Snart till salu

Modern 4:a med fantastisk uteplats

Kevin Arnagård
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se

Lundin Östra Göteborg

Med Lundin Östra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Hinderbanan 12

4:a Kvibergsstaden

Kortfakta

Avgift:
5 769 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
ca 102,5 kvm
Våning:
1/5, hiss
Byggår:
2012
Adress:
Hinderbanan 12,
415 23 Göteborg
Intresserad av denna bostad?
Intresserad av denna bostad?

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på kevin.arnagard@lundin.se.

En ljus och rymlig lägenhet med genomgående parkett i hela bostaden. Modernt kök med exklusiva materialval. En balkong i öster-läge med morgonsol och en stor uteplats i västerläge med många möjliga alternativ för möblering.

Här bor du i ett naturnära område med gott om möjligheter för den sportintresserade då bl.a. Göteborgs nya multisportarena ligger på behagligt gångavstånd. Du har också nära till service samt bra kommunikationer till Göteborg city. I området finns också gott om skolor och förskolor.

Hall:
När du stiger in i entrén möts du av en rymlig hall med gott om förvaring i form av en stor skjutdörrsgarderob och en klädkammare. Golvet är klätt med en tidlös ekparkett som löper vidare in igenom hela bostaden.

Sovrum:
Här erbjuds tre bra sovrum. I det största sovrummet finns utgången till en solig balkong. Rummet har stora fönster med fint ljusinsläpp och exklusiva mörkläggande plissegardiner som kan användas både för minskad insyn på halva fönstret eller heltäckande. De två andra sovrummen är normalstora, det ena utrustat med en extra garderob och du når båda från bostadens hall.

Kök: HTH-kök
Ljusa köksluckor i vit högglans tillsammans med rostfria vitvaror ger ett stilrent och modernt intryck. Bänkskivan i laminat i svart marmor och ljust kakel sätter en bra touch på helheten. Köket är fullt utrustat med fullstor kyl och frys, ugn, spishäll, mikro och diskmaskin (Siemens, 2012). Köket har gott om förvaring för porslin och torr varor. I anslutning till köket ligger den naturliga matplatsen med plats för större matsalsgrupp.

Vardagsrum:
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör detta till den sociala delen av bostaden. Här finns det gott om plats att umgås på och här är utgången till den fantastiska uteplatsen som är en förlängning av vardagsrummet under sommaren. Även i vardagsrummet finns exklusiva plissegardiner för sol och insynsskydd då lägenheten är mycket ljus och härlig.

Badrum:
När du kommer in i det stora helkaklade badrummet möts du av ett behagligt ljus då det finns dimmer och spotlights. Det är fullt utrustat med handfat i kommod, spegelskåp, easy spegel utrustat med sidoljus, dusch, golvvärme, handdukstork och wc. Här finns även tvättmaskin och torktumlare(Siemens), avlastningsyta och skåp för förvaring. I bostaden finns även en helkaklad gästtoalett med spegel, handfat och kommod.

Information Ekonomi

Avgift: 5 769 kr/mån. Andel i föreningen är 4,1024%. Andel av årsavgift är 4,1024%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 650 kr/mån fördelat enligt följande:
Vatten/avlopp 150 kr/mån, och hushållsel 500 kr/mån.
Ovan driftskostnad är en uppskattning och baserad på schablonbelopp. Driftkostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Kviberg 741:172.

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 0921/1001.

Våningsplan: Våningsplan 1 av 5, hiss finns.

Byggår: 2012.

Storlek: 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Boarea ca 102,5 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning: TV: Telia. Internet: Fiber Telia.

Bilplats: Föreningen tillhandahåller egen parkering, kö finns i dagsläget.
Det finns även gästparkeringar i anslutning till bostaden.

Energideklaration: Energiklass D, energiprestanda 75 kWh/m² år.
Status: Energideklaration senast utförd 2015-12-04.

Information Förening

Förening: BRF majoren inom Kvibergs Terrass. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).

Allmänt om föreningen: Föreningen är väldigt stabil, som då för tredje året i rad slopar avgiften för december månad. Föreningen amorterar ca 300 000kr/år vilket är fantastiskt bra som leder till dessa avgiftsfria månader. Detta uppskattas enormt!

Parkering: Uthyrning av garage - och parkeringsplatser beslutas och fördelas av styrelsen för Brf Majoren enl. uppfört kösystem med turordning efter datum för intresseanmälan.

Kviberg

Kviberg är en av Göteborgs östra stadsdelar och ett område som präglas av en spännande mix av toppmodern arkitektur och historiska miljöer. Redan på 1300-talet omnämns byn och hemmanet Kviberg. De röda kasernbyggnaderna med svarta torn är idag något av Kvibergs signum. Kvibergs kaserner uppfördes 1895 och hade militär verksamhet fram till 1994. Idag finns här flera olika verksamheter, bl.a. utbildningar,
ungdomens hus och museum. I de gamla stallarna ryms Kvibergs marknad.
Moderna bostäder började byggas här i slutet av 1950-talet. Under 2000-talet har toppmoderna bostadsområden med fina innergårdar uppförts och fler är på gång. Många av dem har namn som anknyter till den militära historien – översten, löjtnanten och soldathemmet.
I Kviberg och dess grannområden finns ett gott utbud av vardagsservice såsom mataffärer, apotek och vårdmottagningar. Med Kvibergs strategiska läge och goda kommunikationer når man Göteborgs centrum på kort tid. Utmed E20 ligger flera stormarknader och i Partille centrum Allums shoppingcenter. Kviberg är ett område som uppmuntrar till ett aktivt liv. I Kvibergs park, området i och runtom kasernerna, huserar flera idrottsföreningar. Här finns också Beach Center, Prioritet Serneke Arena, bollplaner och motionsspår. I den nya delen av Kviberg som växer fram byggs nu ett ”mini-centrum” med bl.a. livsmedelsbutik och gym, som är planerat att stå klart till april 2020. Runt Kviberg finns vackra skogar, mäktiga klippformationer och flera naturstigar. En av dem går längs Fjällbo ängar och leder till Bergsjön som är en fin liten badsjö med klippstränder. Kviberg inbjuder till ett fräscht och modernt boende i stadsnära och grön miljö. Välkommen!

Planritning