Såld

Med balkong och öppen utsikt

Haris Pipic
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0708-55 67 66 haris.pipic@lundin.se

Lundin Partille

Med Lundin Partille får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Gamla Kronvägen 49

2:a Partille

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 462 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 54 kvm
Våning:
5/8, hiss
Byggår:
2016
Adress:
Gamla Kronvägen 49,
433 38 PARTILLE

Beskrivning

Det är något alldeles särskilt att få flytta in i en tvårumslägenhet där varenda vrå är i toppskick! Den här pärlan bjuder på sovrum med balkong, två stora fönster med harmonisk utsikt. Välplanerat öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med mycket ljusinsläpp. Ett rum att både laga mat och umgås i. Vardagsrummet har plats för både soffa och matbord samt gott om förvaring i både garderob och en rymlig klädkammare. Genomgående ekparkett, vita väggar och vackra fönsterbräden i natursten ger en lugn och enhetlig bas att inreda. Badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare ger en smidig vardag. Välkommen hem!

Ta hissen ner till den stora lummiga innergården som är helt unik i sitt slag. Här finns ett stort växthus som fungerar som en härlig festlokal samt odlingslådor, kryddträdgård och lekplats - enbart för de boende i området. Som en egen liten by mitt i stan. Under innergården, allra längst ner i gatuplan dit hissen också går, finns en stor mataffär, Coop, samt flera mindre butiker och på andra sidan byggnaden finns busshållplatsen. Ett bekvämt boende på alla sätt.

Lägenhetens 54 kvm disponeras enligt följande:

Du kommer in i hallen och finner här hatthylla samt förvaring i form av garderober. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita, i enlighet med resten av lägenheten.

I anslutning ligger köket och vardagsrummet med öppen planlösning och plats för både soffgrupp och matgrupp.

Köket är byggt med bra arbetsytor som väcker matlagningsglädje. Över en betonggrå laminatskiva sitter svart avlångt kakel. Luckorna är vita med rostfria handtag. Glaskeramikhäll med inbyggnadsugn under, kyl/frys, diskmaskin, mikro och fläkt. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita.

I det helkaklade badrummet duschar man gärna länge. Fin färgsättning med vitt matt kvadratiskt kakel, ljusgrå klinker och duschväggar i klarglas. Handfat med vit kommod med två lådor. Spegelskåp över handfatet och belysning. I taket sitter spottar. En kombinerad tvättmaskin/torktumlare förenklar tillvaron till vardags.

I vardagsrummet finns plats för både säng och soffa. Stora fönster ger ett härligt ljus.

Rymligt sovrum. Härifrån nås den härliga balkongen med den öppna utsikten.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 462 kr/mån. I avgiften ingår värme, digtital-TV, bredband och IP-telefoniabonnemang.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,7965%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 340 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 140 kr/mån, och hushållsel 200 kr/mån.
Baserade på ett schablonbelopp. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 3/1509.

Våningsplan: Våningsplan 5 av 8, hiss finns.

Byggår: 2016.

Storlek: 2 rum, varav 1 sovrum. Boarea ca 54 m². Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

TV- och internetanslutning: Internet: Digital-TV och bredband via Telia Triple Play ingår i månadsavgiften.

Bilplats: Föreningen har tillgång till 80 p-platser i det närliggande parkeringsgaraget. Dessa går att hyra och det tillämpas separat kö för detta.
Vänligen kontakta föreningen för mer info om parkeringarna.

Information Förening

Förening: Brf Lyckan Partille Port. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 124 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Föreningen har uppfört 124 bostadsrättslägenheter fördelade på tre huskroppar inom fastigheten Partille 11:67, med adresserna Gamla Kronvägen 49 och Portstråket 18, 20 och 22.
Föreningen är en del i PEABs stora projekt Partille Port som byggs under 2017-2019 och där Brf Lyckan är den första färdigställda etappen med inflyttning från slutet av januari till juni 2019. Föreningen bildades 2016. De 124 bostadsrätterna är fördelade på 1-4 rok:

47 st 1 rok
46 st 2 rok
28 st 3 rok
3 st 4 rok.

Gemensamma utrymmen: Gästlägenhet om 2 rok på 65 kvm som medlemmarna får hyra för 300 kr/dygn.
Stort växthus, beläget på innergården, som fungerar som en gemensamhetslokal som går att boka för fester och kalas, eller bara träffa sina grannar i och umgås och grilla.
Två gemensamma takterrasser på ca 40 respektive ca 70 kvm.
Sopnedkast för brännbart och komposterbart finns vid varje trapphus.
Förråd till varje lägenhet finns på vinden.

Parkering: Föreningen har tillgång till 80 p-platser i det närliggande parkeringsgaraget. Dessa går att hyra och det tillämpas separat kö för detta.
Vänligen kontakta föreningen för mer info om parkeringarna.

TV och bredband: Digital-TV med kanalpaketet Lagom och bredand 100Mbit/s via Telia Triple Play ingår i månadsavgiften.

Gårdsplats: Fastigheten har en helt unik och mycket stor innergård som alla boende kan nyttja, lika stor som Götaplatsen. Här finns flera miljöer för avkoppling och lek. Här finns odlingslådor, kryddträdgård, lekplats, cykelplatser under tak samt ett stort växthus med gemensam grill. Den slutna innergården blir som en egen liten by mitt i stan. Den gemensamma innergården delas mellan Brf Lyckan, Brf Kärleken och Brf Glädjen.

Övrigt: Informationen ovan är tagen från styrelsen, föreningens ekonomiska plan samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Partille

Friluftsliv, storstadsliv och shopping


Välkommen till Partille, ett trivsamt område med stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Här bor man på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Förutom Partille centrum utgörs Partille av flera mindre områden såsom Furulund, Björndammen, Mellby, Lexby och Paradiset. Bebyggelsen består av alltifrån pampiga sekelskiftesvillor till funktionella radhusområden och toppmoderna bostäder.
I Partille Arena är en multiarena för kultur- och idrottsevenemang och här finns även en bowlinganläggning, ett gym och en stor restaurang. I Partille Kulturum ryms bibliotek, teater, café och mycket mer. Det stora köpcentret Allum gör det enkelt att handla på hemmaplan, med sitt gedigna utbud av butiker, mataffärer och matställen.
Partillebor har gott om lummig, orörd skog och mark att vistas i. I Bokedalens naturreservat och Paradisets friluftsområde finns flera motions- och vandringsleder. Sommartid badas det i Stora Kåsjön och Humlebadet, och i Säveån och Björndammen fiskas det lax.

I Partille lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning