Såld

Stort och härligt hus med utomhusspa

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se
Elina Vadász
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se

Lundin Fastighetsbyrå

Med Lundin Fastighetsbyrå får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Fågelstensvägen 86

Lindome

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Rum:
5 rum
Boarea:
ca 116 kvm
Biarea:
ca 11 kvm
Byggår:
1976
Tomtarea:
ca 394 kvm
Adress:
Fågelstensvägen 86,
437 40 Lindome

Beskrivning

Vi har nöjet att presentera detta underbara hus med utomhusspa i ett barnvänligt och naturnära område. Här bor man bekvämt med gångavstånd till förskola, skola, trevliga lekplatser, fina naturområden samt bra kommunikationer som med enkelhet tar en till Göteborg eller Kungsbacka på bara några minuter.
Huset präglas av genomgående rymliga ytor som passar perfekt för den stora familjen. Tre rymliga sovrum samt med möjlighet att enkelt ha ett fjärde. Två badrum, kök i neutrala färger, stor kontorsyta, tvättrum samt stor inglasad uteplats med utomhusspa.

Ett perfekt boende för hela familjen i ett lugnt och barnvänligt område med många grönområden och ingen genomfartstrafik. Närhet till mysiga Spinneriet och även nyöppnade mikrobryggeriet Odd Island.
Trevliga naturområden i närheten så som Sandsjöbacka naturreservat och Bunketorp med motionsslingor. Huset är besiktigat! Varmt välkomna på visning!

Hall
Rymlig hall med gott om plats för ytterkläder samt en mindre byrå. Praktisk klinker vid entrén samt genomgående stilfullt parkettgolv klär husets golvytor.

Kök/vardagsrum
Vidare från hallen nås husets trevliga kök, där familjemiddagar och trevliga hemmakvällar spenderas. IKEA kök i neutrala färgval med gott om förvaring i form av lådor och skåp, samt en bra arbetsbänk med stora ytor som gör matlagningen enklare. Köket är utrustat med Spis, Ugn, Integrerad mikrovågsugn, kyl & frys i fullhöjd samt diskmaskin. Möjlighet finns att öppna upp mot vardagsrummet och på så sätt ha en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Stort och rymligt vardagsrum som enkelt rymmer en större soffgrupp samt även en större matgrupp.

Från vardagsrummet nås även den härliga uteplatsen med ett underbart solläge och svårslagen vy över ert alldeles egna utomhusspa. Avnjut sena kvällar i er underbara bubbelpool med ett glas vin. Altanen ger med enkelhet plats åt matbord, soffgrupp samt sommarens viktigaste redskap - grillen! En otroligt mysig och trevlig plats för sommarens alla festligheter och middagar. Trädgården nås direkt från uteplatsen och här finns plats för det mesta.

Sovrum 1:
Större sovrum i anslutning till vardagsrummet som enkelt rymmer större dubbelsäng samt tillhörande nattduksbord på vardera sida.

Sovrum 2-3
Vidare från hallen finner vi rymliga sovrum varav båda vetter mot den idylliska trädgården. Båda rymmer med enkelhet antingen dubbelsäng eller enkelsäng med tillhörande möblemang för den äldre tonåringen.

Badrum 1-2
Vidare in i mitten av huset finner vi bostadens två helkaklade badrum i ljusa och stilrena färger. I det ena badrummet finns dusch och i det andra ett badkar. Perfekt för familjen.

Kontor/Groventré
Stort rum som i dagsläget nyttjas som kontor härifrån når ni med enkelhet hemmets trädgård, perfekt när man vill arbeta i solen. Groventrén nås både från ut- och insidan av huset vilket underlättar för familjer med många aktiviteter.

Alkov
Har tidigare nyttjats som sovrum men nyttjas i dagsläget som TV-rum.

Klädkammare:
Rymlig klädkammare i direkt anslutning till hallen.

Tvättstuga
En rejäl tvättstuga med riktigt bra förvaringsmöjligheter och fina ytor. Här finns tvättmaskin, torktumlare samt skåp och lådor för att förenkla vardagens sysslor.

I detta område bor man fantastiskt lugnt och barnvänligt med många barnfamiljer i området. Närhet till förskola, skolor, kommunikationer samt naturområdet och promenadstråk. Ett område att verkligen trivas i!

Låst garage i länga finns i samfälligheten. Samfälligheten äger även en kvartersgård som kan hyras av de boende för kalas och tillställningar.

Förskolor inom gångavstånd: Idavallen, Gastorp-Bräcka-Fågelstens förskola samt Skånhällskolan f-6.
I närheten finns även Almåsskolan 7-9.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Taxeringsvärde: Taxeringsvärdet är 2 689 000 kr varav byggnadsvärde 1 341 000 kr (fastställt 2018). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 40 915 kr/år fördelat enligt följande:
Försäkring 3 980 kr/år, renhållning 2 314 kr/år, hushållsel 27 761 kr/år, och samfällighet 6 860 kr/år.
Värme inkluderas i elkostnaden.

Fastighetsskatt: 8 349 kr/år.

Pantbrev: För information om pantbrev, kontakta ansvarig mäklare.

Servitut, planbestämmelser m m: Gemensamhetsanläggning: Gemensamhetsanläggning: Mölndal Gastorp GA:1, Gemensamhetsanläggning: Mölndal Gastorp GA:2.
Planbestämmelser: Stadsplan (1975-10-07).

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Gastorp 1:208.

Byggnadstyp: Radhus. Kedjehus i 1-plan.

Besiktigad: Ja.

Byggår: 1976.

Storlek: Boarea ca 116 m², biarea ca 11 m². Areauppgifter enligt taxeringsinformationen. 5 rum, varav 3 sovrum.

Byggnadssätt: Grund: Betong. Stomme: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 2-glasfönster.
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ventilation: Självdrag.

Uppvärmning och el: Uppvärmningssystem: Direktverkande el.

Energideklaration: Energiklass E, energiprestanda primärenergital 156 kWh/m² år.
Status: Energideklaration senast utförd 2019-09-19.

TV- och internetanslutning: Internet: Fiber via Telia.

Uteplats: Stor uteplats med utomhusspa samt inglasad altan.

Tomt: Tomtarea 394 m².

Planritning

Alternativ planritning
Alternativ planritning