Såld

Nybyggd lägenhet högst upp i huset, nära både till city och vackra naturupplevelser

Patrik Henningsson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Kobbeslätten 10

2:a Askim

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 300 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 54 kvm
Våning:
6/6, hiss
Byggår:
2019
Adress:
Kobbeslätten 10,
436 37 Askim

Beskrivning

Fint planerad genomgångslägenhet med både balkong och uteplats intill entrén. Kök och vardagsrum i öppen planlösning skapar sköna sociala ytor. God standard och hög kvalitet med materialval från Ballingslöv. Lägenheten är helt ny och obebodd. Alla bostadsrätter i Brf Askkronan etapp 1 är sålda, i etapp 2 kostar en liknande lägenhet med samma fina läge 2 525 000kr.

I Askegården är det nära till det mesta. Här finns något för alla smakriktningar och du har alla bekvämligheter runt knuten. Gillar du havet? Cykla ett par kilometer västerut till Askimsbadet. I mer ostlig riktning hittar du Sisjöområdet med mängder av underbara skogsstigar och bär- och svampmarker. För shopping har du Sisjöns handelsområde bara ett stenkast norrut och även Frölunda Torg ligger nära. Dessutom finns en busshållplats alldeles intill där ni snabbt tar er in till centrum.

Rumsbeskrivning:
Stor med praktiskt klinkergolv i anslutning till entrén. Bra förvaring i stort garderobsparti.
Öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket med utgång till balkongen. Bra plats för soffgrupp och ett ordentligt matbord. Köksluckor och snickerier från Ballingslöv. Köket är utrustat med inbyggnads-ugn och mikro, induktionshäll, integrerad diskmaskin och kyl/frys. Samtliga maskiner från Electrolux.
Sovrummet ligger avskilt från vardagsrummet och köket, plats för dubbelsäng och garderober.
Badrum med dusch, handdukstork och tvättmaskin kombinerad med torkfunktion. Kakel på väggar, klinker med värmeslingor på golvet.
Enhetlig gråpigmenterad ekparkett i hela lägenheten och fönsterbänkar i kalksten.
Intill entrén finns en avskild uteplats med plats för bord och stolar.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 300 kr/mån. Inklusive värme, kostnad för varmvatten och hushållsel tillkommer. Andel i föreningen är 1,8476%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 500 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 150 kr/mån, vatten/avlopp 100 kr/mån, och hushållsel 250 kr/mån.
Riktvärde.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 1502/1502.

Våningsplan: Våningsplan 6 av 6, hiss finns.

Byggår: 2019.

Storlek: 2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 54 m². Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Ventilation: Mekanisk frånluft.

TV- och internetanslutning: Internet: I byggnaden finns ett nät av fiber som utgår från en överlämningspunkt inom byggnaden som går ut till varje lägenhet. Föreningen är ansluten till ett öppet bredbandsnät med hög kapacitet och stor valfrihet av tjänster inom bredband, TV och telefoni.

Bilplats: Bostadsrättsföreningen förfogar över 29 platser i parkeringshuset intill. Separat kö till parkering.

Information Förening

Förening: Bostadsrättsföreningen Askkronan.

Askim

Vita segel, skogspromenader och staden om hörnet


Med den västra delen vid Askimsviken och den östra gränsande till Sisjön och Sandsjöbacka naturreservat är Askim en härlig plats att bo på. Redan på 1200-talet låg här Askims by. Askim har sedan dess bebyggts successivt och idag består bebyggelsen av en charmig blandning av äldre sekelskiftesvillor, radhusområden, flerbostadshus och nybyggnationer.

Askim är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och grundskolor att välja på. Föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, ishockey och ridsport. Askims simhall har simträning, simskola och gym.

Med bil eller buss tar du dig lätt till centrala Göteborg med sitt stora utbud av shopping, matställen och nöjesliv. Sisjöns industriområde har mataffärer, stormarknader, träningsställen och apotek. Alldeles i närheten ligger också Högsbo 421 och Frölunda Torg.

Askim gränsar till Sandsjöbacka naturreservat, ett vidsträckt grönområde med flera vandringsleder och två badsjöar, Sisjön och Oxsjön. Fina havsbad har Askimsbadet, Hovåsbadet och Marholmen. I Askimsviken finns flera småbåtshamnar och strax utanför öppnar sig skärgården. Området längst in i viken kallas Välen och är ett unikt natur- och strövområde.

Askim inbjuder till ett behagligt och aktivt boende nära hav och. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Plan 6
Plan 6