Såld

Genomgångslägenhet med renoverat kök

Elina Vadász
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Norra Nedanvägsgatan 6F

2:a Mölndal

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 118 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 45 kvm
Våning:
1/3, ej hiss
Adress:
Norra Nedanvägsgatan 6F,
431 62 Mölndal

Beskrivning

Vi har nöjet att presentera denna moderna 2:a i centrala Mölndal/Broslätt!

Detta är en otroligt fin genomgångstvåan med renoverat kök och öppen planlösning! Lägenheten erbjuder också ett stort sovrum, helkaklat badrum och bra förvaringsmöjligheter i både sovrum och hall. Broslätt ligger centralt med promenadavstånd till Mölndals nybyggda galleria och dess stora utbud av restauranger, butiker, caféer och mysiga promenadstråk. Här finns även goda kommunikationsmöjligheter med buss, spårvagn samt pendeltåg som med enkelhet tar en till Göteborg på bara några minuter. I området finns också matbutik, bageri, vårdcentral, naturområden och busshållplats bara några hundra meter från bostaden.

Välkomna att boka in er på visning!

Bostaden disponeras enligt följande:

Rymlig hall med gott om plats för ytterkläder. Från hallen nås badrummet direkt till höger. Badrummet är helkaklat i stilrena färgval, så som grått och vitt. Här erbjuds en rymlig dusch, handfat, spegelskåp, handdukstork samt toalett. Det finns även ett praktiskt vädringsfönster i anslutning till duschen. Duschen består av stabila glaspartier samt en glasdörr. Vidare från badrummet till höger nås det fantastiskt fina och moderna köket som ger en härlig rymd tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet. Köket har genomgående vita luckor som matchas med svart kakel längs väggen och en mörk bänkskiva i gråa toner. Här finns gott om förvaring i form av lådor, skåp samt en halv köksö som bjuder in till trevliga och sociala middagar. Utrustningen i köket består av induktionshäll, inbyggd micro och ugn, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin.

Den öppna planlösningen ger rummet ett härligt ljusinläpp och en fin social yta. Från köket blickar man ut över vardagsrummet men gränsas också av tack vare den halva köksön. Vardagsrummet har i sin tur ett underbart ljusinsläpp tack vare burspråket som präglar rummet och ger det lilla extra. Ytan är lättmöblerad och ger plats åt en soffa, soffbord samt tv-bänk och tv. Direkt från köket till höger finner vi sovrummet, med rofyllt läge in mot gården. Här ryms en dubbelsäng med mindre sängbord och tack vare de rymliga garderoberna så finns det rejält med förvaringsmöjligheter!

I Broslätt bor man centralt med promenadavstånd till Mölndals Galleria, kommunikationer, vårdcentral, matbutiker samt gym. I området lite längre bort finns även simhall, tennishall, ishall, godisbutik, solarium och det berömda bageriet "Margaretas bageri". I Mölndals centrum som bara ligger några minuter bort finns ett fantastiskt utbud av restauranger, butiker, caféer, delikatessbutiker samt bra kommunikationer så som spårvagn 2 och 4, pendeltåg och ett flertal bussar.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 118 kr/mån.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,46%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 300 kr/mån. Fördelas enligt följande: försäkring 150 kr och hushållsel 150 kr.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 125/1002.

Våningsplan: Våningsplan 1 av 3, ej hiss. Bottenplan.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 45 m².
Observera att bostaden är noterad som en 1:a, då den är ombyggd till en 2:a.

Bilplats: Föreningen har 145 parkeringsplatser med separat kö. Parkeringen kostar 150 kr/månad.

Energideklaration: Energiprestanda 122 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2018-12-28.

Information Förening

Förening: Brf Katrineberg i Mölndal .

Allmänt om föreningen: Brf Katrineberg i Mölndal äger fastigheten Katrineberg 1 i Mölndals kommun vilken förvärvades 2005. Fastigheten bebyggdes år 1968 och består av 3 flerbostadshus. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 11 743 kvm och fördelat på 136 lägenheter med en samlad yta om 10 725 kvm samt lokaler om 1 018 kvm. Av dessa lägenheter är 128 upplåtna med bostadsrätt och 8 med hyresrätt.


Lägenheter är fördelade enligt nedan:
1 rok 15st
2 rok 44st
3 rok 38st
4 rok 36st
5 rok 3st.

Föreningens ekonomi: Inga avgiftshöjningar på gång just nu, kontrollerat med styrelsen 2019-01-11.

Kommande/gjorda renoveringar: Renoveringar:
2006 byggdes balkongerna ut.
2009-2010 renoverades delar av fasaden.
2012 installerades två nya värmeväxlare till uppvärmningsenheten.
2013 utfördes underhåll av altaner.
2014 renoverades tegelfasaden.
2015 fortsatte fasadrenoveringarna och i samband med detta byttes takhuvar som var felaktigt utformade på fläktsystemet.
2018 ventilationsåtgärder slutförda och godkända. Underhåll av innergårdar och lekplatser.
2019 projektering inför fönsterbyte.


Föreningen håller på att justera underhållsplanen, där det talas om relining, fönsterbyte och dränering men föreningen har inga vidare beslut tagna i dagsläget.

Parkering: Föreningen har 145 parkeringsplatser med separat kö.

Övrigt: De tre gemensamma tvättstugor är belägna på källarplan. Det finns även cykelrum och barnvagnsrum för medlemmarna att nyttja.
Föreningen har även en expedition.

Mölndal

Storstadsliv, friluftsliv och vackra sjöar


Välkommen till Mölndal! Här kombineras stadsliv och friluftsliv på ett okomplicerat sätt. Mölndals stad, som är en egen kommun, är stort till ytan och är indelat i mindre områden som exempelvis Toltorpsdalen, Krokslätt, Bifrost, Kvarnbyn, Åby, Stensjön, Balltorp och Lindome. Bebyggelsen är blandad och består av äldre trävillor, radhus- och flerbostadsområden samt nybyggnationer. Här bor man nära härlig natur med vackra sjöar, skog och mark, som ger stora möjligheter till ett rikt friluftsliv. Mölndals centrum erbjuder ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger och är en knutpunkt för pendeltåg, bussar och spårvagn.

Balltorp
I Balltorp bor du nära både grönområden och bra kommunikationer. På kort promenadavstånd finns flera vackra grönområden, till exempel Hills Golf Klubb och Sandsjöbackas naturreservat. En kort biltur bort finns även Safjällets naturreservat. Mölndals Galleria erbjuder ett stort utbud av butiker och direkt i området finns bra närlivs- och servicebutiker.

Bifrost
Bifrost är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både Mölndals Centrum, de stora lederna samt goda kommunikationer som lätt tar dig in till centrala Göteborg. Området ligger fridfullt i anslutning till Safjällets Naturreservat, som erbjuder många promenadstigar och leder att välja mellan, perfekt för dig som älskar natur och friluftsliv.

Bosgården
I Bosgården bor man centralt med promenadavstånd till Mölndals Galleria och innerstad med ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger. I området finns också trevliga promenadstråk och härliga naturområden, däribland Safjällets naturreservat som ligger ett stenkast bort.

Hills
I sydvästra Mölndal har ett helt nytt bostadsområde vuxit fram. I Hills Villastad bor du nära såväl Mölndals centrum som vacker natur, sjöar och vandringsleder. Här finns även en av Sveriges bästa golfbanor Hills Golf & Sports Club runt knuten. Goda kommunikationer till centrala Göteborg är en bonus.

Krokslätt
Krokslätt är ett lugnt och härligt område med blandad bebyggelse, där nya moderna bostäder mixas med fastigheter av äldre charm. I närområdet finns servicebutiker och flera matställen. Är man sportintresserad så finns flera alternativ inom räckhåll och dessutom är det nära till elljusspår i vackra Safjällets naturreservat. I Krokslätt bor du med närhet till det mesta. Med goda kommunikationer når du såväl Mölndals centrum som Göteborgs city på några minuter. På historisk mark mellan Mölndal och Göteborg ligger Krokslätts Fabriker, som uppfördes 1890-1907 av Mölnlycke Väfveriaktiebolag som en av många textilfabriker i Göteborgstrakten. De anrika tegelbyggnader är renoverade efter dagens krav och standard och delar numera yta med högteknologiska och energieffektiva hus.

Kvarnbyn
Välkommen till anrika Kvarnbyn, ett område som expanderat med omsorgsfullt utformade bostäder, de flesta högt belägna med utsikt över vackra Störtfjället och södra Mölndal. Här bor man med bekvämt avstånd till det mesta, däribland med promenadavstånd till Mölndals Centrum samt till Mölndals Bro och dess goda kommunikationer. Stensjöns badplats och naturområden finns också nära till hands, liksom den vackra parken och ägorna runt Gunneboslott.

Kållered
Kållered är ett attraktivt och familjevänligt område nära till såväl shopping som vacker natur. Här finns all tänkbar service tack vare Kållered Köpstad med större varuhus och stormarknader, samtidigt som storstadens utbud nås snabbt och lätt tack vare pendeltåg. Fina motionsspår och naturupplevelser finns bland annat i Sandsjöbacka och Torrekulla.

Larssons Berg
Larssons Berg tillhör Mölndals populära område Stensjön. Här bor du nära naturen med en underbar utsikt över vackra Stensjön och dess trevliga strandpromenad och badplats. Här kan man spela minigolf, fiska eller hyra kanot och paddla runt sjön. Populära Gunnebo Slott är en kort promenad bort och här serveras smakrik lunch samt fika i anrik miljö. Ett stort utbud av butiker och restauranger finns såväl i Mölnlycke Centrum eller Mölndals Centrum. Med goda kommunikationer nås Göteborgs stadskärna med knappa 15 minuter.

Lindome
Lindome tillhör Mölndals kommun och är beläget vid motorvägen E20 och Västkustbanan. Orten präglas av natursköna områden och här finns flera mysiga sjöar att bada i, bland andra Tulebosjön och Barnsjön. Här finns även underbara naturstigar vid Bohusleden, som sträcker sig från Lindome i söder till Strömstad i norr. Vid Lindome Centrumpark finns fiskemöjligheter i Lindomeån och för såväl stora som små erbjuds ett rikt idrottsliv med bland annat innebandy, fotboll, hockey, golf och ridsport. I Lindome centrum finns ett bra utbud av närservice och till Kållereds stora köpcentrum är det bara några minuter med bil. Inom cirka 20 minuter med bil når du Göteborg och Kungsbacka, väljer du buss eller pendeltåg tar det cirka 40 minuter till Göteborgs Central och kommunikationsmöjligheterna är väldigt bra. Spinneriet i Lindome är ett populärt utflyktsmål. I den historiska byggnaden med anor från tidigt 1800-tal finns idag ett härligt utbud av butiker och kreatörer såsom inredare, fotografer och designers. och inredare samlats under samma tak. Här finns även Lilla Spinneriet som serverar både lunch, brunch, middagar och gott fika.

Mölndals Centrum
I Mölndals centrum finns ett stort utbud av allt man kan önska. Mölndals Galleria stod klar under 2018 och utmed Mölndalsvägen finns ytterligare butiker och stormarknader. Stadshuset rymmer bland annat bibliotek och biograf. Mölndalsbro är en stor knutpunkt för pendeltåg, bussar och spårvagn. Bebyggelsen i centrala Mölndal är blandad men består främst av villakvarter och flerbostadsområden. Många av dem uppfördes under 1950-talet och framåt.

Stensjön
I området omkring Stensjön bor man såväl intill storslagen natur som nära storstadslivet. Här ligger vackra och välbesökta Gunnebo Slott, som uppfördes på 1700-talet av John Hall. Idag kan man, förutom att besöka slottet, njuta av köksträdgårdens skörd på den mysiga restaurangen och caféet samt vandra i de vackra omgivningarna. Vid både Stensjön och Rådasjön finns flera frilufts- och idrottsklubbar. Kommunikationerna till både Mölndals centrum och Göteborgs centrum är goda.

Toltorpsdalen
Toltorpsdalen är en stadsdel i norra Mölndal, belägen mellan Göteborg och centrala Mölndal. Området består främst av småhusbebyggelse och här bjuds det på vacker natur med närhet till både natursköna Safjället och Änggårdsbergen. Till Göteborgs utbud är det cykelavstånd och från Mölndals Centrum erbjuds vidare transport med Kungsbacka-pendeln och spårvagn. Med bil kommer man snabbt ut till Söderleden eller E:6-an.

Åby
Åby är ett lugnt och trivsamt område som ligger centralt i Mölndal. Här bor du med närhet till bland annat äventyrsbad och motionshall samt med kort gångavstånd till Mölndals centrum med Mölndal Galleria, som har ett stort utbud av allt. Våren 2019 öppnade Åby Arena, ett nytt spännande upplevelsecenter som kommer att innehålla evenemangshall, hotell och såklart travet, där allt en gång började. Åbytravet är Sveriges modernaste travanläggning och lockar årligen över 100 000 besökare. Från Åby är kommunikationerna goda in till Göteborgs centrum.

I Mölndal lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Counter