Såld

Stilrent och modernt bostadsrättsparhus i två plan

Matilda Ivarsson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0707-63 04 56 matilda.ivarsson@lundin.se

Lundin Kungsbacka

Med Lundin Kungsbacka får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Mor Johannas Väg 8B

5:a Björkris

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 904 kr/mån
Rum:
5 rum
Boarea:
106 kvm
Byggår:
2018
Adress:
Mor Johannas Väg 8B,
434 60 Kungsbacka

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

I hjärtat av en snabbt expanderande stadsdel, på Mor Johannas väg 8B, finner ni detta yteffektiva bostadsrättsparhus om 106 kvm i två plan som passar barnfamiljen perfekt! Huset nyproducerades 2018 och har genomgående tidlösa materialval som skapar en neutral bas att inreda efter. Entréplan karaktäriseras av härliga sociala ytor med kök och vardagsrum i halvöppen planlösning. Från vardagsrummet nås en ljuvlig altan i söderläge. På övre plan ligger bostadens privata delar avskilt belägna som utgörs av allrum, tre sovrum, klädkammare och badrum. Ryggåstaket på övre plan skapar tillsammans med takfönsterna en ljus och luftig känsla. Huset har två badrum, ett på vardera plan, med dusch och tvättavdelning. Isolerat förråd vid altanen samt parkering som ingår i avgiften. I föreningen finns odlingsmöjligheter och gemensamma redskap som ger er möjlighet att tillsammans med övriga familjer utforma er egen drömgård. Varje familj har en egen täppa!

Det nya bostadsområdet Björkris är en snabbt expanderande stadsdel som växer fram i norra Kungsbacka. Här bor man med gångavstånd till förskola och skola, Hede Fashion Outlet, ICA Maxi, Nordic Wellness och pendeltågsstationen. Naturen är er närmaste granne och man tar sig snabbt till de naturreservat som ligger i närheten. Stadsdelen har en sympatisk innerstadskaraktär med tydliga kvarter.

Lägenheten disponerade enligt följande:

ENTRÉPLAN

Innanför ytterdörren möts man av en ljus möblerbar hall med praktiskt klinkergolv och plats för avhängning i en skjutdörrsgarderob. I övrigt har lägenheten genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

Stort genomtänkt kök med gott om förvaring, bra arbetsytor och ljus matplats invid fönstret. Köket har köksinredning i vitt från Vedum, bänkskivor i svart laminat och vitt liggande kakel. Den maskinella utrustningen kommer från Electrolux och utgöras av induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Öppen planlösning mot vardagsrummet vilket ger fint ljusflöde från två väderstreck.

Mysigt vardagsrum som kan inredas med soffa och matplats. Ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt utgång till en uteplats med altan i söderläge. I vardagsrummet finns trappan upp till övre plan.

Badrummet på entréplan har klinkergolv i grått och helkaklade väggar i vitt. Badrummet har behaglig golvvärme och inredningen består av wc, handfatskommod, spegel och duschhörna med raka vikväggar i glas. Här finns även en tvättavdelning med arbetsbänk, överskåp och en kombinerad tvättmaskin med torktumlare. Ett litet fönster bidrar med dagsljus.

ÖVRE PLAN

En trappa upp ligger bostadens privata delar belägna som utgörs av allrum, tre sovrum, klädkammare och badrum. Alla rummen präglas av snedtak.

Allrummet har en fantastisk takhöjd med ryggåstak och ljusinsläpp från två takfönster. Rummet passar perfekt som tv-rum. Förvaringsmöjligheter i två garderober.

Det största sovrummet har plats för dubbelsäng och en egen klädkammare som bidrar med bra förvaringsmöjligheter.

De två mindre sovrummen har plats för säng och arbetshörna samt förvaringsmöjlighet i varsin garderob.

Badrummet på övre plan har grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel samt duschhörna med raka vikväggar i klarglas. Ett litet fönster bidrar med dagsljus.

I anslutning till uteplatsen finns ett isolerat förråd.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 904 kr/månad. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 379 kr för tv, bredband och telefoni.

Andelstal: Andel i föreningen är 6,25%. Andel av årsavgift är 6,25%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen.

Driftkostnad: Totalt ca 1 600 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 900 kr/månadVatten/avlopp: 500 kr/månadFörsäkring: 200 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Mor Johannas Väg 8B, 434 60 Kungsbacka. Kungsbackas kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2018

Lägenhetsnummer: 53801-1012 (8B)

Storlek: 5 rum varav 3 sovrum. Boarea 106 kvm. Areauppgifter enligt säljaren.

Balkong/Uteplats: Stor altan i vinkel.

Tillträdesdag: 2021-09-02 00:00:00

Information Förening

Förening: Brf Botanikern i Björkris. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 16 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Botanikern i Björkris är en bostadsrättsförening som bildades 2016. Föreningen består av åtta bostadshus med sammanlagt 16 lägenheter som färdigställdes under 2018. Föreningen äger fastigheten Skårby 3:34 i Kungsbacka med adresserna är Mor Johannas väg 8A-B, 10A-B och 12A-B samt Eleonoras väg 7A-B, 9 A-B, 11A-B, 13A-B och 15A-B.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av TB-gruppen. I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar (2019-11-15).

Föreningen äger marken: Ja

Uppvärmning: Frånluftsvärmepump med vattenburen värmefördelning.

Ventilation: Mekanisk med återvinning via frånluftsvärmepumpen.

Renoveringar: Då byggnaderna är nyproducerade beräknas inget omfattande underhåll behöva utföras den närmsta tioårsperioden.

TV och bredband: Gemensamt avtal för tv, bredband och telefoni via Telenor (Fiberlan). Obligatoriskt tillägg till avgiften om ca 379kr/mån. TV: Telenor. Bredband: Telenor.

Parkering: Alla lägenheter har en egen parkeringsplats som ingår i avgiften.
Det finns även onumrerade platser att stå på i området. Boendeparkering 200 kr i månaden.

Gemensamma utrymmen: Samtliga lägenheter har tillhörande förråd och uteplats. Alla lägenheter har egen tvättutrustning.
Parkliknande gårdsmiljö med lekplats, grillplats, planteringslådor och cykelställ. Gräsklippare och rabattverktyg etc finns.

Övrigt: Tre veckor om året enligt rullande schema förväntas man som boende att vara med och bringa ordning i soprum, på gård samt hjälpa till med snöröjning och liknande.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Planritning