Såld

Genomgångslägenhet byggd 2016

Anders Pettersson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Centrala Hisingen

Med Lundin Centrala Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Knapegatan 5A

1:a Centrala Hisingen

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
2 157 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
39 kvm
Våning:
1/3, ej hiss
Byggår:
1930
Adress:
Knapegatan 5A,
417 18 Göteborg

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Detta stilsäkra boende uppfördes år 1940 och genomgick år 2015/2016 en totalrenovering i samband med att föreningen bildades. Här erbjuds en välrenoverad drömetta i genomgångsläge där varje kvadratmeter utnyttjats på bästa sätt. Tidlösa materialval genomsyrar varje rum tillsammans med påkostat och fullutrustat kök signerat HTH komplett med maskinpark ifrån Siemens, generöst vardagsrum som rymmer alla funktioner, ekparketter och fina ytskikt samt helkaklat badrum.

Här bor ni centralt med närhet till spårvagn och några få minuter in till Centrum. I området finns gym, saluhall och matbutiker. I närområdet ligger även Backaplan där det inom de närmaste åren planeras nya bostäder samt ett nytt och modernt köpcenter. Det är även nära till Norra Älvstranden där natur och stad förenas, älven möter restauranger, butiker och kaféer och man kan även ta båten över till stan.

Hall:
Innanför ytterdörren möts man av en möblerbar hall med plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter i en dubbelgarderober. Lägenheten som totalrenoverades 2015/2016 har genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

Kök
Stilrent kök från HTH med köksinredning i vitt, bänktor i svart och vitt kakel. Rostfria vitvaror från Siemens som utgörs av glaskeramikhäll, kolfilterfläkt, inbyggnadsugn, inbyggandsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Gott om förvaringsmöjligheter med dubbla överskåp och praktiskt skafferi. I köket ryms en matplats för fyra personer. Ett fönster mot innergården bidrar med ljusinsläpp och utsikt mot lummig grönska.

Allrum:
Ljust allrum med flera möbleringsalternativ och ytan rymmer såväl soffa, säng och övrigt möblemang med lätthet. Förvaring finns i form av en två garderober.

Badrum:
Helkaklat badrum med mörkgrått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Badrummet har behaglig golvvärme och inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp och dusch med vikbara dörrar.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 2 157 kr/månad. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Andelstal: Andel i föreningen är 3,65%. Andel av årsavgift är 3,64518%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 473 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr. Betalas av köparen.

Driftkostnad: Totalt ca 200 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 150 kr/månadFörsäkring: 50 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Knapegatan 5A, 417 18 Göteborg. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1930

Lägenhetsnummer: 51101 / 5A-1101/1101

Våningsplan: Våningsplan 1 av 3. Ej hiss.

Storlek: 1 rum och kök. Boarea 39 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Tillträdesdag: 2019-08-29 00:00:00

Information Förening

Förening: Brf Knapegatan 5-7. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 28 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Brf Knapegatan 5-7 skapades 2015 och förvärvades av medlemmar under våren 2016. Fastigheten var dessförinnan en hyresfastighet. Föreningen äger fastigheterna Brämaregården 45:9 och 45:10 med adress Knapegatan 5-7. Fastigheten består av två byggnader och fyra uppgångar. Husen uppfördes 1930 men totalrenoverades 2015/2016 samtidigt som sex vindslägenheter byggdes. Föreningen består av 28 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Den totala bostadsytan uppgår till 1062 kvm. Föreningen har även tre lokaler i källarplan som hyrs ut och inbringar hyresintäkter.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av SBC.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Ja
Föreningen äger marken: Ja

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Självdrag.

Energideklaration: Utförd 2013-12-13. Energiprestanda 172 kWh/kvm och år. Energiklass E.

Renoveringar: Föreningen följer en 30-årig underhållsplan. I dagsläget finns inga större renoveringar inplanerade.
Gjorda renoveringar:
2015-2016 ombildades föreningen och i samband med det totalrenoverades ytskikt, golv, kök och badrum i de ursprungliga lägenheterna och de sex vindsvåningarna byggdes. Fönstren är nya.
2016 utfördes en slutbesiktning av lägenheterna.
2017 utfördes en slutbesiktning av fastigheterna.
2018 utfördes den tvååriga garantibesiktningen för lägenheterna och en underhållsplan upprättades.
2020 fasadunderhåll.

TV och bredband: Tv och bredband via Telenor. TV: Tv via Telenor. Bredband: Bredband via Telenor.

Parkering: För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Göteborgs Stad.
För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Göteborgs Stad.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Centrala Hisingen

Bekvämt boende, god service och gröna oaser


Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget, Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg. Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning