Snart till salu

Radhuskänsla med generösa ytor och två stora altaner

Jennifer Bäck
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 81 jennifer.back@lundin.se
Carolina Lindén
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0735-16 22 67 carolina.linden@lundin.se

Lundin Partille

Med Lundin Partille får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Timmerslätt 22A

3:a Furulund

Kortfakta

Avgift:
4 948 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 84,4 kvm
Våning:
1/2, ej hiss
Byggår:
1982
Adress:
Timmerslätt 22A,
433 46 Partille

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på jennifer.back@lundin.se.

Välkomna till mysiga Timmerslätt och denna rymliga trea i markplan med två altaner som ger en härlig radhuskänsla. På entrésidan har man en stor altan som sträcker sig längs hela lägenheten och på trägårdssidan har man en stor altan i söderläge i direkt anslutning till en gemensam gräsmatta. Bostaden erbjuder generöst vardagsrum och kök, två rymliga sovrum, bra förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum med tvättavdelning. Intill entrén finns ett förråd och garageplats i länga ingår i avgiften. Föreningen är mycket välskött och omtyckt.

Området är lugnt och naturnära med Furulunds centrum inom kort gångavstånd, där livsmedelsaffär, frisör, pizzeria m.m. finns. Förskola och skola ligger också mycket nära. Goda kommunikationer i form av buss ner till Partille centrum och Göteborg.

Information Ekonomi

Avgift: 4 948 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, tv, bredband, IP-telefoni och garage.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen.
Inre reparationsfond är 3 707 kr. Andel i föreningen är 0,74358%. Andel av årsavgift är 0,7436%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 556 kr/mån. Fördelas enligt följande: försäkring 145 kr och hushållsel 411 kr.
Ovan driftskostnad är en uppskattning och baserad på schablonbelopp. Driftkostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 274/1001.

Våningsplan: Våningsplan 1 av 2, ej hiss.

Byggår: 1982.

Storlek: 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea ca 84,4 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Frånluft.

TV- och internetanslutning: TV: I avgiften ingår Telia Triple Play med digital-TV från Telia med kanalpaketet "Lagom".
Internet: I avgiften ingår Telia Triple Play med internet 10 Mbit och IP-telefoni.

Bilplats: Det hör ett garage till varje lägenhet som ingår i avgiften. Utöver det har föreningen 38 parkeringsplatser utomhus. Utomhusplatserna är i första hand gästparkeringar, men får även användas av oss boende i mån av plats.

Energideklaration: Energiprestanda 149 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2010-10-27. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

Information Förening

Förening: HSB Brf Måsängen. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).

Allmänt om föreningen: Brf Måsängen är en mycket välskött förening som består av total 125 lägenheter fördelat på 14 bostadshus och det finns också 1 lokal. Därutöver finns 15 hus med 125 garage varav 2 är kombinerade garage och förråd samt ett förrådshus. Föreningens äger fastigheten Partille SKulltorp 1:432 med adress Timmerslätt 1-31 och 2-26. Det är mycket blandade åldrar i föreningen och sammanhållningen är god.

Gemensamma utrymmen: Det finns samlingslokal, grillplats, pingisrum, tvättstuga och ett mycket uppskattat gym.
Varje lägenhet har ett rymligt förråd vid entrén.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av HSB.

Försäkring: Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Moderna försäkringar.

Kommande/gjorda renoveringar: Ett urval av genomförda renoveringar de senaste åren:
2005 Samtliga yttre fönsterbågar som inte skyddas av tak byttes ut till aluminium och med energiglas.
2010 Renovering av tak med ny inbrädning, nya betongpannor, snörasskydd och utrymningsstegar. Takutsprång byggdes på samtliga husgavlar.
2012 Uppgradering av värmesystemet med nya termostater. Garagebyggnaderna målades och utrustades med nya plåttak och eldrivna nya portar samt ny belysning. Nytt miljöhus byggdes i anslutning till ett garage.
2013-2014 Samtliga bostadshus målades och mycket virke byttes, nya brevlåde-konstruktioner, nya ljusarmaturer och emaljskyltar som ersatte de tidigare.
2017 Nya fläktar uppe på taken.
2017-2018 renovering av betongskador i trappor och loftgångar.

Parkering: Det hör ett garage till varje lägenhet som ingår i avgiften. Utöver det har föreningen 38 parkeringsplatser utomhus. Utomhusplatserna är i första hand gästparkeringar, men får även användas av oss boende i mån av plats.

Övrigt: Gå gärna in på föreningens hemsida och läs mer: www.brfmasangen.se.

-Partille

Friluftsliv, storstadsliv och shopping


Välkommen till Partille, ett trivsamt område med stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Här bor man på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Förutom Partille centrum utgörs Partille av flera mindre områden såsom Furulund, Björndammen, Mellby, Lexby och Paradiset. Bebyggelsen består av alltifrån pampiga sekelskiftesvillor till funktionella radhusområden och toppmoderna bostäder.
I Partille Arena är en multiarena för kultur- och idrottsevenemang och här finns även en bowlinganläggning, ett gym och en stor restaurang. I Partille Kulturum ryms bibliotek, teater, café och mycket mer. Det stora köpcentret Allum gör det enkelt att handla på hemmaplan, med sitt gedigna utbud av butiker, mataffärer och matställen.
Partillebor har gott om lummig, orörd skog och mark att vistas i. I Bokedalens naturreservat och Paradisets friluftsområde finns flera motions- och vandringsleder. Sommartid badas det i Stora Kåsjön och Humlebadet, och i Säveån och Björndammen fiskas det lax.

I Partille lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter