Såld

Totalrenoverad med centralt läge

Elina Vadász
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se
Carl Hogéus
assisterande mäklare

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Pinnharvsgatan 1I

1:a Mölndal

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
2 883 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
ca 38 kvm
Våning:
1/4, ej hiss
Byggår:
1968
Adress:
Pinnharvsgatan 1I,
431 47 MÖLNDAL

Beskrivning

Varmt välkomna till denna totalrenoverade lägenhet i populära Bifrost! Ett perfekt boende med genomgående hög standard och bra läge med goda kommunikationer. Bostaden erbjuder ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin, renoverade ytskikt, stort rum för både soffa och säng, samt ett stilfullt kök i moderna nyanser.

I Bifrost finns bra kommunikationsmöjligheter, närhet till Mölndals galleria, Hemköp, pizzeria, frisör samt ett stenkast från Änggårdsbergens naturreservat.

Välkommen på visning!

Bostaden disponeras enligt följande:

Rymlig hall med gott om plats för ytterkläder. Klädkammaren ligger i direkt anslutning till hallen, vilket gör det till en praktisk förvaringsdel i bostaden. Från hallen nås badrummet som är helkaklat i stilrena färgval, så som grått och vitt. Här erbjuds en rymlig dusch, handfat, spegelskåp, tvättmaskin samt toalett.

Från hallen nås ett stort och rymligt rum som med enkelhet ger plats åt säng samt soffa och tillhörande möblemang, så som tv-bänk och soffbord. Ljusa ytskikt präglar hela bostaden och får ett fint ljusinsläpp ifrån söder.

Vidare från vardagsrummet till höger nås det fantastiskt fina och moderna köket som är väl genomtänkt och har bra förvaringsmöjligheter. Köket har genomgående vita luckor som matchas med stilfullt vitt kakel längs väggen och en mörk bänkskiva i gråa toner. Här finns gott om förvaring i form av lådor och skåp. Utrustningen i köket består av induktionshäll, inbyggd micro och ugn, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 2 883 kr/mån.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,19271%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 500 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 300 kr/mån, och hushållsel 200 kr/mån.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 218/1003.

Våningsplan: Våningsplan 1 av 4, ej hiss. Bottenplan.

Byggår: 1968.

Storlek: 1 rum. Boarea ca 38 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Energideklaration: Energiklass E, energiprestanda primärenergital 109 kWh/m² år.
Status: Energideklaration senast utförd.

Övriga byggnader: Källarförråd samt cykelförråd.

Information Förening

Förening: Brf Klöverängen 2. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 231 st lägenheter varav 16 st hyresrätter.

Allmänt om föreningen: Brf Klöverängen 2 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningens köpte fastigheten i juni 2007 (äger marken) och består av 231 lägenheter, varav 16 upplåts med hyresrätt. Föreningen har också lokalyta på 1 511 + 508 som i dagsläget hyrs ut till Livsmedelsaffär (Hemköp), hemtjänst, hårvård och judoklubb . Läs gärna mer på föreningens egen hemsida: brfkloverangen.se.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns cykelrum och en övernattningslägenhet för medlemmarna att nyttja.

Föreningens ekonomi: Ekonomisk förvaltning sköts av HSB Mölndal. Medlemskap hos HSB Mölndal krävs ej. År 2020 höjdes avgiften med 2% till en följd av de renoveringsprojekt föreningen haft under 2018/2019.

Kommande/gjorda renoveringar: 2007-2009 renoverades vissa badrum.
2012 genomfördes en radonmätning med godkända resultat.
2014-2015 byttes uttjänta ventilationsaggregat samt belysning i trappan och på gården.
2015 byggdes ett cykelrum.
2016 OVK-besiktning av ventilationen. Under samma år kompletterades lekplatsen med ny lekutrustning och ett gruppavtal med Bredbandsbolaget tecknades för samtliga medlemmar.
2018 installerades ett nytt porttelefonsystem.
2019 färdigställdes bytet av värmesystemet från ett-rör till två-rörssystem samt dräneringen av fastigheterna. Under samma år lades taken om och avloppsstammarna renoverades med metoden relining.

Föreningen följer en underhållsplan. På uppdrag av föreningen genomförde Anticimex under 2018 en total teknisk besiktning.
Föreningen har inga stora renoveringsarbeten på gång under 2020. Inga vidare beslut tagna i dagsläget (2020-03-13).

Parkering: Föreningen förfogar över 224 st parkeringsplatser som kan hyras till en kostnad om ca 220 kr/mån. Föreningen förfogar även även 12 parkeringsplatser med elstolpar (420 kr/mån plus el) och 20 st garage (529 kr/mån). I dagsläget finns lediga parkeringsplatser samt parkeringsplatser med elstolpe, men till garagen är det kö (2020-03-13).

TV och bredband: Föreningen har ett gruppavtal tecknat med Bredbandsbolaget.

Mölndal Bifrost

Bifrost är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både Mölndals Centrum, de stora lederna samt goda kommunikationer som lätt tar dig in till centrala Göteborg. Området ligger fridfullt i anslutning till Safjällets Naturreservat, som erbjuder många promenadstigar och leder att välja mellan, perfekt för dig som älskar natur och friluftsliv.