean enligt årsredovisningen är 7 842 kvm och lokalarean utgör 1 027 kvm.

Gemensamma utrymmen: Det finns källarförråd, tvättstuga samt ett miljörum.

Försäkring: Fastigheternas byggnader är fullvärdesförsäkrade via Länsförsäkringar. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Kommande/gjorda renoveringar:
Föreningen följer en underhållsplan och reparationer och underhåll utförs löpande enligt plan samt behov. Köksstammarna är renoverade och arbetet färdigställdes 2006. Taket renoverades klart 2009. 2012 isolerades vinden och värmesystemet injusterades. Balkong och fasadrenovering utfördes 2015. Under 2017 skedde spolning och relining av avloppsstammar, förnyelse av dagvattenledning, reparation av vissa skorstenar, relining av spillvattenledningar i källarplan samt OVK-besiktning. Planerat underhåll under 2018/2019 är stambyte av vattenledningar, relining av källarplan, rengöring av ventilationskanaler samt översyn av grönytor och renovering av källargångar. Man ska även undersöka möjligheterna att göra om lokaler till lägenheter samt förbättra inomhusmiljön och sänka radonvärdena.

Det finns inga planerade avgiftshöjningar för 2019. Senaste höjningen (5 %) gjordes 2016. Avgiften har varit oförändrad sen dess.

Parkering: Det finns 60 parkeringsplatser (kostar för närvarande ca 150 kr/månad) samt 26 garage (kostar för närvarande ca 450 kr/månad) samt 7 mc-platser. Separat kösystem tillämpas. Det finns även möjlighet att parkera fritt utefter gatorna i Gårdskulla.

TV och bredband: Föreningen har kabel-TV via Com Hem, basutbudet ingår i månadsavgiften.

Gårdsplats: Gemensam innergård med gräsmattor, lekplats samt grillplats.

Övrigt: För mer info, se årsredovisningen samt föreningens hemsida, www.storelyckor.se.

-Kungsbacka

Storstadsliv, härligt friluftsliv och närhet till havet


Välkommen till Kungsbacka, en modern stad vid Kungsbackafjorden i Norra Halland med stort utbud och en lång och spännande historia. Kungsbacka stad är en egen kommun som är stort till ytan och indelat i mindre områden som exempelvis Anneberg, Fors, Hede, Kolla, Kullavik, Tölö och Varla. Bebyggelsen är blandad och består av äldre trävillor, radhus- och flerbostadsområden samt flera nybyggnationer.
Kungsbacka Innerstad är stadens äldsta centrum och dess charmiga trähus rymmer både bostäder och gott om butiker och matställen. Kungsmässan och Hede Fashion Outlet är två stora shoppingcentrum och kring dessa finns ett flertal stormarknader.

Kulturhuset Fyren är ett hus för alla sinnen och alla åldrar och rymmer bland annat bibliotek, konsthall, konsertsal och café. Kungsbacka Sportcenter har fotbollsplaner, ishall, simhall och gym. Här ligger även Kungsbacka teater och Aranäsgymnasiet. Kungsbacka resecentrum är knutpunkt för pendeltåg och bussar. Kungsbacka har flera vackra historiska miljöer i sin närhet, till exempel Tjolöholms slott, Äskhults by och fyren Nidingen. Här finns också ett stort antal natur- och kulturreservat samt flera fina badplatser och småbåtshamnar.

I Kungsbacka lever du med närhet till härlig natur, havet och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter