Såld

Genomgångslägenhet med renoverat kök

Elina Vadász
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Norra Nedanvägsgatan 6F

2:a Mölndal

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 118 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 45 kvm
Våning:
1/3, ej hiss
Adress:
Norra Nedanvägsgatan 6F,
431 62 Mölndal

Beskrivning

Vi har nöjet att presentera denna moderna 2:a i centrala Mölndal/Broslätt!

Detta är en otroligt fin genomgångstvåan med renoverat kök och öppen planlösning! Lägenheten erbjuder också ett stort sovrum, helkaklat badrum och bra förvaringsmöjligheter i både sovrum och hall. Broslätt ligger centralt med promenadavstånd till Mölndals nybyggda galleria och dess stora utbud av restauranger, butiker, caféer och mysiga promenadstråk. Här finns även goda kommunikationsmöjligheter med buss, spårvagn samt pendeltåg som med enkelhet tar en till Göteborg på bara några minuter. I området finns också matbutik, bageri, vårdcentral, naturområden och busshållplats bara några hundra meter från bostaden.

Välkomna att boka in er på visning!

Bostaden disponeras enligt följande:

Rymlig hall med gott om plats för ytterkläder. Från hallen nås badrummet direkt till höger. Badrummet är helkaklat i stilrena färgval, så som grått och vitt. Här erbjuds en rymlig dusch, handfat, spegelskåp, handdukstork samt toalett. Det finns även ett praktiskt vädringsfönster i anslutning till duschen. Duschen består av stabila glaspartier samt en glasdörr. Vidare från badrummet till höger nås det fantastiskt fina och moderna köket som ger en härlig rymd tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet. Köket har genomgående vita luckor som matchas med svart kakel längs väggen och en mörk bänkskiva i gråa toner. Här finns gott om förvaring i form av lådor, skåp samt en halv köksö som bjuder in till trevliga och sociala middagar. Utrustningen i köket består av induktionshäll, inbyggd micro och ugn, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin.

Den öppna planlösningen ger rummet ett härligt ljusinläpp och en fin social yta. Från köket blickar man ut över vardagsrummet men gränsas också av tack vare den halva köksön. Vardagsrummet har i sin tur ett underbart ljusinsläpp tack vare burspråket som präglar rummet och ger det lilla extra. Ytan är lättmöblerad och ger plats åt en soffa, soffbord samt tv-bänk och tv. Direkt från köket till höger finner vi sovrummet, med rofyllt läge in mot gården. Här ryms en dubbelsäng med mindre sängbord och tack vare de rymliga garderoberna så finns det rejält med förvaringsmöjligheter!

I Broslätt bor man centralt med promenadavstånd till Mölndals Galleria, kommunikationer, vårdcentral, matbutiker samt gym. I området lite längre bort finns även simhall, tennishall, ishall, godisbutik, solarium och det berömda bageriet "Margaretas bageri". I Mölndals centrum som bara ligger några minuter bort finns ett fantastiskt utbud av restauranger, butiker, caféer, delikatessbutiker samt bra kommunikationer så som spårvagn 2 och 4, pendeltåg och ett flertal bussar.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 118 kr/mån.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,46%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 300 kr/mån. Fördelas enligt följande: försäkring 150 kr och hushållsel 150 kr.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 125/1002.

Våningsplan: Våningsplan 1 av 3, ej hiss. Bottenplan.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 45 m².
Observera att bostaden är noterad som en 1:a, då den är ombyggd till en 2:a.

Bilplats: Föreningen har 145 parkeringsplatser med separat kö. Parkeringen kostar 150 kr/månad.

Energideklaration: Energiprestanda 122 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2018-12-28.

Information Förening

Förening: Brf Katrineberg i Mölndal .

Allmänt om föreningen: Brf Katrineberg i Mölndal äger fastigheten Katrineberg 1 i Mölndals kommun vilken förvärvades 2005. Fastigheten bebyggdes år 1968 och består av 3 flerbostadshus. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 11 743 kvm och fördelat på 136 lägenheter med en samlad yta om 10 725 kvm samt lokaler om 1 018 kvm. Av dessa lägenheter är 128 upplåtna med bostadsrätt och 8 med hyresrätt.


Lägenheter är fördelade enligt nedan:
1 rok 15st
2 rok 44st
3 rok 38st
4 rok 36st
5 rok 3st.

Föreningens ekonomi: Inga avgiftshöjningar på gång just nu, kontrollerat med styrelsen 2019-01-11.

Kommande/gjorda renoveringar: Renoveringar:
2006 byggdes balkongerna ut.
2009-2010 renoverades delar av fasaden.
2012 installerades två nya värmeväxlare till uppvärmningsenheten.
2013 utfördes underhåll av altaner.
2014 renoverades tegelfasaden.
2015 fortsatte fasadrenoveringarna och i samband med detta byttes takhuvar som var felaktigt utformade på fläktsystemet.
2018 ventilationsåtgärder slutförda och godkända. Underhåll av innergårdar och lekplatser.
2019 projektering inför fönsterbyte.


Föreningen håller på att justera underhållsplanen, där det talas om relining, fönsterbyte och dränering men föreningen har inga vidare beslut tagna i dagsläget.

Parkering: Föreningen har 145 parkeringsplatser med separat kö.

Övrigt: De tre gemensamma tvättstugor är belägna på källarplan. Det finns även cykelrum och barnvagnsrum för medlemmarna att nyttja.
Föreningen har även en expedition.

Counter