Såld

Högst upp i huset med inglasad balkong i söderläge

Såld

Gamla Strandlinjen 4C

2:a Partille

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 011 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 55,4 kvm
Våning:
4/4, ej hiss
Byggår:
1958
Adress:
Gamla Strandlinjen 4C,
433 35 Partille
Vinn Samsungs design-TV

Beskrivning

Välkomna till en hemtrevlig tvåa, högst upp i huset, på lugna och populära Gamla Strandlinjen. Lägenheten har ett härligt läge med utsikt över grönska från såväl samtliga fönster som den inglasade balkongen i soligt söderläge. Lägenheten erbjuder generös takhöjd, vacker fiskbensparkett och djupa fönsterbänkar i sten. Här bor du i en stabil HSB-förening med flera gemensamma utrymmen. Närhet till badsjöar, naturstråk och Partille Centrum med Allums köpcenter med dess utbud av butiker, service och restauranger. I närheten ligger även Partille Arena (byggd 2016) som är Sveriges modernaste arena med allt från bowling och gym till konserter och mässor. Goda kommunikationer både via buss och pendeltåg till centrala Göteborg!

Lägenheten disponeras enligt följande:

Inne i bostaden möts man av en hall med goda förvaringsmöjligheter i en garderobsvägg som ingår i köpet. Hallen har mörkgrått klinkergolv och grå tapet. Lägenheten har genomgående generös takhöjd som bidar med en känsla av rymd.

Vardagsrummet som är generöst utformat präglas av vacker fiskbensparkett och har fint ljusinsläpp samt utgång till lägenhetens stora inglasade balkong i söderläge med fin utsikt mot de grönskande omgivningarna. Vardagsrummet kan inredas med soffhörna och matsalsbord.

Välplanerat kök med köksinredning i vitt och vitt kakel. Den maskinella utrustningen utgörs av hällspis med ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl med frys. Golvet kläs av trälaminat och väggarna är målade i vitt. I köket ryms en matplats för fyra personer och ett stort fönster bidrar med ljusinsläpp.

Lägenhetens sovrum kan inredas med dubbelsäng och erbjuder förvaringsmöjligheter i två garderober. Även här är det trälaminat på golvet och vitmålade väggar. Rofyllt läge med fönster med lugna lummiga omgivningar.

Helkaklat badrum med klassiska materialval som grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Badrummet har behaglig golvvärme och inredningen består av wc, brett handfat med kommod, spegel, högskåp, handdukstork, duschhörna med vikbara dörrar i klarglas samt både taksil och handdusch.

Till lägenheten hör även ett källarförråd och matkällare i samma uppgång.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 011 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, tv, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,02893%. Andel av årsavgift är 1,02893%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 445 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 145 kr/mån, och hushållsel 300 kr/mån.
I angiven driftskostnad för två personers hushåll (två vuxna) ingår hushållsel cirka 300 kr/mån och försäkring cirka 145 kr/mån (observera att bostadsrättsföreningen står för bostadsrättstillägget). Driftkostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 23/1302.

Våningsplan: Våningsplan 4 av 4, ej hiss.

Byggår: 1958.

Storlek: 2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 55,4 m². Lägenhetsförteckning.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk frånluft.

Bilplats: Ja.

Energideklaration: Energiprestanda 128 kWh/m² år.
Status: Energideklaration senast utförd 2009-10-08.

Information Förening

Förening: HSB Brf Aspen i Partille. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 96 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: HSB Brf Aspen bildades 1958 och består av 96 lägenheter. Föreningen äger fastigheterna Lexby 129:2 och Partille 11:34 med adresserna Gamla Strandlinjen 4 A-H.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns gemensam tvättstuga, bastu, relaxrum med dusch, motionsrum, samlingslokal, övernattningsrum, cykelförråd, barnvagnsrum, pingisrum, hobbyrum och snickarverkstad. Tvättstugan är utrustad med fem tvättmaskiner, två torktumlare och tre torkrum.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av HSB. Föreningen har beslutat att höja avgifterna med 1% i oktober (2019-08-30).

Försäkring: Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Moderna försäkringar.

Kommande/gjorda renoveringar: Föreningen följer en underhållsplan. De närmsta åren planeras asfaltering och eventuellt nytt portsystem.
1992-1993 utfördes en stor renovering i form av stambyten, nya kök och badrum.
2003-2004 dränerades baksidan av husen om.
2005 installerades säkerhetsdörrar och ett nytt låssystem.
2006 utfördes målning av trappuppgångar och insättning av akustikplattor.
2010-2011 utfördes upprustning av tvättstugan.
2010-2012 utfördes förbättringsarbeten och målningsarbeten av samtliga gavlar samt även fönsterbyten.
2017-2018 nybyggnation och inglasning av balkonger, byte av balkongdörrar och fönsterbyte på husets balkongsida samt markarbeten, tak- och fasadrenovering.
2019 fönsterbyte på husets entrésida.

Parkering: Föreningen förfogar över 82 st parkeringsplatser. Kostnad för att hyra en plats är 160 kr/mån utan el och 210 kr/mån med el. I dagsläget finns det lediga platser (2019-08-30).

TV och bredband: Grundutbud av tv via Comhem samt fiberbredband upp till 100 Mbit och fasta kostnaden för IP-telefoni från Telenor (fd Bredbandsbolaget) ingår i avgiften.

Gårdsplats: Två gemensamma grillplatser med sittplatser och bord.

Partille

Friluftsliv, storstadsliv och shopping


Välkommen till Partille, ett trivsamt område med stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Här bor man på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Förutom Partille centrum utgörs Partille av flera mindre områden såsom Furulund, Björndammen, Mellby, Lexby och Paradiset. Bebyggelsen består av alltifrån pampiga sekelskiftesvillor till funktionella radhusområden och toppmoderna bostäder.
I Partille Arena är en multiarena för kultur- och idrottsevenemang och här finns även en bowlinganläggning, ett gym och en stor restaurang. I Partille Kulturum ryms bibliotek, teater, café och mycket mer. Det stora köpcentret Allum gör det enkelt att handla på hemmaplan, med sitt gedigna utbud av butiker, mataffärer och matställen.
Partillebor har gott om lummig, orörd skog och mark att vistas i. I Bokedalens naturreservat och Paradisets friluftsområde finns flera motions- och vandringsleder. Sommartid badas det i Stora Kåsjön och Humlebadet, och i Säveån och Björndammen fiskas det lax.

I Partille lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning