Såld

enplans parhus 55+ boende med vackert havsnära läge

Patrik Henningsson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Önneredsvägen 125

Önnered

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
5 265 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 80 kvm
Adress:
Önneredsvägen 125,
421 57 Västra Frölunda

Beskrivning

Välvårdat parhus med fint läge i Önnereds äng Bostadsrättsförening som tillämpar 55+ boende. Området är mycket välskött och trivsamt, ett lugnt boende i vacker havsnära miljö. Huset är mycket välvårdat och har en trivsam planlösning och en ljuvlig uteplats med utrymme för gröna fingrar för den som vill. Garageplats i länga. Vackra omgivningar med fina promenad- och strövstigar.

Rumsbeskrivning:
Hallen har plats för ytterkläder och skor, dessutom förvaring i garderob.

Luftigt och trivsamt kök med ljusa luckor och snickerier, praktisk bänkskiva och diskho i rostfritt utförande. Köket är utrustat med spis, bänkdiskmaskin, hel kyl- och frys. Plats för ordentligt matbord intill fönstret. Matta på golvet. Bänkdiskmaskinen är ej inkopplad men medföljer köpet.

Från hallen nås det rejäla vardagsrummet som har plats för både soffgrupp och matsalsbord för den som vill. Utgång till den grönskande uteplatsen med gott om plats för möblering.

Lite avskilt i huset ligger två sovrum med en praktisk klädkammare i anslutning.

Det ena sovrummet är något större och har plats för en stor säng och dessutom tre garderober. Det andra sovrummet har plats för enkelsäng och har två garderober.

Badrummet ligger i anslutning till hallen och innehåller förutom toalett och dusch även tvättutrustning med tvättmaskin, torkskåp, tvättho och värmepanna. Badrummet har ett litet fönster som släpper in skönt ljus. Kakel/målat på väggar, våtrumsmatta på golvet.

Hela huset utom kök och badrum har ett enhetligt parkettgolv vilket ger ett sammanhängande och lugnt intryck.

Separat tillhörande förråd.

Välkomna på visning.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 5 265 kr/mån. Tv och bredband från Comhem ingår i månadsavgiften. Kostnad för värme och hushållsel tillkommer. Andel i föreningen är 4,7258%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 1 000 kr/mån fördelat enligt följande:
Uppvärmning 750 kr/mån, och hushållsel 250 kr/mån.
Riktvärde.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Fiskebäck 86:2.

Typ: Bostadsrätt.

Lägenhetsnummer: 10.

Storlek: 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea ca 80 m².

Ventilation: Mekanisk frånluft.

TV- och internetanslutning: TV: TV och Bredband via Comhem ingår i månadsavgiften.

Övriga byggnader: Förråd tillhör.

Information Förening

Förening: Önnereds Äng Bostadsrättsförening.
I föreningen finns 22 st lägenheter.

Önnered

Önnered är ett stadsnära område med vackra omgivningar. Området är ett gammalt jordbruks- och fiskesamhälle, vilket märks än idag när man besöker Önnereds hamn eller promenerar upp till Olles gård. Gården med anor från 1700-talet, är en rest av Önnereds by och förvaltas idag av Önnereds Kulturförening.

Här består bebyggelsen av en blandning av moderna villor och radhus i olika stilar. I området finns flera förskolor och två grundskolor; Högenskolan och Önneredsskolan.
Trevlig närservice finner man i Önneredsbodarna som rymmer mysiga butiker, pizzeria, frisör och hudvårdssalong. Flera mataffärer ligger på nära avstånd.

Med bil eller buss når du snabbt Göteborgs centrum eller Frölunda torg. Här finns ett stort köpcentrum samt Frölunda Kulturhus. Högsbo och Sisjöns industriområden har också flera köpcentra och stormarknader. Vid Opaltorget finns apotek och vårdcentral.

Genom Önnered och utmed havet går flera gång- och cykelvägar samt motionsslingor. Det finns flera föreningar i området med verksamheter inom exempelvis handboll, fotboll och sjöscouting. I Åkered och i närheten av Frölunda Torg ligger gym- och idrottsanläggningar.

Ett vackert promenadstråk utgår från Önnereds Brygga. Härifrån kan man promenera längs Eskils kanal, charmigt kantad av ett myller av sjöbodar och bryggor. Strax innan man kommer fram till Fiskebäcks hamn finns ett naturskönt rekreationsområde. Sommartid badas det vid badplatserna Ganlet och Rörvik.

Önnereds trivsamma och charmiga miljö inbjuder till ett skönt och aktivt liv nära havet och storstaden. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning