Nyproducerad lägenhet i expansivt område

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Rosenapelgatan 25

3:a Centrala Hisingen

Kortfakta

Pris/Bud:
2 990 000 kr
Avgift:
3 287 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 62 kvm
Våning:
2/6, hiss
Byggår:
2019
Adress:
Rosenapelgatan 25,
417 11 GÖTEBORG

Beskrivning

Accepterat pris!

Nu har vi nöjet att presentera denna nyproducerade trea med balkong i ett expansivt område. Här har det fokuserats på smarta lösningar, mycket god förvaring och bra material. Bostaden står nu redo för sin första ägare. Med en tilltalande planlösning där stora fönsterpartier låter ljuset flöda fritt, tillsammans med vitmålade väggar och fin ekparkett genomgående på golv ger er en bra bas att inreda till och sätta er egen prägel. Vardagsrum och kök för en social yta där det blir en naturlig samlingsplats för hela familjen, släkt och vänner. Köksinredningen har vita släta köksluckor tillsammans med rostfri utrustning. Köket övergår sedan i en mycket generös garderobsvägg. Två trevliga sovrum där det ena ger plats för en dubbelsäng och utgången till den stora balkongen belägen mot omgivningen. Till sist erbjuds ni ett helkaklat badrum med en kombimaskin som underlättar vardagssysslorna! Ett hem för er att trivas i!

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 990 000 kr

Avgift: 3 287 kr/mån.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,927%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 380 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 80 kr/mån, och hushållsel 300 kr/mån.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 2-1103.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 6, hiss finns.

Byggår: 2019.

Storlek: 3 rum, varav 2 sovrum. Boarea ca 62 m². Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: FTX.

TV- och internetanslutning: TV: Telia Triple Play inkluderas i avgiften. Internet: Telia Triple Play inkluderas i avgiften.

Uteplats: Balkong.

Bilplats: Föreningen tillhandahåller 15 garageplatser som går att hyra för 1400 kr/månaden.

Information Förening

Förening: Bostadsrättsföreningen Sverigehusets Kubik 1.
I föreningen finns 59 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Sverigehuset Kubik 1 är en del av det nya bostadsområdet som kallas för Lundby park med 800 nya bostads-och hyresrätter. Här bor du med närhet till både stad och natur. Till exempel finner du Ramberget och Keillers park runt hörnet och med hjälp av spårvagn tar du dig enkelt till city på bara åtta minuter. I närheten finns gym, bad (även utomhusbad), restauranger och kaféer.

Gemensamma utrymmen: Föreningen tillhandahåller ett orangeri på vindsvåning på Rosenapelsgatan. Tillgängligt för Sverigehusets tre föreningar i kvarteret. Föreningen har andelstalet 36% för driften av gemensamhetsanläggningen.

Sophantering sker genom miljöhuset placerat på innergården.

Station för cykelmek, cykelparkerinar, lastcykelpool samt lekutrustning.

Parkering: Föreningen tillhandahåller 15 garageplatser som går att hyra för 1400 kr/månaden.

Centrala Hisingen

bekvämt boende, god service och gröna oaser


Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget,
Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg.
Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning