Såld

Ljus vindslägenhet med fönster i två väderstreck

Alexander Ryberg
ansvarig mäklare

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Jägaregatan 1A

3:a Centrala Hisingen

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 351 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 63 kvm
Våning:
4/4, ej hiss
Byggår:
1937
Adress:
Jägaregatan 1A,
417 01 GÖTEBORG

Beskrivning

Välkomna till denna ljusa vindslägenhet belägen på Jägaregatan 1A. En charmig lägenhet med snedtak och fönster i två väderstreck och fantastisk utsikt över takåsarna. Köket är väl tilltaget och har bra med utrymme för matgrupp. Bostadens vardagsrum har en generös yta med gott om plats för soffgrupp och andra möbleringsalternativ. Badrummet är stilrent helkaklat med golvvärme. Bostaden har ett sovrum samt en sovalkov.

Bostadens 63 kvadratmeter disponeras enligt följande: OBS bostaden är registrerad som 2 rok enligt lägenhetsförteckningen men disponeras som 3 rok.

Hall
Välkomnande hall med plats för avhängning till höger om entrén samt en garderob som erbjuder ytterligare förvaringsmöjligheter. På golvet ligger laminatgolv i klinkerimitation och väggarna går i en ljusgrå ton.

Kök
Ljust kök i vitt med rostfria knoppar. Ovanför bänkskivan i trä sitter ljust kakel med inslag av en härlig kaffeton. Den tekniska utrustningen består av en spis, köksfläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Här finns även utrymme för ett matbord intill fönstret som skänker ett fint ljusinsläpp till rummet. Laminatgolvet i klinkerimitation fortlöper och är genomgående i köket tillsammans med vita väggar med avbrott för en fondvägg vid matplatsen.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp med tillhörande möblemang samt en läshörna om så önskas eller varför inte ett litet kontor. Rummet får ett fantastiskt ljusinsläpp från fönsterna som bidrar till känsla av rymd. Väggarna går i vitt med ett dekorativt stenparti och på golvet ligger parkett.

Sovrum
I sovrummet får en dubbelsäng med tillhörande sängbord plats tillsammans med garderob för förvaringsmöjligheter. Ljusa väggar tillsammans med laminatgolv.

Sovalkov
Sovalkoven kan göras om och användas till annat så som klädkammare, kontor eller varför inte behålla den som en sovalkov till gäster.

Badrum
Helkaklat badrum med inbyggd golvvärme. Inredningen består av en wc, handfat med kommod, och badrumsskåp med spegel, handdukstork samt duschhörna.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 351 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt bostadsrättstillägg.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 3,76%. Andel av årsavgift är 4,0356%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 300 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 100 kr/mån, och hushållsel 200 kr/mån.
Ovan driftskostnad är en uppskattning och baserad på schablonbelopp. Driftkostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 18/1302.

Våningsplan: Våningsplan 4 av 4, ej hiss.

Byggår: 1937.

Storlek: 3 rum och reg 2 rok, varav 2 sovrum. Boarea ca 63 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk frånluft.

Energideklaration: Energiklass E, energiprestanda primärenergital 149 kWh/m² år.
Status: Energideklaration senast utförd 2019-10-07.

Övrigt: Lägenheten är registrerad som 2 rum och kök enligt föreningens lägenhetsförteckning, disponeras som 3 rum och kök enligt nuvarande planlösning.

Information Förening

Förening: BRF Skillingen. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 29 st lägenheter varav 2 st hyresrätter och 3 st lokaler.

Allmänt om föreningen: Brf Skillingen består av fastigheterna Brämaregården 8:5 och 8:6. I föreningen finns 31 lägenheter varav två hyresrätter och 3 hyreslokaler. Fastigheten byggdes 1937 och totalrenoverades 1983. Föreningen bildades 2006.

Gemensamma utrymmen: Gemensamma lokaler är tvättstuga, hobbyrum, cykel och barnvagnsrum samt gästlägenhet.

Föreningens ekonomi: Ekonomisk förvaltning sköts av SBC.

Kommande/gjorda renoveringar: Utförda arbeten:
1983 Stambyte
2011-2012 Totalrenoverades tvättstuga samt torkrum.
2014 utfördes OVK, ventilationskanaler rensade och grundvattenpump byttes.
2015 Renoverades fastighetens trapphus.
2015-2016 Tvätt av fasad. Det har också utförts renovering av portgången samt byte av armaturer i trappuppgångar.
2016 Gjordes en besiktning av fastigheten och underhållsplanen uppdaterades.

Parkering: Föreningen har inte tillgång till parkerings eller garageplatser men boendeparkering finns på kringliggande gator.

För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Göteborgs Stad, tfn 031-368 25 65. Man kan även gå in på Göteborgs Stads hemsida och få mer information samt beställa ansökningshandlingar där: www.goteborg.se.

TV och bredband: Tv och internet via Comhem där basutbudet ingår i avgiften. Avtal tecknas separat med leverantör.

Centrala Hisingen

bekvämt boende, god service och gröna oaser


Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget,
Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg.
Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning