Såld

Stilren lägenhet med stor balkong i populära Stensjön

Elina Vadász
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Larssons Berg 15

3:a Mölndal / Stensjön

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 834 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 75 kvm
Våning:
3/5, hiss
Byggår:
2014-2015
Adress:
Larssons Berg 15,
431 66 Mölndal

Beskrivning

Varmt välkomna till denna fantastiska trea, med en underbar balkong i ett fritt och härligt sydväst läge! Stilrena materialval, gavelläge, fönster i tre väderstreck och kvällssol är bara några av de tilltalade attributen för denna fina bostad. Med närhet till mysiga badplatser, Gunnebo slott, pizzeria, naturområden och bra kommunikationer! Här bor man i ett mycket trivsamt, barnvänligt och lugnt område, med naturen och dess fina promenadstråk intill husknuten! Förskola och grundskola på promenadavstånd samt närhet till Mölndals nybyggda galleria med ett bra utbud av restauranger och butiker.

Välkommen på visning!

Hall
En stor och rymlig hall varifrån man når bostadens alla rum. Här finns gott om plats för ytterkläder och skor samt en rejäl skjutdörrsgarderob med bra förvaringsmöjligheter.

Kök/vardagsrum
Stilrent kök med genomgående vita luckor och fullt utrustat med allt man kan tänkas behöva i ett kök. Här erbjuds många lådor och skåp, kyl, frys, induktionshäll, diskmaskin, induktionshäll, fläkt samt inbyggd micro och ugn. Matbordet har sin givna plats intill fönstret som ger ett trevligt ljusinsläpp. Öppen planlösning mot vardagsrummet ger en fin sällskapsyta som också erbjuder plats för stor soffgrupp, tv-bänk, soffbord samt ytterligare avlastningsmöbel om man så önskar. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck vilket ger ett underbart ljusinläpp. Här finner vi även bostadens rejäla balkong i sydväst läge, som bjuder in till soliga dagar och trevliga middagskvällar.

Sovrum
Det största sovrummet ligger intill vardagsrummet. Här finns gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt byrå om man önskar detta, utöver de skjutdörrsgarderober som finns i rummet. Skjutdörrsgarderoben har komplett inredning med ljussättning. Fönster i två väderstreck varav ett avlångt vilket ger ett fint insläpp av ljus.
Vidare till höger om det stora sovrummet, ligger det mindre. Passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum. Även här finns garderober för förvaring.

Badrum
Helkaklat och stilrent badrum i moderna nyanser. Komplett utrustning, så som golvvärme, dusch, toalett, handdukstork, kommod, tvättmaskin och torktumlare. Här finns även ett fönster som tillför extra ljus i badrummet.

Stensjön erbjuder förskola och grundskola på gångavstånd, naturnära, grönskande omgivningar och promenadstråk runt sjöar. Pizzeria och ett mindre livs finns några hundra meter från bostaden.

Med några minuters promenad nås även Gunnebo slott och dess fina natur, caféer och djurliv. Rådasjöns badplats och Stensbjöns badplats erbjuder trevliga bad under sommaren! Det perfekta läget helt enkelt!

Välkommen på visning!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 834 kr/mån. Individuell vattenmätning tillkommer om cirka 190kr/månad. Detta avräknas i efterhand.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 2,71652%. Andel av årsavgift är 2,71684%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 350 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 150 kr/mån, och hushållsel 200 kr/mån.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 69/1202.

Våningsplan: Våningsplan 3 av 5, hiss finns.

Byggår: 2014-2015.

Storlek: 3 rum och kök. Boarea ca 75 m².

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

TV- och internetanslutning: TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Svenska Stadsnät.

Uteplats: Stor balkong i sydväst läge, med härlig eftermiddags och kvällssol.

Bilplats: 36 parkeringsplatser, går att hyra för 400kr/månad.

Övriga byggnader: Cykelförråd, miljöhus samt gemensamhetslokal.

Information Förening

Förening: Riksbyggen Brf Stensjöterrassen. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 36 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Riksbyggen Brf Stensjöterrassen är en äkta förening som registrerades 2013. Föreningen äger fastigheten Mölndal Isbingen 2 med adress Larssons berg 9, 11, 13 och 15. På fastigheten finns fyra flerbostadshus som utgörs av 36 lägenheter.
Lägenhetsfördelning:
2 rok 10 stycken
3 rok 24 stycken
4 rok 2 stycken.
Fastighetens byggnad är uppförd 2015.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av Riksbyggen. Under 2018 har föreningen amorterat ca 900 000 kronor vilket kommer att synas i årsredovisningen för 2018.

Parkering: 36 parkeringsplatser finns. Hyra 400kr/månad.

Övrigt: Föreningen har en gemensamhetslokal "Träffen".
Cykelförråd finns.

Mölndal Stensjön

I området omkring Stensjön bor man såväl intill storslagen natur som nära storstadslivet. Här ligger vackra och välbesökta Gunnebo Slott, som uppfördes på 1700-talet av John Hall. Idag kan man, förutom att besöka slottet, njuta av köksträdgårdens skörd på den mysiga restaurangen och caféet samt vandra i de vackra omgivningarna. Vid både Stensjön och Rådasjön finns flera frilufts- och idrottsklubbar. Kommunikationerna till både Mölndals centrum och Göteborgs centrum är goda.