Såld

Lyxig tvåa med stor balkong i västerläge

Elina Vadász
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Krokslätts Parkgata 14

2:a Krokslätt

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 098 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 53 kvm
Våning:
2/4, hiss
Byggår:
2014-2015
Adress:
Krokslätts Parkgata 14,
431 68 Mölndal

Beskrivning

Nyproducerad tvåa i toppskick bara ett stenkast från Göteborgs stadsgräns i lummiga Krokslätt! Stilrena och fräscha ytskikt är genomgående i bostaden och bjuder in till egen inredning samt möjligheten att sätta sin egen prägel. Ni har en social planlösning med väl tilltagna rum att trivas i. Ljust kök som passar den som gillar att laga mat. Ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp med tillhörande möblemang samt en luftig utgång till bostadens stora och härliga balkong i västerläge. Ett rogivande sovrum med gott om förvaringsmöjligheter i två klädkammare/förråd samt ett helkaklat nytt och fräscht badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Här bor ni med kanonläge i ett populärt område med närhet till kommunikationer, naturområden, gym, restauranger, Göteborgs centrum, Sahlgrenska, Chalmers och Mölndals Galleria!

Bostadens 53 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Från det välskötta trapphuset tar ni er en våning upp och kliver in i denna ljusa och trevliga bostad. Hallen är rymlig och ger god förvaringsmöjlighet i form av två platsbyggda garderober samt fri avhängning. Väggarna är vita och på golvet ligger en stilren ekparkett som är genomgående i hela bostaden. Känslan av nyproducerat är slående tack vare de unika tillvalen samt ljusa och fina ytskikt.

Vidare in i bostaden så finner ni lägenhetens harmoniska kök. Köket bjuder in till härlig matlagning. Det finns goda förvaringsmöjligheter för köksredskap i flertalet över- och underskåp. Inredningen går i vitt tillsammans med en mörk bänkskiva och trendigt grått kakel ovan som ger ett enhetligt intryck. Vitvarorna består av spis, ugn, köksfläkt, diskmaskin, inbyggnadsmikro samt kyl/frys. Genom social planlösning mellan kök och vardagsrum så kan man med lätthet ha större middagsbjudningar om så önskas.

Vardagsrummet bjuder in till möblering med en större soffgrupp, bord och avlastningsmöbel för den som önskar samt ett matbord för minst fyra gäster. Stora fönsterpartier som bjuder på ett härligt ljusinsläpp som reflekteras fint i de ljusa väggarna. Här finner ni även utgången till bostadens härliga balkong i västerläge.

Sovrummet är en rofylld plats för avkoppling. Möblera gärna med en större dubbelsäng tillsammans med avlastningsmöbel. Goda förvaringsmöjligheter i en anslutande klädkammare och förråd. Väggarna är vita och bidrar med känslan av lugn.

Nytt helkaklat badrum i vitt. Inredningen består av WC, handfat med ovan sittande spegel, duschhörna med väggar i glas, golvvärme samt infällda spotlights.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 098 kr/mån. Värme, vatten och kabel-Tv ingår i avgiften.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 7,03758%. Andel av årsavgift är 7,03758%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 400 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 150 kr/mån, och hushållsel 250 kr/mån.
Driften är en ungefärlig uppskattning på en lägenhet i denna storlek och kan variera beroende på förbrukning/avtal.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 42-3027-1-3-2/1104.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 4, hiss finns.

Byggår: 2014-2015.

Storlek: 2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 53 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning: TV: Via Sappa där basutbudet ingår i avgiften. Internet: Det är svenska stadsnät som distribuerar via fiber, så det finns fler olika alternativ att välja mellan när det gäller bredband.
Detta bekostas indivduellt av bostadsrättsinnehavaren.

Uteplats: Stor och härlig balkong i västerläge.

Bilplats: Det finns både carport-, garage- och p-platser att hyra av föreningen.
- 5 stycken garageplatser, 750kr/mån
- 5 stycken carportplatser, 450kr/mån
- 2 stycken p-platser, 300kr/mån.

Energideklaration: Energiprestanda 97 kWh/m² år.
Status: Energideklaration senast utförd.

Övriga byggnader: Det finns cykel- och barnvagnsförråd.

Information Förening

Förening: Brf Jaguaren .

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Jaguaren registrerades 2014-05-05 och äger sedan 2015 fastigheten Mölndal Jaguaren 10 ett flerbostadshus innerhållande 12 stycken lägenheter.

Lägenhetsfördelning enligt nedan:
1rok 38 Kvm 1st
2 rok 53 Kvm 4st
2 rok 55,7 Kvm 1st
2 rok 71 Kvm 4st
3 rok 78,7 Kvm 2st.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiskaförvaltningen sköts utav HSB.
Förening brukar vissa år göra en inflationshöjning av avgiften på ca 2% för att hänga med den ekonomiska utvecklingen.

Kommande/gjorda renoveringar: Nyproducerat flerbostadshus 2014-2015.

Inga större reovernigar är planerade, kontrollerat med föreningen 2018-01-18.

Övrigt: -Barnvagnsförråd finns på markplan.
-Teknikrum finns på markplan samt vindsplan.

Mölndal Krokslätt

Krokslätt
Krokslätt är ett lugnt och härligt område med blandad bebyggelse, där nya moderna bostäder mixas med fastigheter av äldre charm. Det planeras många nya bostäder och området i stort kommer få ett enormt uppsving allt eftersom det utvecklas. I närområdet finns servicebutiker samt matställen och utmed Mölndalsvägen ligger flera stormarknader. För barnfamiljen finns ett bra utbud av skolor och för studenter ligger flera av universitetets institutioner på nära avstånd. I Krokslätt ligger Örgryte koloniträdgårdar som är en gömd lummig oas och på gångavstånd finns även Safjällets naturreservat som är ett fint naturområde med promenadstigar och upplysta motionsslingor. I Krokslätt bor du med närhet till det mesta. Mölndals centrum eller Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss. På historisk mark mellan Mölndal och Göteborg ligger Krokslätts Fabriker, som uppfördes 1890-1907 av Mölnlycke Väfveriaktiebolag som en av många textilfabriker i Göteborgstrakten. De anrika tegelbyggnaderna är renoverade efter dagens krav och standard och delar numera yta med högteknologiska och energieffektiva hus.

Planritning