Snart till salu

Välplanerad fyra i centrala Partille

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se

Lundin Partille

Med Lundin Partille får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Östra Annebergsvägen 15

4:a Partille

Kortfakta

Avgift:
5 300 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
ca 102,6 kvm
Våning:
2, ej hiss
Byggår:
1965
Adress:
Östra Annebergsvägen 15,
433 37 Partille
Intresserad av denna bostad - Poya
Intresserad av denna bostad - Poya

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på poya.sondosi@lundin.se.

Med närhet till grönområden och alla bekvämligheter man kan önska sig finner ni denna välplanerade fyra i centrala Partille. Rymligt vardagsrum som är en naturlig mittpunkt för hela familjen att samlas på, tre väldisponerade sovrum varav ett med klädkammare. Kök med plats för ett större matbord samt ett uterum i direkt anslutning. Stort badrum med alla förnödenheter som behövs för hela familjen.

En kort promenad bort finner ni Allum och dess stora utbud av butiker. Runt hörnet finner ni även stora naturområden och sjöar. För barnfamiljer finns alla bekvämligheter i form av skolor, förskolor, idrottsföreningar samt ett rikligt utbud av lek och friluftsliv.

Välkomna till Östra Annebergsvägen 15, och välkomna hem!

Information Ekonomi

Avgift: 5 300 kr/mån. Värme, vatten och Kabel-tv med grundutbud av tv-kanaler från Com hem, i föreningen finns även fiberkabel från Telia.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen.
Inre reparationsfond är 9 101 kr. Andel i föreningen är 0,53316%. Andel av årsavgift är 0,53316%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 400 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 100 kr/mån, och hushållsel 300 kr/mån.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Skulltorp 104:1.

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 177/1102.

Våningsplan: Våningsplan 2, ej hiss.

Byggår: 1965.

Storlek: 4 rum och kök. Boarea ca 102,6 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Ventilation: Självdrag.

TV- och internetanslutning: TV: Kabel-tv med grundutbud av tv-kanaler från Com hem.

Energideklaration: Energiprestanda 114 kWh/m² år. 2009-11-24.

Information Förening

Förening: HSB Brf Anneberg i Partille. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 229 st lägenheter och 8 st lokaler.

Allmänt om föreningen: Förening med 279 lägenheter och flera gemensamhetslokaler så som samlingslokal, övernattningsrum och bastu.

1998 byttes samtliga V/A-stammar i kök och badrum. I samband med detta renoverades samtliga badrum.
Fönster, förutom de mot balkongdelen, är bytta till 3-glas fönster.
I dagsläget pågår arbete med byte av väggar, balkongdörrar samt fönster som vetter mot balkonger.
Föreningen planerar att under 2014 byta tvättmaskiner och centrifuger, under 2015 byta värmekulvert samt att under 2017 byta el i samtliga lägenheter. Sedan Februari 2020 har samtliga elarbeten i lägenheterna färdigställts. Lägenheterna har även fått nya balkongväggar och tillhörande dörrar och fönster.

Gemensamma utrymmen: Barnvagns och cykel förråd finns vid entrén till fastigheten, Tvättstugor Västra Anneberg: 4 st rum och mangelrumm finns på: 3l, 3m, 3n, 3o och 3p och på Östra Anneberg 1-3. Grillplatser med fastgrill finns på Västra Anneberg, gården bakom 3L-3O och på Östra Anneberg utanför 21-29.

Parkering: 122 garage och 100 st p-platser. I föreningen finns även ett MC och moped garage som kan nytjas av medlemmar. Det är kösystem som gäller för garage och parkeringsplatser och detta sköts av HSB Göteborg.
Kötiden för p-platser är upp till ca 6 månader, men kan gå fortare och ligger på ca 200 kr/mån. För kallgarage är kötiden 3-4 år och kostar 320 kr/mån. För varmgarage är kötiden 13-15 år och kostar 420 kr/mån.

TV och bredband: Grundutbud från com hem. Fiberkabel indraget av Telia.

Övrigt: Samtliga lägenheter tilldelas ett källarförråd.

Partille

Friluftsliv, storstadsliv och shopping


Välkommen till Partille, ett trivsamt område med stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Här bor man på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Förutom Partille centrum utgörs Partille av flera mindre områden såsom Furulund, Björndammen, Mellby, Lexby och Paradiset. Bebyggelsen består av alltifrån pampiga sekelskiftesvillor till funktionella radhusområden och toppmoderna bostäder.
I Partille Arena är en multiarena för kultur- och idrottsevenemang och här finns även en bowlinganläggning, ett gym och en stor restaurang. I Partille Kulturum ryms bibliotek, teater, café och mycket mer. Det stora köpcentret Allum gör det enkelt att handla på hemmaplan, med sitt gedigna utbud av butiker, mataffärer och matställen.
Partillebor har gott om lummig, orörd skog och mark att vistas i. I Bokedalens naturreservat och Paradisets friluftsområde finns flera motions- och vandringsleder. Sommartid badas det i Stora Kåsjön och Humlebadet, och i Säveån och Björndammen fiskas det lax.

I Partille lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning