Stilren genomgångslägenhet med balkong i soligt söderläge

Elina Vadász
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se
Carolina Lindén
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0735-16 22 67 carolina.linden@lundin.se

Lundin Östra Göteborg

Med Lundin Östra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Lars Kaggsgatan 45B

2:a Gamlestaden

Kortfakta

Pris/Bud:
2 150 000 kr
Avgift:
3 600 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 60 kvm
Våning:
2/3, ej hiss
Byggår:
1945
Adress:
Lars Kaggsgatan 45B,
415 22 Göteborg

Beskrivning

Varmt välkomna till Lars Kaggsgatan 45B! En stilfull genomgångslägenhet med totalrenoverat kök i moderna färgval, stort sovrum, välplanerat vardagsrum med utgång till balkong i soligt läge, samt helkaklat badrum. Här bor man mycket trivsamt i ett expansivt område med både natur och stadsliv i närhet. Här finns gott om trevliga promenadstråk, bra kommunikationer som med enkelhet tar en till Göteborgs innerstad på några minuter, samt nära till matbutiker.

Gamlestaden ligger i närhet till Göteborgs centrum och ger en blandning av gedigna byggnader och landshövdingehus tillsammans med en stadsmässig gatumiljö. Området har det senaste året vuxit och fortsätter expandera i takt med nya bostäder både i Gamlestaden och Kviberg.

Varmt välkomna på visning!

Hall
Rymlig hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Från hallen nås badrummet till höger, vardagsrummet till vänster och köket rakt fram. Praktisk klinker vid entrén och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum där plats ges för en soffgrupp, tv-bänk, soffbord samt en avlastningsmöbel eller byrå om så önskas. Här erbjuds en härlig takhöjd som ger en fantastisk rymd samt utgång till balkong i det perfekta solläget! Golvet i vardagsrummet är klätt i fiskbensparkett och väggarna är målade i vitt.

Badrum
Stort badrum som är utrustat med dusch, toalett, handfat, spegelskåp, handdukstork samt praktiskt vädringsfönster som släpper in behagligt med ljus. Väggarna är klädda i ljust kakel och på golvet ligger en plastmatta.

Kök
Modernt och mycket stilfullt renoverat kök från 2018. Fullt utrustat med integrerad diskmaskin, kyl, frys, inbyggd micro och ugn, induktionshäll och fläkt. Köket erbjuder bra förvaringsmöjligheter i form av rejäla lådor och skåp samt en större yta för en ytterligare avlastningsmöbel. Här finns plats för ett stort matbord för 4-6 personer som präglas av ett underbart ljusinsläpp från två fönster.

Sovrum
Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Garderober finns direkt till höger och ger möjlighet till bra förvaring. Det finns även plats för en skjutdörrsgarderob om detta önskas. Sovrummets väggar är vitmålade och blir ljust och luftigt tack vare dubbelt fönsterparti samt den unika takhöjden.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 150 000 kr

Avgift: 3 600 kr/mån. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, kabel-tv.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 9,21092%. Andel av årsavgift är 11,22989%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 300 kr/mån. Fördelas enligt följande: försäkring 150 kr och hushållsel 150 kr.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 3/1102.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 3, ej hiss.

Byggår: 1945.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 60 m².

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Självdrag.

TV- och internetanslutning: TV: Ansluten till kabelnät.
Internet: Abonnemang tecknas separat via lägenhetsinnehavaren.

Uteplats: Balkong i soligt söderläge med grönytor runt omkring.

Bilplats: 11 stycken parkeringsplatser finns i föreningen.

Övriga byggnader: Vindsförråd finns till lägenheten. I källaren finns tvättstuga, cykelrum, el/telerum, samt pannrum. Soprum finns separat på gården.

Information Förening

Förening: Brf Lars kaggsgatan 45.
I föreningen finns 11 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Larskaggsgatan ombildades till en bostadsrättsförening under 2017.

Information om månadsavgift: Tillkommer en kommunal fastighetsavgift om 1315kr/lägenhet per år.

Östra Göteborg

Skogspromenader, friluftsliv och staden om hörnet


Välkommen till de östra delarna av Göteborg, en härlig del av staden som har närhet både till storstadslivet och vacker natur! Området består bland annat av Gamlestaden, Kviberg, Utby, Kortedala, Bergsjön och Fräntorp. Bostäderna är en blandning av lägenheter, villor, radhus och kedjehus. I varje område finns mataffärer, restauranger, förskolor och skolor.
Runt Kviberg finns flera olika sportanläggningar, bland andra Beach Center och Prioritet Serneke Arena med såväl inomhusskidåkning som fotbollshall. Fjällbo ängar, Säveåns stränder, badsjön Bergsjön samt flera mindre parker skänker fina naturupplevelser. Kommunikationerna in till centrum och andra delar av Göteborg är bra med flera spårvagns- och busslinjer.

I Östra Göteborg lever du i en charmerande småstadsmiljö med grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter