Såld

Välplanerad hörntrea

Peter Johansen
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se

Lundin Östra Göteborg

Med Lundin Östra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Ordonnansgatan 5

3:a Kviberg

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 991 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 81 kvm
Våning:
1/5, hiss
Byggår:
2016
Adress:
Ordonnansgatan 5,
415 28 GÖTEBORG

Beskrivning

Välkommen till en mycket fin och välplanerad hörntrea med öppna sociala ytor och uteplats i soligt sydvästläge med direkt närhet till grönområde. Ljust kök från Marbodal som inramas fint av bänkskiva i svart mocca finish och granitkakel från Höganäs. Vitvaror av hög klass från Siemens. Rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Stort helkaklat badrum i grå och vita toner samt tvättavdelning med utrustning från Bosch.
Lägenheten erbjuder också genomgående ekparkett. Allt i mycket gott skick då inflyttning ägde rum så sent som 2016.
Närmsta hållplats ligger precis vid vägen utanför och det tar mindre än 10 minuter att åka till centralstationen med antingen linje 7 eller 11. Linje 6 tar dig till Redbergsplatsen och vidare mot Korsvägen. Även buss 58 och 519 stannar här. På 2 kilometers avstånd, vid Munkebäcksmotet, nås även Alingsåspendeln. Där ligger också Torpavallen med diverse affärer och aktiviteter. Bl.a. Sats, Mediamarkt och ICA Kvantum. Från Gamlestadstorget går även pendeln mot Älvängen.
På gångavstånd finns både frilufts- och naturområde samt Prioritet Serneke Arena med gym, skidåkning och beachvolleybollplaner. Elljusspår och hinderbana finns också i närområdet. Det går också att cykla till Göteborg City och till Partille och Allum.

Ordonnansgatan 5 stod klart till inflyttning 2016 så allt är i nyskick! Ljus färgsättning, ljusinsläpp från stora fönsterpartier och den trevliga terrassen med skogen som närmaste granne bidrar till bostadens varma känsla. Detta välplanerade och lugnt belägna boende har delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket lämpar sig perfekt för sociala tillställningar så väl som den funktionella vardagen.

Generös hall för avhängning. Precis vid entrén finns förvaring bakom skjutdörrar.
Det moderna köket är i ljust utförande och kommer från Marbodal. Goda arbetsytor och fönster mot den trevliga skogsdungen. Förvaring finns både i överskåp och underskåp och. Bänkskiva av tålig laminat. Maskinparken från Siemens består av vitvaror så som ugn, micro, induktionshäll med zoner, inbyggd diskmaskin, köksfläkt samt hel kyl och frys.
Intill köket finns matplatsen där det enkelt kan dukas upp till stora middagar. Den inglasade terrassen är en underbar förlängning av bostaden. Den genomgående planlösningen ger ett härligt ljusflöde och vardagsrummet har gott om plats för en större soffgrupp.
Även badrummet är rymligt. Vita plattor pryder väggarna och på golvet ligger klinker i grå nyans. Badrummet är inrett med duschhörna, WC, handfat med kommod bestående av två lådor och badrumsskåp med spegeldörrar . Längs ena långsidan är tvättmaskin och torktumlare installerat under praktisk arbetsbänk.
De båda sovrummen rymmer dubbelsäng. Det större sovrummet erbjuder ypperlig förvaring bakom praktiska skjutdörrar.

Välkomna på visning!Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 991 kr/mån.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,5323%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 530 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 150 kr/mån, vatten/avlopp 100 kr/mån, och hushållsel 280 kr/mån.
Driftskostnaderna kan variera då det beror på antal i hushållet, val av tjänster och förbrukning.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 50901.

Våningsplan: Våningsplan 1 av 5, hiss finns. Markplan.

Byggår: 2016.

Storlek: 3 rum, varav 2-2 sovrum. Boarea ca 81 m².

Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning: TV: Telia Tripple Play. Höghastighets bredband. Kostnaden är 220kr/månaden och tillkommer.

Uteplats: Trevlig inglasad terrass om ca 10 kvm.

Bilplats: Boendeparkering samt p-platser går att hyra. Det finns 32 parkeringsplatser i garaget under gården samt p- platser utomhus.

Information Förening

Förening: Brf Bellevue Park. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).

Allmänt om föreningen: Välkommen till Brf Bellevue Park
BRF Bellevue Park består av 72 lägenheter uppdelade på fem trapphus. Föreningen har 51 parkeringar för personbil varav 32 i garage. I garaget finns också parkering för 3 mc och 3 mopeder.

Föreningen är medlem i Samfälligheten Öster om Bellevue, där 9 andra föreningar i området också är medlemmar. Föreningsinfo och nyheter sprids via brev, e-post, hemsidan och på Facebook.

Föreningen har god ekonomi för att vara så pass nybildad, och en stark amorteringsplan där vi 2017 amorterat över 1 miljon kr. Föreningens styrelse vill utveckla såväl källarytorna som utomhusmiljön. Inför Det finns laddningsmöjligheter för elbilar, bättre innergård och förbättrad cykelparkering i källaren tas fram av sittande styrelse.

Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Nordic Försäkring.

Kviberg

Kviberg är en av Göteborgs östra stadsdelar och ett område som präglas av en spännande mix av toppmodern arkitektur och historiska miljöer. Redan på 1300-talet omnämns byn och hemmanet Kviberg. De röda kasernbyggnaderna med svarta torn är idag något av Kvibergs signum. Kvibergs kaserner uppfördes 1895 och hade militär verksamhet fram till 1994. Idag finns här flera olika verksamheter, bl.a. utbildningar,
ungdomens hus och museum. I de gamla stallarna ryms Kvibergs marknad.
Moderna bostäder började byggas här i slutet av 1950-talet. Under 2000-talet har toppmoderna bostadsområden med fina innergårdar uppförts och fler är på gång. Många av dem har namn som anknyter till den militära historien – översten, löjtnanten och soldathemmet.
I Kviberg och dess grannområden finns ett gott utbud av vardagsservice såsom mataffärer, apotek och vårdmottagningar. Med Kvibergs strategiska läge och goda kommunikationer når man Göteborgs centrum på kort tid. Utmed E20 ligger flera stormarknader och i Partille centrum Allums shoppingcenter. Kviberg är ett område som uppmuntrar till ett aktivt liv. I Kvibergs park, området i och runtom kasernerna, huserar flera idrottsföreningar. Här finns också Beach Center, Prioritet Serneke Arena, bollplaner och motionsspår. I den nya delen av Kviberg som växer fram byggs nu ett ”mini-centrum” med bl.a. livsmedelsbutik och gym, som är planerat att stå klart till april 2020. Runt Kviberg finns vackra skogar, mäktiga klippformationer och flera naturstigar. En av dem går längs Fjällbo ängar och leder till Bergsjön som är en fin liten badsjö med klippstränder. Kviberg inbjuder till ett fräscht och modernt boende i stadsnära och grön miljö. Välkommen!

Planritning