Såld

Bostadsrättsradhus med idyllisk trädgård

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Fölvägen 7

4:a Hisings Kärra

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
5 988 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
ca 100 kvm
Byggår:
1997
Adress:
Fölvägen 7,
425 41 HISINGS KÄRRA

Beskrivning

Välkommen till detta fridfulla bostadsrättsradhus med gavelläge i naturnära Hisings Kärra!
Kännetecknande för bostaden är öppna sociala ytor och ett rikt ljusinsläpp. Stor trädgård som sträcker sig kring två av husets sidor och erbjuder gott om yta för de större sällskapen.
Med ett insynsskyddat läge och allt man kan önska av ett radhus har ni nu en unik möjlighet att förvärva detta fantastiska hem.
På Fölvägen 7 finner ni inte bara en bostad, här finner ni ett hem för hela familjen.
Välkomna på visning, och välkomna hem!

Hall: Rymlig hall med gott om plats för förvaring samt en bänk. Från hallen når ni alla rum på entréplan samt trappan upp till övervåningen. Golvet pryds av klinkers och väggarna är tapetserade med en mönstrad tapet.

Kök: Stilrent kök där vita köksluckor skapar en elegant kontrast mot det mörka golvet. Här finner ni gott om utrymme för förvaring samt generöst med arbetsyta. I köket ryms det med enkelhet ett matbord för minst fyra personer. Utrustningen består av spis från Electrolux(2018), varmluftsugn, fläkt från Cylinda(2018), kyl och frys från Samsung i fullhöjd(2018) samt diskmaskin från Bosch(2017).

Badrum/Tvättrum: Stort badrum med WC, handfat med handfatskommod, spegel, skåp, dusch, tvättmaskin samt ett djupt handfat bredvid tvättmaskin för att underlätta vardagssysslorna.

Vardagsrum: Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Vardagsrummet kan med enkelhet inredas med en större soffgrupp samt tillhörande möblemang. Möjlighet finns att öppna upp väggen mellan kök och vardagsrum för att skapa en öppen planlösning.

Övre plan:

Hall : Rymlig hall som leder till alla rum på övre plan. Parkettgolv och genomgående ljusa färgval.

Sovrum 1 : Det största sovrummet rymmer med enkelhet en större dubbelsäng samt nattduksbord på vardera sida. Här finner ni även generöst med utrymme för diverse förvaringsmöbler.

Sovrum 2-3: Rymliga sovrum som kan inredas antingen med enkelsäng och skrivbord eller större säng med tillhörande nattduksbord.

Badrum övre plan: Ljust badrum utrustat med WC, handfat, spegelskåp, duschkabin med både regndusch och flertalet sidostrålar.

Klädkammare/Kontor: Större klädkammare som även kan användas som ett mindre rum/kontor då det finns ett fönster som bidrar till en ljus och luftig känsla.

Råvind: En väldigt generöst tilltagen råvind som erbjuder en väldigt praktisk förvaringslösning.

Garage : Rymligt garage i direkt anslutning till huset.

Råvind (Garage) : Ovanför garaget finner ni ytterligare en råvind som även denna erbjuder en praktisk förvaringslösning.

Trädgård: Då lägenheten har ett fantastiskt trevligt gavelläge får ni med detta en väldigt stor trädgård som sträcker sig längst hela baksidan på huset. Här finner ni två separata altaner där en bjuder på förmiddagssol och den andra erbjuder kvällssol. Väl tilltagen häck som sträcker sig runt trädgården och bidrar till en trygg och insynsskyddad känsla.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 5 988 kr/mån. Andel i föreningen är 3,00729%. Andel av årsavgift är 3,00695%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 1 000 kr/mån fördelat enligt följande:
Uppvärmning 600 kr/mån, försäkring 100 kr/mån, och hushållsel 300 kr/mån.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: KÄRRA 18:42.

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 00007.

Byggår: 1997.

Storlek: 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Boarea ca 100 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Ventilation: Frånluft.

TV- och internetanslutning: TV: ComHem. Internet: ComHem.

Uteplats: Stor trädgård med två uteplatser i två olika väderstreck.

Bilplats: Garage i direkt anslutning till bostaden.
Finns även plats för två bilar på uppfarten.

Energideklaration: Energiklass D, energiprestanda primärenergital 101 kWh/m² år.
Status: Energideklaration senast utförd.

Information Förening

Förening: Brf Västra Nidingen. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 33 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Västra Nidingen bildades 1997 och är belägen på Fölvägen 1-43 och 12-32 i Hisings Kärra. Föreningens fastigheter består av småhus/flerbostadshus om 1-2 våningar med 33 lägenheter. Fastigheterna är uppförda 1999.
Föreningen har bytt tak 2009 (med råspont under).

Kommande/gjorda renoveringar: Nytt tak (samt råspont) 2009.
Fasaderna är målade 2006.

Parkering: Stort varmgarage i anslutning till huset.

Hisings Kärra

Endast 10 minuter från Göteborgs centrum ligger Hisings Kärra beläget i vidsträckt, vacker natur. Här kombineras lantliv och storstadsliv på ett okomplicerat sätt. Kring Kärra centrum finns tätare bebyggelse i form av flerbostadshus och villaområden. Strax utanför öppnar sig landskapet med ängs- och betesmarker, skogspartier, bondgårdar samt fristående villor.

Kärra centrum erbjuder god service i närområdet med bland annat butiker, bibliotek, apotek och vårdcentral. Vid Backaplan och i Bäckebol finns ett flertal stormarknader. Göteborgs stadskärna nås lätt med buss eller bil.

Här finns flera förskolor och grundskolor. Kärra HF och Kärra KIF är två av flera aktiva idrottsklubbar som finns i området. Det finns även flera föreningar med aktiviteter för alla åldrar inom musik, kultur och friluftsliv. I Tolsered ligger 4H-gården som har aktiviteter och kurser hela året. Kärras sim- och sporthall, Clarebergs Ridklubb och Klarebergsvallen är några exempel på idrottsanläggningar i området.

Närheten till naturen är en stor tillgång för de boende i Hisings Kärra. Skog, mark och älv ger stora möjligheter till ett rikt friluftsliv. Vid Clarebergs gård ligger Jämmerberget där man har fin utsikt över landskapet. I de lummiga skogarna vid Ellesbo och Svankällan finns vackra naturstigar och motionsslingor. Till havet och badsjöar är avståndet inte långt.

Hisings Kärra inbjuder till ett behagligt, stadsnära boende i lantlig miljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning