Välkommen till

Nordostpassagen 22

Nordostpassagen 22
1;5:a Nordostpassagen

Suverän lägenhet med både sovalkov och balkong

Här erbjuds en fantastiskt fin ett och en halva som ståtar med både sovalkov och balkong i västerläge. Varje kvadratmeter är väl utnyttjade så här bor man likaväl en som två personer. Dessutom finns här ovanligt gott om förvaring. Sovalkoven är avskiljt från övriga lägenheten och här ryms en större säng. Vardagsrummet har gott om plats att umgås på och ett stort fönsterparti släpper in massor med ljus. Köket har plats för ett mindre matbord. Badrummet är halvkaklat med badkar.
Läget i stan måste anses som ett av det mest attraktiva med Linnéstadens härligt sjudande folkliv några minuter bort. För motion och rekreation når man Slottsskogen lika snabbt.

Läs hela beskrivningen

Bilder

Beskrivning

Hela lägenheten är fräscht nymålad avseende tak, väggar, lister och dörrfoder och ger ett underbart ljust och trevligt intryck. Det snygga vitlaserade golvet förstärker den känslan.
Hallen har hela sex garderober varav mittpartiet med spegeldörrar. På väggen mitt emot finns en snygg murad fond med spegelinslag.
Rakt fram finns vardagsrummet och man slås av rymden och allt ljus det stora fönsterpartiet släpper in. Här finns utgång till den mysiga balkongen i soligt västerläge.
Vardagsrummet har en fantastiskt härlig avskärmad sovalkov med plats för en större säng.
Köket är mycket fint och hemtrevligt med vita köksluckor, vit mosaik som stänkskydd och gedigna bänkskivor av ek. Vitvarorna består av svart induktionshäll och ugn, vit fläkt och integrerad diskmaskin och kyl/frys. En vit diskho ger en extra karaktär till köket. Här finns plats för ett matbord för ca tre personer.
Badrummet har vita klinkerplattor på golvet 5x5 cm och halvkaklade grå väggar. Badkar, wc och kommod.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Nordostpassagen

Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta