Såld

Nyproducerad tvåa med stor balkong i söderläge

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se

Lundin Östra Göteborg

Med Lundin Östra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Anna Branzells Gata 22

2:a Kviberg

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
2 924 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 54 kvm
Våning:
2/4, hiss
Byggår:
2019
Adress:
Anna Branzells Gata 22,
415 26 Göteborg
Intresserad av denna bostad - Poya
Intresserad av denna bostad - Poya

Beskrivning

Välkomna till Kvibergsstaden och Brf Kvibergs Esplanad som är vackert beläget med närhet till grönska och innerstaden. Husen har hög miljöklassningsnivå med låg energiförbrukning och lägenheterna har genomtänkta planlösningar med hög inredningskvalitet och komfort.

Tanken bakom Kvibergsstaden är en stadsdel som smälter in både bland Kvibergs regementsbyggnader, industrier och villor. Kvarteret har ett stilrent, modernt uttryck och kopplingar till Kvibergs historia. På bara 10 minuter är du inne i stans nöjesutbud men Gamlestaden bjuder även på flertalet caféer och restauranger med smaker från olika delar av världen. Kviberg ligger med bekvämt avstånd till Göteborgs centrum och det finns flera buss- och spårvagnslinjer i området. Det är också ett område som ligger väldigt nära vacker natur och har Kvibergs kasern som ett landmärke. Här finns också Sveriges största beachvolleyhall, nordens största multisportarena, Prioritet Serneke Arena och en av stans bästa utsikter från Bunkebergets topp

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 2 924 kr/mån.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,8118%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 200 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 50 kr/mån, och hushållsel 150 kr/mån.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: GÖTEBORG KVIBERG 29:6.

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 31104.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 4, hiss finns.

Byggår: 2019.

Storlek: 2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 54 m². Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Övrigt byggnad: Miljöhus för avfall. Cykelförråd i källaren och i separat cykelförråd på gården.
Barnvagns- och rullstolsförråd.

TV- och internetanslutning: TV: Avtal tecknas med TeliaSonera.

Uteplats: Balkong i söderläge.

Bilplats: Det kommer att finnas 74 markparkeringar i anslutning till fastigheten som tillhör föreningen.

Information Förening

Förening: Brf Kvibergs Esplanad. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 108 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Kvibergs Esplanad består av tre flerbostadshus med sammanlagt 108 lägenheter. Byggnadsprojektet har genomförts med totalentreprenad av JM. Inflyttning med början under andra kvartalet 2019. Föreningens adress är Anna Branzells gata 14-24.
För vidare information, vänligen se ekonomisk plan.

Gemensamma utrymmen: Till alla lägenheter hör ett förråd märkt med lägenhetsnummer. I föreningen finns barnvagns- och rullstolsförråd, cykelförråd i källaren och i separat cykelförråd på gården samt miljöhus för källsortering av avfall.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av JM de första två alternativt tre åren.
I avgiften ingår värme och kallvatten. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg för tv, bredband och IP-telefoni om 220 kr/mån. Varmvatten debiteras separat efter individuell förbrukning.

Parkering: Föreningen förfogar över 74 parkeringsplatser varav 11 har laddmöjlighet. Kostnad för att hyra en plats är 700 kr/mån respektive 900 kr/mån för plats med laddmöjlighet. Ingen kommer att ha en bestämd plats utan det kommer finnas 74 tillstånd att hyra och man kan stå på olika platser beroende på vad som är fritt när man kommer. Svårt att säga kötid innan alla lägenheter är tillträdda.

TV och bredband: Fastigheten är ansluten till Telia Triple play som erbjuder tv, bredband och IP-telefoni. Tillkommer som ett obligatoriskt tillägg till avgiften 220 kr/mån.

Kviberg

Kviberg är en av Göteborgs östra stadsdelar och ett område som präglas av en spännande mix av toppmodern arkitektur och historiska miljöer. Redan på 1300-talet omnämns byn och hemmanet Kviberg. De röda kasernbyggnaderna med svarta torn är idag något av Kvibergs signum. Kvibergs kaserner uppfördes 1895 och hade militär verksamhet fram till 1994. Idag finns här flera olika verksamheter, bl.a. utbildningar,
ungdomens hus och museum. I de gamla stallarna ryms Kvibergs marknad.
Moderna bostäder började byggas här i slutet av 1950-talet. Under 2000-talet har toppmoderna bostadsområden med fina innergårdar uppförts och fler är på gång. Många av dem har namn som anknyter till den militära historien – översten, löjtnanten och soldathemmet.
I Kviberg och dess grannområden finns ett gott utbud av vardagsservice såsom mataffärer, apotek och vårdmottagningar. Med Kvibergs strategiska läge och goda kommunikationer når man Göteborgs centrum på kort tid. Utmed E20 ligger flera stormarknader och i Partille centrum Allums shoppingcenter. Kviberg är ett område som uppmuntrar till ett aktivt liv. I Kvibergs park, området i och runtom kasernerna, huserar flera idrottsföreningar. Här finns också Beach Center, Prioritet Serneke Arena, bollplaner och motionsspår. I den nya delen av Kviberg som växer fram byggs nu ett ”mini-centrum” med bl.a. livsmedelsbutik och gym, som är planerat att stå klart till april 2020. Runt Kviberg finns vackra skogar, mäktiga klippformationer och flera naturstigar. En av dem går längs Fjällbo ängar och leder till Bergsjön som är en fin liten badsjö med klippstränder. Kviberg inbjuder till ett fräscht och modernt boende i stadsnära och grön miljö. Välkommen!

Planritning