Snart till salu

Välplanerad etta belägen på våning 15 av 16

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Götaverksgatan 20

1:a Lindholmen

Kortfakta

Pris/Bud:
2 550 000 kr
Avgift:
2 960 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
ca 35 kvm
Våning:
15/16, hiss
Byggår:
2018
Adress:
Götaverksgatan 20,
417 55 Göteborg
Intresserad av denna bostad - Poya
Intresserad av denna bostad - Poya
Lundin
Lundin
Modernt hem som kan kommunicera med din telefon
Modernt hem som kan kommunicera med din telefon
Föreningen tillhandahåller elcyklar
Föreningen tillhandahåller elcyklar
Föreningen tillhandahåller en gratis bilpool, ett avtal som sträcker sig tre år fram.
Föreningen tillhandahåller en gratis bilpool, ett avtal som sträcker sig tre år fram.
Älvsnabben tar dig enkelt till andra sidan
Älvsnabben tar dig enkelt till andra sidan

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på poya.sondosi@lundin.se.

Våning 15/16
Mitt i expansiva Lindholmen reser sig denna ståtliga byggnad. Nu har du chansen att förvärva en välplanerad etta som sticker ut från mängden. Högst upp i byggnaden med en av Göteborgs mest slående utsikter finner du denna unika lägenhet. I ett modernt boende där varje kvadratmeter har planerats noga och med smakfulla tillval är denna lägenhet en kombination av elegans, rymd och tidlös kvalitet

Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en stor yta för umgänge, bjud hem vännerna och njut av den slående utsikten över Göteborg och älven. Köket har uteslutande modern utrustning och stilrena färgval som skapar en exklusiv känsla. Ett toppmodernt badrum med smakfulla tillval som skapar känslan av att bo på ett lyxhotell. Ett större sovrum med fönster som vätter mot älven och Göteborgs kanske mest berömda byggnad Läppstiftet, en utsikt man aldrig tröttnar att vakna upp till.

Föreningen tillhandahåller en kostnadsfri bilpool, ett avtal som sträcker sig tre år fram. Föreningen har också elcyklar som är belägna nere i garaget, dessa kan man låna kostnadsfritt.

I expansiva Lindholmen växer det fram en stad i staden, promenadavstånd till livsmedelsbutik, flertalet restauranger, gym och mycket annat. Behöver du ta dig till centrala Göteborg kollektivt kan du göra det snabbt och effektivt via buss eller båt.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 550 000 kr

Avgift: 2 960 kr/mån. Andel i föreningen är 0,77018%. Andel av årsavgift är 0,57151%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 250 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 50 kr/mån, och hushållsel 200 kr/mån.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: LINDHOLMEN 45:1.

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 12502.

Våningsplan: Våningsplan 15 av 16, hiss finns.

Byggår: 2018.

Storlek: 1 rum och kök. Boarea ca 35 m².

Ventilation: FTX-System.

TV- och internetanslutning: TV: Bredband 250/250 Mbit via Bredbandsbolaget inkluderas i avgiften. Internet: Digitalt grundutbud för tv-kanaler via Bredbandsbolaget ingår i avgiften.

Uteplats: Utsikt med en makalös utsikt över hamnen och Göteborg.

Bilplats: Garage belägen under byggnaden, föreningen har en bilpool med el-bilar i garaget som är tillgängliga för boende i föreningen. Föreningen tillhandahåller även elcyklar som går att låna.

Energideklaration: Status: Energideklaration senast utförd.

Information Förening

Förening: Brf Lindholmspiren.

Allmänt om föreningen: Brf Lindholmspiren äger fastigheten Lindholmen 45:1. Föreningen består av totalt 133 bostadsrättslägenheter belägna i tre flerfamiljshus med adress Götaverksgatan 18-26. Hus 1 är ett punkthus med 16 våningar, hus 2 har en förskola med 3 våningar och hus 3 är ett lamellhus med 6-8 våningar. Byggnadsprojektet genomförs som en totalentreprenad av Skanska Sverige AB.

Lindholmen

På Lindholmen möts historia och framtid i skön harmoni. När man kliver av färjan på
Lindholmspiren hamnar man mitt i Lindholmen Science Park, där många företag och skolor har sina verksamheter. Området i stort är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter. Här kommer bland annat Göteborgs första riktiga skyskrapa, Karlatornet, att byggas.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Lindholmen till Eriksberg och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

På Lindholmen finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.
Gröna oaser finner man exempelvis i Keillers Park och för den som vill motionera finns flera anläggningar att välja mellan.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Lindholmspiren, Slottsberget eller Eriksberg och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats finns möjlighet i Västra Sannegårdshamnens båtklubb eller i Eriksbergsdockan.

Lindholmen inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning