Nyproducerad tvåa med stor balkong i söderläge

Poya Sondosi
ansvarig mäklare

Lundin Östra Göteborg

Med Lundin Östra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Anna Branzells Gata 22

2:a Kviberg

Kortfakta

Pris/Bud:
2 595 000 kr
Avgift:
2 924 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 54 kvm
Våning:
2/4, hiss
Byggår:
2019
Adress:
Anna Branzells Gata 22,
415 26 Göteborg
Intresserad av denna bostad - Poya
Intresserad av denna bostad - Poya

Beskrivning

Välkomna till Kvibergsstaden och Brf Kvibergs Esplanad som är vackert beläget med närhet till grönska och innerstaden. Husen har hög miljöklassningsnivå med låg energiförbrukning och lägenheterna har genomtänkta planlösningar med hög inredningskvalitet och komfort.

Tanken bakom Kvibergsstaden är en stadsdel som smälter in både bland Kvibergs regementsbyggnader, industrier och villor. Kvarteret har ett stilrent, modernt uttryck och kopplingar till Kvibergs historia. På bara 10 minuter är du inne i stans nöjesutbud men Gamlestaden bjuder även på flertalet caféer och restauranger med smaker från olika delar av världen. Kviberg ligger med bekvämt avstånd till Göteborgs centrum och det finns flera buss- och spårvagnslinjer i området. Det är också ett område som ligger väldigt nära vacker natur och har Kvibergs kasern som ett landmärke. Här finns också Sveriges största beachvolleyhall, nordens största multisportarena, Prioritet Serneke Arena och en av stans bästa utsikter från Bunkebergets topp.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 595 000 kr

Avgift: 2 924 kr/mån. Andel i föreningen är 0,8118%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 200 kr/mån. Fördelas enligt följande: försäkring 50 kr och hushållsel 150 kr.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: GÖTEBORG KVIBERG 29:6.

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 4, hiss finns.

Byggår: 2019.

Storlek: 2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 54 m². Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Övrigt byggnad: Miljöhus för avfall. Cykelförråd i källaren och i separat cykelförråd på gården.
Barnvagns- och rullstolsförråd.

TV- och internetanslutning: TV: Avtal tecknas med TeliaSonera.

Uteplats: Balkong i söderläge.

Bilplats: Det kommer att finnas 74 markparkeringar i anslutning till fastigheten som tillhör föreningen.

Kviberg

Kviberg är en av Göteborgs östra stadsdelar och ett område som präglas av en spännande mix av toppmodern arkitektur och historiska miljöer. Redan på 1300-talet omnämns byn och hemmanet Kviberg. De röda kasernbyggnaderna med svarta torn är idag något av Kvibergs signum. Kvibergs kaserner uppfördes 1895 och hade militär verksamhet fram till 1994. Idag finns här flera olika verksamheter, bl.a. utbildningar,
ungdomens hus och museum. I de gamla stallarna ryms Kvibergs marknad.
Moderna bostäder började byggas här i slutet av 1950-talet. Under 2000-talet har toppmoderna bostadsområden med fina innergårdar uppförts och fler är på gång. Många av dem har namn som anknyter till den militära historien – översten, löjtnanten och soldathemmet.
I Kviberg och dess grannområden finns ett gott utbud av vardagsservice såsom mataffärer, apotek och vårdmottagningar. Med Kvibergs strategiska läge och goda kommunikationer når man Göteborgs centrum på kort tid. Utmed E20 ligger flera stormarknader och i Partille centrum Allums shoppingcenter. Kviberg är ett område som uppmuntrar till ett aktivt liv. I Kvibergs park, området i och runtom kasernerna, huserar flera idrottsföreningar. Här finns också Beach Center, Prioritet Serneke Arena, bollplaner och motionsspår. Runt Kviberg finns vackra skogar, mäktiga klippformationer och flera naturstigar. En av dem går längs Fjällbo ängar och leder till Bergsjön som är en fin liten badsjö med klippstränder. Kviberg inbjuder till ett fräscht och modernt boende i stadsnära och grön miljö. Välkommen!

Planritning

Counter