Såld

Högst upp i huset med stor inglasad terrass

Carolina Lindén
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0735-16 22 67 carolina.linden@lundin.se

Lundin Partille

Med Lundin Partille får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Stubbvägen 6

2:a Partille Furulund

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 177 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 57,5 kvm
Våning:
5/5, hiss
Byggår:
1988
Adress:
Stubbvägen 6,
433 47 Partille

Beskrivning

Vi har nöjet att presentera denna härliga lägenhet som med sin stora inglasade terrass i västerläge är något utöver det vanliga! Här finner ni en luftig bostad om 2 rum och kök med mycket ljusinsläpp, öppen och trevlig planlösning och med en helt underbar terrass som är helt inglasad, med väggar som också går att skjuta undan. Tack vare dess västerläge har man sol från lunch fram till kvällen. Utanför terrassen finns planteringslådor som man nyttjar som sin egna. Bostadsrättsföreningen är omtyckt och stabil med många bekvämligheter så som hiss, festlokal, övernattningsrum, motionsrum och bastu m.m. Parkeringsmöjligheter finns både i varm- och kallgarage samt utomhus. Goda förvaringsmöjligheter både i lägenheten och i tillhörande förråd som finns på samma våningsplan.

I närområdet finns både komplett grundskola, äldreboende, vårdcentral och matbutik, allt på bekvämt gångavstånd. Buss går med täta turer till Partille C och Göteborg. Till Landvetter är det endast 15 min med bil. Furulund är mycket uppskattat för sin vackra natur med sina många vandringsleder och badsjön Kåsjön är en populärt utflyktsmål på sommaren.

Varmt välkomna att boka er på visning!

Hall
Välkomnande hall med plats för hatthylla och skoställ. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger en parkettliknande plastmatta.

Badrum
Till vänster om hallen finns badrummet som har rosa kaklade väggar och plastmatta på golvet. Här finns dusch, wc, handfat, badrumsskåp, tvättho samt tvättmaskin. Ljust och trevligt tack vare fönstret som även går upp mot taket som ett takfönster.

Sovrum
Rymligt och mysigt sovrum med blommig tapet och ljus plastmatta. Fint ljusinsläpp tack vare fönster mot både vägg och tak så som i badrummet. I anslutning till sovrummet finns en stor klädkammare.

Vardagsrum
Ljust och stort vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång mot det uterummet som ligger på terrassen. I vardagsrummet är det ekparkett på golvet och ljusa tapetserade väggar.

Kök
Med en stor öppning mot vardagsrummet ligger köket som är rejält och praktiskt, och riktigt hemtrevligt. Här finns gott om arbetsytor och förvaring med ett stort skafferi, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, spis, fläkt samt mikro. Luckorna är i klassisk stil i med en ekfanér som matchas med vitt kakel och bänkskiva i ljus stenimitation. I köket finns plats för ett matbord med fyra-fem stolar intill fönsterpartiet mot terrassen.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 177 kr/mån. inkl värme, vatten och Telia fiber.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,58038%. Andel av årsavgift är 0,58038%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 350 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 150 kr/mån, och hushållsel 200 kr/mån.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 81/1401.

Våningsplan: Våningsplan 5 av 5, hiss finns. Högst upp.

Byggår: 1988.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 57,5 m².

TV- och internetanslutning: TV: TV-kanaler (kanalpaket lagom från Telia) ingår i månadsavgiften. Internet: Fiber från Telia (100/100Mbit/s) ingår i månadsavgiften.

Uteplats: Inglasad terrass i västerläge med skjutbara väggar. Detta blir som ett stort uterum som kan användas större delen av året. Precis utanför längs med långsidan finns planteringslådor som man kan använda som sin egna blomsterrabatt och odlingslåda. Smart design med inbyggd avrinning som ej behöver vattnas då de ligger utanför husets fasad.

Energideklaration: Energiklass E, energiprestanda primärenergital 106 kWh/m² år.
Status: Energideklaration senast utförd.

Övriga byggnader: I samma våningsplan som lägenheten finns ett tillhörande förråd.

Information Förening

Förening: HSB BRF Sandfallet i Partille. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 130 st lägenheter och 3 st lokaler.

Allmänt om föreningen: I natursköna Partille kommun strax öster om Göteborg, med närhet till Kåsjön och dess underbara natur med stora strövområden, ligger HSB Brf Sandfallet. Närmare bestämt vid Furulunds Centrum. Här finns en komplett grundskola, vårdcentral och närbutik, allt på bekvämt gångavstånd. På Stubbvägen 12 finns Sandfallets förskola, som är ett föräldrakooperativ. Utmärkta bussförbindelser med både Partille centrum och Göteborg, samt närhet till det stora shoppingcentrat Allum.

Husen / området stod färdigt år 1988.

Husen kallas 1-4 och adresserna är (hus 1) Grenvägen 7-11, (hus 2) Grenvägen 1-5, (hus 3) Stubbvägen 2-6 samt hus 4 Stubbvägen 8-12. Föreningen består av 4 huskroppar med lägenheter i 4 våningsplan. Det finns hiss i samtliga trappuppgångar. Alla huskroppar har 3 trappuppgångar vardera. Lägenheterna varierar i storlek från 2 rum och kök på ca 56 m² till 5 rum och kök på ca 105 m² och fördelas enligt:
33 st 2 rok
55 st 3 rok
39 st 4 rok
3 st 5 rok
Till varje lägenhet hör en eller två stora terrasser. Det finns ett antal etagelägenheter i föreningen.

Styrelsen arbetar kontinuerligt med en långsiktig underhållsplan. Det avsätts årligen till underhållsfonden för att ha betryggande resurser för planerat underhåll, reparationer och eventuella oväntade händelser.

Föreningen har en hemsida som är väl värt ett besök: www.sandfallet.nu.

Gemensamma utrymmen: Gemensamma utrymmen:
Föreningslokal (300kr)
Förskola (Stubbvägen 12)
Grovtvättstuga (Stubbvägen 8, 20kr/3h)
Övernattningsrum (hus 4, 150-200kr/natt)
Motionsrum och bastu (Stubbvägen 12)
"Biblotek" (Stubbvägen 8)
Solarium (Stubbvägen 10-12, 20kr/30min)
Boulebana.

Föreningens ekonomi: Ekonomin är stabil och det avsätts årligen stora belopp till underhållsfonden samt gedigna amorteringar på fastighetens lån. Se årsredovisning för mer info.
Ev kommer en mindre avgiftshöjning ske under 2020, detta är ej fastställt ännu (-mars 2020).
Den ekonomiska förvaltningen administreras av HSB Göteborg.

Försäkring: Föreningens fastigheter är fullvärdesförsäkrad i Moderna Försäkringar.

Kommande/gjorda renoveringar: Under 2018-2019 har följande planerat underhåll utförts: Taken har besiktigats och bristfälligt material har bytts ut, samtliga nitar på alla tak har bytts ut mot skruv. Vattenavrinningssystem baksida har bytts ut. Samtliga avlopp i lägenheterna har spolats. Samtliga soprum har blivit målade och fått ny belysning. De gemensamma lekytorna på förskolans område har förbättrats. Gaveln på hus 3 har reparerats och trasigt tegel har bytts ut.
Under 2020 kommer fasadrenoveringarna fortsätta, främst på hus 2 och 3.

Parkering: I föreningen finns 70 st varmgarageplatser (400 kr/mån), 45 kallgarageplatser i länga (300 kr/mån) och 54 st p-platser (ca 150 kr/mån).
Föreningen har 16 stycken parkeringsplatser för besökande, 6 st med infart från Stubbvägen och 10 st med infart från Grenvägen.
Det är separata köer till garage- och parkeringsplatserna. För närvarande finns lediga parkerings- och garageplatser.

Har du MC eller moped kontakta föreningens expedition för mer information.
I varje hus finns speciella utrymmen för cyklar, barnvagnar och rullatorer.

TV och bredband: Föreningen är kollektivt ansluten till "Telia 3 play". Detta innebär att tv (kanalpaket lagom), bredband (100/100 Mbit/s) samt bredbandstelefoni ingår i månadsavgiften. Utrustningen (router och box) tillhör lägenheten. När man flyttar ut måste man säga upp sitt abonnemang, när man flyttar in måste man beställa abonnemang. Görs hos Telia på tel. 90200. Snabbare bredband går även att beställa hos Telia.

Övrigt: Ovanstående information baseras på föreningens senaste årsredovisningar, information från deras hemsida samt kontakt med styrelsen (-mars 2020).

Partille

Friluftsliv, storstadsliv och shopping


Välkommen till Partille, ett trivsamt område med stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Här bor man på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Förutom Partille centrum utgörs Partille av flera mindre områden såsom Furulund, Björndammen, Mellby, Lexby och Paradiset. Bebyggelsen består av alltifrån pampiga sekelskiftesvillor till funktionella radhusområden och toppmoderna bostäder.
I Partille Arena är en multiarena för kultur- och idrottsevenemang och här finns även en bowlinganläggning, ett gym och en stor restaurang. I Partille Kulturum ryms bibliotek, teater, café och mycket mer. Det stora köpcentret Allum gör det enkelt att handla på hemmaplan, med sitt gedigna utbud av butiker, mataffärer och matställen.
Partillebor har gott om lummig, orörd skog och mark att vistas i. I Bokedalens naturreservat och Paradisets friluftsområde finns flera motions- och vandringsleder. Sommartid badas det i Stora Kåsjön och Humlebadet, och i Säveån och Björndammen fiskas det lax.

I Partille lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning