Såld

Solbalkong i charmigt villaområde

Annie Mälarborn
ansvarig mäklare

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Prytzgatan 37

2:a Mölndal centrum

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
2 271 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 54 kvm
Våning:
1/2, ej hiss
Byggår:
1948
Adress:
Prytzgatan 37,
431 31 MÖLNDAL

Beskrivning

Välkommen till denna hemtrevliga bostad belägen en halv trappa upp med utsikt över områdets lummiga trädgårdar! Attraktivt kvarter med direkt närhet till det mesta såsom Mölndals innerstad, kommunikationer, mataffärer och inte minst den nya gallerian med över 70 butiker. Bostaden är välplanerad och har fönster åt tre väderstreck. Stort vardagsrum med utgång till en riktigt härlig balkong i soligt söderläge där man kan njuta under de varma årstiderna. Sovrummet inrymmer en dubbelsäng och här finns inbyggd garderobsförvaring. Nyrenoverat kök med matplats och två fönster som ger ett härligt ljus. Parkeringsplats finns att hyra och i källaren finns ett eget förråd samt en gemensam tvättstuga. Föreningen är obelånad. Varmt välkommen till bostad som bjuder på genuin hemkänsla!

I entrén välkomnas vi av en luftig hall med perfekta avhängningsmöjligheter för både ytterkläder och skor. Parkettgolv i original.

Vi fortsätter in mot det nyrenoverade köket där vi möts av matplatsen framför ett av rummets två fönster. Köksinteriör i vitt utförande samt laminatbänkskivor. Kombinerad kyl/frys, inbyggnadsmikro samt hällspis och fläkt. Ekmönstrat laminatgolv.

Vardagsrummet är perfekt utformat då de hela väggarna gör det enkelt att möblera samt att man får plats med både soffgrupp och tv-möbel med mera. Parkettgolv i original. Utgång till bostadens ombonade och generösa balkong som vetter åt ett soligt söderläge. Mysig utsikt över nejden och områdets lummiga villaträdgårdar.

Sovrummet vetter åt husets baksida vilket ger ro. Här finns plats för dubbelsäng mm. Inbyggd garderobsförvaring skapar ordning och reda. Ekmönstrat laminatgolv.

Badrummet har kaklade väggar samt våtrumsmatta. Här finns dusch, wc samt badrumsskåp. Perfekt med fönster för ett naturligt ljusinsläpp.

Ett boende för er som uppskattar att kunna få villakänslan utan att behöva bo för stort. Välkomna hem!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 2 271 kr/mån. Andel i föreningen är 17,49%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 400 kr/mån. Fördelas enligt följande: försäkring 150 kr och hushållsel 250 kr.
Driftskostnaden är en uppskattning och kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 1002.

Våningsplan: Våningsplan 1 av 2, ej hiss.

Byggår: 1948.

Storlek: 2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 54 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Senaste renovering/ombyggnad: 2018.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning: TV: Comhem.
Internet: Bredband ansluts via abonnemang på Comhem.

Energideklaration: Energiklass C, energiprestanda primärenergital 82 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2019-10-21.

Information Förening

Förening: Brf Prytzgatan 37. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 4 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Prytzgatan 37 bildades 2019 och upplåter fyra bostadsrättslägenheter till sina medlemmar. Fastighetens area uppgår till 924 kvm och byggnadens bostadsarea är 332 kvm, fördelat på två våningar samt inredd vind och källare.

Gemensamma utrymmen: Förråd finns till samtliga lägenheter. Gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp samt torkrum. Pannrum med fjärrvärmecentral, städskrubb samt cykelrum.

Försäkring: Fullvärdesförsäkring. Bostadsrättstillägg tecknas separat av bostadsrättsinnehavarna.

Kommande/gjorda renoveringar: Byggnaden har genomgått en stor renovering inför ombildningen och inga ytterligare renoveringar är planerade i nuläget.

Parkering: Till föreningens fastigheten hör garage samt parkeringsplatser. Parkeringsplats finns att hyra för för närvarande 150 kronor/månad. Det finns även parkeringsmöjlighet på gatan.

TV och bredband: Fiber via Telia.

Mölndal Centrum

I Mölndals centrum finns ett stort utbud av allt man kan önska. Mölndals Galleria stod klar under 2018 och utmed Mölndalsvägen finns ytterligare butiker och stormarknader. Stadshuset rymmer bland annat bibliotek och biograf. Mölndalsbro är en stor knutpunkt för pendeltåg, bussar och spårvagn. Bebyggelsen i centrala Mölndal är blandad men består främst av villakvarter och flerbostadsområden. Många av dem uppfördes under 1950-talet och framåt.

Planritning

Counter