Snart till salu

Rymlig fyra ett stenkast från vattnet

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Kvarnpirsgatan 2

4:a Eriksberg

Kortfakta

Pris/Bud:
5 290 000 kr
Avgift:
5 600 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
ca 104 kvm
Våning:
3/7, hiss
Byggår:
2000
Adress:
Kvarnpirsgatan 2,
417 64 Göteborg
Intresserad av denna bostad - Poya

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på poya.sondosi@lundin.se.

Med perfekt läge intill kajpromenaden och Eriksbergstorget, ligger denna ljusa och rymliga fyra med balkong. Lägenheten har ett härligt gavelläge som bjuder på rikligt med ljusinsläpp. Vardagsrum med utgång till balkong och välplanerat kök med gott om förvaring. Tre sovrum varav det största har en härlig rymd och präglas av generösa fönsterpartier. Helkaklat badrum,samt goda förvaringsmöjligheter.

Här bor ni med närhet till vardaglig service, träningsanläggning, restauranger, natur och fina strövområden. Ta en långpromenad längs kajen eller njut av områdets stora utbud. Goda kommunikationer med Älvsnabben direkt till andra sidan älven och bussar in till centrum och centralstationen på några minuter med ständiga avgångar. Denna stadsdel sjuder av utveckling och aktivitet och är ett spännande område att bo i.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 5 290 000 kr

Avgift: 5 600 kr/mån.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 3,22%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 500 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 100 kr/mån, och hushållsel 400 kr/mån.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 331.

Våningsplan: Våningsplan 3 av 7, hiss finns.

Byggår: 2000.

Storlek: 4 rum och kök. Boarea ca 104 m². Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Ventilation: Mekanisk frånluft.

TV- och internetanslutning: TV: Kabel-tv via Comhem. Grundutbud ingår i avgiften. Internet: Bredband via Comhem ingår i avgfiten. Om man vill ha snabbare bredband har föreningen en gruppavtalsrabatt om 259 kr/månad.

Bilplats: Föreningen förfogar över ca 19 garageplatser. Plats kan hyras för ca 800 kr/månad. I dagsläget är det ca sex personer i kö.

Man kan även hyra en plats i parkeringshuset Deckshuset som ligger tvärs över gatan på Östra Eriksbergsgatan 77. Kostnad för att hyra en plats är ca 825 kr/månad.

Övriga byggnader: Till lägenheten hör ett förråd. I föreningen finns cykelrum, övernattningslägenhet samt tvättstuga.

Övrigt: Tips från Nya Kvadrat. Önskar värdering/Gina.

Information Förening

Förening: BRF Trossen. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 34 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Trossen bildades 1999 och husen stod färdiga för inflytt 2000. Husen byggdes med totalentreprenad av JM. Föreningen äger fastigheten Sannegården 28:8 med adress Kvarnpirsgatan 2 och Belegatan 1. Föreningen består av 34 bostadsrättsägenheter.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av Nabo Group AB.

Kommande/gjorda renoveringar: Hösten 2016 planeras tätning av fönster. I övrigt endast löpande underhåll.

Gjorda renoveringar:
2015 utfördes en OVK, reperation av garageporten, målning av den gemesamma källargången samt uppfräschning av trädgården.
2016 rengöring av luftkanalsystemet samt injustering av ventilationssystemet.

Övrigt: Brf Trossen ingår i Kvarnpirens Samfällighetsförening.

Eriksberg

På Eriksberg möts historia och framtid i skön harmoni. Toppmoderna, exklusiva fastigheter belägna precis vid vattnet, integreras med gamla, genuina varvsbyggnader och arbetarbostäder.
Eriksberg är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv,
skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Eriksberg till Lindholmen och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

Gröna oaser finns exempelvis i Krokängsparken och Färjenäsparken, varav den senare också har en mycket populär lekplats. För den som vill motionera finns flera anläggningar.
På Norra Älvstranden finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Eriksberg, Slottsberget eller Lindholmspiren och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem
minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats
finns möjlighet i Eriksbergsdockan eller i Västra Sannegårdshamnens båtklubb.

Eriksberg inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning