Såld

Radhuskänsla med generösa ytor och två stora altaner

Carolina Lindén
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0735-16 22 67 carolina.linden@lundin.se

Lundin Partille

Med Lundin Partille får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Timmerslätt 22A

3:a Furulund

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 997 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 84,4 kvm
Våning:
1/2, ej hiss
Byggår:
1982
Adress:
Timmerslätt 22A,
433 46 Partille

Beskrivning

Välkomna till mysiga Timmerslätt och denna rymliga trea i markplan med två altaner som ger en härlig radhuskänsla. På entrésidan har man en stor altan som sträcker sig längs hela lägenheten och på trägårdssidan har man en stor altan i söderläge i direkt anslutning till en gemensam gräsmatta. Bostaden erbjuder generöst vardagsrum och kök, två rymliga sovrum, bra förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum med tvättavdelning. Intill entrén finns ett förråd och garageplats i länga ingår i avgiften. Föreningen är mycket välskött och omtyckt.

Området är lugnt och naturnära med Furulunds centrum inom kort gångavstånd, där livsmedelsaffär, frisör, pizzeria m.m. finns. Förskola och skola ligger också mycket nära. Goda kommunikationer i form av buss ner till Partille centrum och Göteborg.

Lägenheten är belägen i markplan med egen entré och det första man möts av är en underbar generös altan med plats för flera sittgrupper och fina blomkrukor.

Väl innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob med skjutdörrar och en klädkammare. Vid entrén ligger mörkgrått klinkergolv som sen övergår i ljusgrått laminatgolv och väggarna är målade i vitt.

Ljust vardagsrum som kan inredas med både soffhörna och matplats. Ljusgrått laminatgolv och vitmålade väggar med en ljusgrå fondvägg. Rummet får härligt ljusinsläpp från flera fönster och härifrån nås lägenhetens andra uteplats som även den har en generös altan med flera möbleringsalternativ och ett underbart soligt söderläge.

Stort och rymligt kök som erbjuder gott om förvaring, bra arbetsytor samt utrymme för en stor matplats invid ett generöst fönsterparti. Köket har köksinredning i vitt som kombineras med bänkytor i svart laminat och stänkskydd i mörkgrått kakel. Den maskinella utrustningen utgörs av hällspis, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Ljusgrått laminatgolv och vitmålade väggar.

Lägenhetens största sovrum har gott om plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord och goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Parkettgolv och vitmålade väggar med en mönstrad fondtapet.

Det mindre sovrummet kan inredas med säng och arbetshörna eller lekhörna. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Modernt badrum som renoverades 2017 med mörkgrått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt kakel med fondvägg av mosaik i gråa nyanser. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel med infälld belysning, handdukstork, duschhörna med avskiljande glasvägg samt både taksil och handdusch. I badrummet finns även en tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk samt tvättställ. Ett fönster bidrar med dagsljus och vädringsmöjlighet.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 997 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, tv, bredband, IP-telefoni och garageplats.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen.
Inre reparationsfond är 3 707 kr. Andel i föreningen är 0,74358%. Andel av årsavgift är 0,7436%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 556 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 145 kr/mån, och hushållsel 411 kr/mån.
Ovan driftskostnad är en uppskattning och baserad på schablonbelopp. Driftkostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 274/1001.

Våningsplan: Våningsplan 1 av 2, ej hiss.

Byggår: 1982.

Storlek: 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea ca 84,4 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Frånluft.

Energideklaration: Energiprestanda 149 kWh/m² år.
Status: Energideklaration senast utförd 2010-10-27.

Information Förening

Förening: HSB Brf Måsängen i Partille. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 125 st lägenheter och 1 st lokal.

Allmänt om föreningen: Brf Måsängen är en mycket välskött förening som består av total 125 lägenheter fördelat på 14 bostadshus och det finns också 1 lokal. Därutöver finns 15 hus med 125 garage varav 2 är kombinerade garage och förråd samt ett förrådshus. Föreningens äger fastigheten Partille SKulltorp 1:432 med adress Timmerslätt 1-31 och 2-26. Det är mycket blandade åldrar i föreningen och sammanhållningen är god.

Gemensamma utrymmen: Det finns samlingslokal, grillplats, pingisrum, tvättstuga och ett mycket uppskattat gym. Varje lägenhet har ett rymligt förråd vid entrén.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av HSB. Föreningen har brutet räkenskapsår. Avgifterna höjdes med 1% 1/7-2019. I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar (2019-08-04).
I avgifterna ingår värme, vatten, tv, bredband, IP-telefoni och garage.

Försäkring: Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Moderna försäkringar.

Kommande/gjorda renoveringar: I dagsläget finns inga större renoveringar inplanerade. Det som kan komma att bli aktuellt är nyinvestering avseende solpaneler/bergvärme, en extra stämma gällande beslut om detta planeras hösten 2019.
Ett urval av genomförda renoveringar de senaste åren:
2005 Samtliga yttre fönsterbågar som inte skyddas av tak byttes ut till aluminium och med energiglas.
2010 Renovering av tak med ny inbrädning, nya betongpannor, snörasskydd och utrymningsstegar. Takutsprång byggdes på samtliga husgavlar.
2012 Uppgradering av värmesystemet med nya termostater. Garagebyggnaderna målades och utrustades med nya plåttak och eldrivna nya portar samt ny belysning. Nytt miljöhus byggdes i anslutning till ett garage.
2013-2014 Samtliga bostadshus målades och mycket virke byttes, nya brevlåde-konstruktioner, nya ljusarmaturer och emaljskyltar som ersatte de tidigare.
2017 Nya fläktar uppe på taken.
2017-2018 renovering av betongskador i trappor och loftgångar.

Parkering: Det hör ett garage till varje lägenhet som ingår i avgiften. Utöver det har föreningen 38 parkeringsplatser utomhus. Utomhusplatserna är i första hand gästparkeringar, men får även användas av oss boende i mån av plats.

TV och bredband: I avgiften ingår Telia Triple Play med digital-TV från Telia med kanalpaketet "Lagom", internet 10 Mbit och IP-telefoni.

Övrigt: Gå gärna in på föreningens hemsida och läs mer: www.brfmasangen.se.

Partille

Friluftsliv, storstadsliv och shopping


Välkommen till Partille, ett trivsamt område med stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Här bor man på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Förutom Partille centrum utgörs Partille av flera mindre områden såsom Furulund, Björndammen, Mellby, Lexby och Paradiset. Bebyggelsen består av alltifrån pampiga sekelskiftesvillor till funktionella radhusområden och toppmoderna bostäder.
I Partille Arena är en multiarena för kultur- och idrottsevenemang och här finns även en bowlinganläggning, ett gym och en stor restaurang. I Partille Kulturum ryms bibliotek, teater, café och mycket mer. Det stora köpcentret Allum gör det enkelt att handla på hemmaplan, med sitt gedigna utbud av butiker, mataffärer och matställen.
Partillebor har gott om lummig, orörd skog och mark att vistas i. I Bokedalens naturreservat och Paradisets friluftsområde finns flera motions- och vandringsleder. Sommartid badas det i Stora Kåsjön och Humlebadet, och i Säveån och Björndammen fiskas det lax.

I Partille lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning