Snart till salu

Bostadsrättsradhus med idyllisk trädgård

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Fölvägen 7

4:a Hisings Kärra

Kortfakta

Pris/Bud:
2 990 000 kr
Avgift:
5 988 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
ca 100 kvm
Byggår:
1997
Adress:
Fölvägen 7,
425 41 HISINGS KÄRRA

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på poya.sondosi@lundin.se.

Ni svänger in på Fölvägen och genast känner ni en känsla av ro skölja över er. Ni kommer fram till Fölvägen 7 och ser den fina uppfarten med plats för två bilar samt ett tillhörande garage.

Ni stiger in och välkomnas av en hall med plats för avhägning direkt till höger.

Till vänster finner ni det rymliga köket med plats för ett större matbord. För de som gärna vill öppna upp mellan kök och vardagsrum finns möjligheten att göra just detta, se alternativ planlösning.

Längre fram i hallen når ni hemmets stora vardagsrum med stora fönster som bidrar till att hemmet fullständigt badar i ljus. I vardagsrummet ryms det en större soffgrupp med tillhörande möblemang samtidigt som rummet känns luftigt och stort.

Från vardagsrummet når ni den stora trädgården. Då denna sträcker sig runt två av hemmets sidor har ni sol från gryning till solnedgång. Runt trädgården sträcker det sig höga häckar vilket bidrar till en insynsskyddad känsla och en trygg plats för barnen att leka på.

På entréplan finner ni även en av hemmets badrum. Här har ni även en avskild tvätt-avdelning.

På övre plan finner ni hemmets tre sovrum, klädkammare samt ett badrum.

Master bedroom bjuder på rikligt med plats för en större dubbelsäng samt arbetshörna eller dylikt för de som önskar viss avskildhet.

Två rymliga sovrum som enkelt kan inredas antingen med dubbelsäng eller enkelsäng och skrivbord för de yngre i familjen.

Den generöst tilltagna klädkammaren kan även användas som ett arbetsrum då fönstret bidrar med rikligt med ljusinsläpp.

Högst upp i huset finner ni en stor råvind med väl tilltagen golvyta. Denna används med fördel som förråd, men kan självklart också användas till annat.

I direkt anslutning till huset har ni ett eget garage, ovanför garaget har ni även här en separat vind.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 990 000 kr

Avgift: 5 988 kr/mån. Andel i föreningen är 3,00729%. Andel av årsavgift är 3,00695%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 800 kr/mån fördelat enligt följande:
Uppvärmning 500 kr/mån, försäkring 100 kr/mån, och hushållsel 200 kr/mån.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: KÄRRA 18:42.

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 00007.

Byggår: 1997.

Storlek: 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Boarea ca 100 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Uteplats: Stor trädgård med två uteplatser i två olika väderstreck.

Bilplats: Garage i direkt anslutning till bostaden.
Finns även plats för två bilar på uppfarten.

Energideklaration: Energiklass D.
Status: Energideklaration senast utförd.

Information Förening

Förening: Brf Västra Nidingen. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 33 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Västra Nidingen bildades 1997 och är belägen på Fölvägen 1-43 och 12-32 i Hisings Kärra. Föreningens fastigheter består av småhus/flerbostadshus om 1-2 våningar med 33 lägenheter. Fastigheterna är uppförda 1999.
Föreningen har bytt tak 2009 (med råspont under).

Kommande/gjorda renoveringar: Nytt tak (samt råspont) 2009.
Fasaderna är målade 2006.

Parkering: Stort varmgarage i anslutning till huset.

Hisings Kärra

Endast 10 minuter från Göteborgs centrum ligger Hisings Kärra beläget i vidsträckt, vacker natur. Här kombineras lantliv och storstadsliv på ett okomplicerat sätt. Kring Kärra centrum finns tätare bebyggelse i form av flerbostadshus och villaområden. Strax utanför öppnar sig landskapet med ängs- och betesmarker, skogspartier, bondgårdar samt fristående villor.

Kärra centrum erbjuder god service i närområdet med bland annat butiker, bibliotek, apotek och vårdcentral. Vid Backaplan och i Bäckebol finns ett flertal stormarknader. Göteborgs stadskärna nås lätt med buss eller bil.

Här finns flera förskolor och grundskolor. Kärra HF och Kärra KIF är två av flera aktiva idrottsklubbar som finns i området. Det finns även flera föreningar med aktiviteter för alla åldrar inom musik, kultur och friluftsliv. I Tolsered ligger 4H-gården som har aktiviteter och kurser hela året. Kärras sim- och sporthall, Clarebergs Ridklubb och Klarebergsvallen är några exempel på idrottsanläggningar i området.

Närheten till naturen är en stor tillgång för de boende i Hisings Kärra. Skog, mark och älv ger stora möjligheter till ett rikt friluftsliv. Vid Clarebergs gård ligger Jämmerberget där man har fin utsikt över landskapet. I de lummiga skogarna vid Ellesbo och Svankällan finns vackra naturstigar och motionsslingor. Till havet och badsjöar är avståndet inte långt.

Hisings Kärra inbjuder till ett behagligt, stadsnära boende i lantlig miljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning