Snart till salu

Luftig gaveltvåa med social planlösning, påkostade tillval & västerbalkong

Emelie Tolinsson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0730-91 68 75 emelie.tolinsson@lundin.se

Med Lundin Fastighetsbyrå får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Svängrumsgatan 87

2:a Flatås

Kortfakta

Avgift:
2 990 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 51,5 kvm
Våning:
3, hiss
Byggår:
2018-2019
Adress:
Svängrumsgatan 87,
40173 Västra Frölunda

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på emelie.tolinsson@lundin.se.

Välkomna till en ljus och luftig gaveltvåa som har social planlösning med rum i fil, flera påkostade tillval och bra förvaring. Marbodalkök med kvalitativ maskinpark som erbjuder vardagliga bekvämligheter som induktionshäll, varmluftsugn, mikro och diskmaskin samt helkaklat badrum med egen tvättutrustning. Bostaden präglas av generösa fönsterpartier som släpper in maximalt med solljus och balkongen har ett eftertraktat västerläge med utsikt över Flatåsparken. Dessutom finns hiss, garage under huset och två stora innergårdar. Svanenmärkta Brf Flatås Park nyproducerades 2018 och ligger precis intill nya Flatåsparken som har lummiga gröna ytor, lekplats och skatepark samt fotbollsplan med egen läktare.

Flatås är ett populärt och väletablerat område med utmärkt läge, bra kommunikationer och fina cykelvägar. Att bo här innebär närhet till handel, service och naturupplevelser. Goda kommunikationer med buss precis utanför dörren och flera spårvagnslinjer inom gångavstånd. Några få minuter med spårvagn från hållplatsen i nära anslutning till lägenheten ligger Frölunda Torg, ett köpcentrum med butiker, apotek, närsjukhus och kulturhus. På andra sidan Dag Hammarskjöldsleden finns även köpcentret 421 i Högsbo. Det är även nära till fina rekreationsområden som Änggårdsbergens naturreservat; Botaniska trädgården och Slottsskogen.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i två garderober och ett städskåp. Lägenheten har genomgående ekparkett och vita väggar.

Kök med köksinredning i högblankt vitt från Marbodals serie Vollo vilket är ett extra tillval. Laminatbänkskiva i grå betong och stänkskydd i svart skiffer. Under väggskåpen sitter infällda dimbara spotlights vilket också är ett påkostat tillval. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl med frys. Samtliga vitvaror kommer från Siemens. Invid fönstret ryms en matplats för fyra till sex personer. Öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrummet kan inredas med soffhörna och tillhörande möblemang. Generöst ljusinsläpp och utgång till lägenhetens härliga västerbalkong med utsikt över nya Flatåsparken.

Insynsskyddat och rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Här finns även goda förvaringsmöjligheter i en rymlig skjutdörrsgarderob. Gavelläge med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

Modernt helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt blankt kakel som är ett extra tillval. Inredningen består av vägghängd wc, handfatskommod, spegel med belysning, duschhörna med rundade vikväggar i klarglas samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Siemens med överskåp. I taket sitter infällda spotlights.

Till lägenheten hör ett förråd.

Information Ekonomi

Avgift: 2 990 kr/mån.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 455 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,61444%. Andel av årsavgift är 0,65551%. Föreningen tillåter juridisk person som köpare.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Våningsplan: Våningsplan 3, hiss finns.

Byggår: 2018-2019.

Storlek: 2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 51,5 m².

Uppvärmning: Fjärrvärme med vattenburna radiatorer.

Övrigt byggnad: Ventilation: FTX-system.

TV- och internetanslutning: TV: Telia Triple Play. TV-paket Lagom, IP-telefoni och bredband 100/10 Mbit. En multimediacentral finns i varje lägenhet.

Bilplats: Det finns 61 garageplatser. Går att hyra för ca 1 250 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö för lägenheter som är mindre än 3 rum och kök.

Övriga byggnader: Det finns cykelförråd, barnvagnsrum och föreningslokal. I området finns också två miljöhus.

Information Förening

Förening: BRF Flatås Park. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 140 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Flatås Park består av tre hus om fem våningar med välplanerade lägenheter i olika former och storlekar och alla med balkong eller uteplats. Kvarteret har bekvämligheter som hiss, garage under huset och en servicestation för cyklar där du kan meka och pumpa däcken.

Föreningen består av 140 lägenheter. Under huset finns även ett garage innehållande 85 p-platser i en gemensamhetsanläggning, där Brf Flatås Park har 63 av dessa p-platser.

Brf Flatås Park är byggt helt enligt Svanen, så här kan du kalla dig miljövänlig bara genom att bo! Svanen ställer höga krav på byggprocessen i allt från materialval och energiförbrukning under byggnationen, till inomhusmiljön i den färdiga bostaden. Du får en sund, välventilerad och tyst inomhusmiljö med välisolerade fönster samt energisnåla vitvaror och installationer.

Trapphus 1A: Svängrumsgatan 87
Trapphus 1B: Svängrumsgatan 85
Trapphus 1C: Svängrumsgatan 83
Trapphus 2A: Svängrumsgatan 77
Trapphus 2B: Svängrumsgatan 79
Trapphus 2C: Svängrumsgatan 81
Trapphus 3A: Svängrumsgatan 75
Trapphus 3B: Svängrumsgatan 73
Trapphus 3C: Svängrumsgatan 71.

Föreningens ekonomi: Inga beslutade avgiftsändringar men en budgeterad höjning med 2 % per år i den ekonomiska planen.

Planritning

Counter