Toppfräsch genomgångslägenhet

Anders Pettersson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Centrala Hisingen

Med Lundin Centrala Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Jägaregatan 4B

2:a Centrala Hisingen

Kortfakta

Pris/Bud:
1 990 000 kr
Avgift:
3 979 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 51 kvm
Våning:
2/3, ej hiss
Byggår:
1937
Adress:
Jägaregatan 4B,
417 01 Göteborg

Lundin Värdering

Boka nu
Slottsberget
Slottsberget
Lindholmens teater- & biohus
Lindholmens teater- & biohus

Beskrivning

Nu erbjuds en toppfräsch genomgångstvåa i populärt och centralt område. Här bor man bekvämt på andra plan i en lägenhet där badrummet är totalrenoverat och köket delvis renoverat. Här finner du charmiga 30-talsdetaljer såsom en takhöjd på ca 2,70 m och välbevarade brädgolv. Stora fönster bidrar till både rikligt ljusinsläpp och en luftig känsla. Bostadens ljusa toner ger en rogivande miljö. Från sovrummet vaknar man upp till en grön utsikt över föreningens gemensamma innergård. Samma vy har man sedan från köksfönstret. Föreningen gemensamma innergård erbjuder plats för både grill och sällskap.

Området erbjuder god service för de boende. Här finner man i direkt närhet närbutiker, restauranger samt Kvilletorget med dess olika faciliteter. Vid Wieselgrensplatsen ligger Lundby sjukhus och ett köpcentrum med apotek. Backaplan är det stora shoppingcentrat. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger. Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara några minuter når man Göteborgs centrum. Ett stenkast från bostaden ligger Ramberget och Keillers park där man har en hänförande utsikt över staden och skärgården. Du finner även den stora Hisingsparken på behändigt avstånd och i Slätta damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. På 15 minuters promenad nås Lindholmspiren där man kan ta färjan över till andra sidan älven.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd.

Inne i bostaden välkomnas ni av en rymlig hall med mycket bra avhängningsmöjligheter. Med hallen som utgångspunkt nås samtliga rum, praktiskt, funktionellt och välkomnande! Härifrån nås även en mindre klädkammare.

Stort vardagsrum med öppna ytor, generöst ljusinsläpp. I vardagsrummet finns förutom plats för en soffgrupp även en avskild matsalsdel, som enkelt rymmer det större sällskapet. Det härliga ljusinsläppet gör detta till ett mycket trivsamt vardagsrum.

Hemtrevligt och fräscht kök . Utrustningen består av spis med ugn, fläkt samt kyl/frys. Generösa arbetsytor samt bra med plats för förvaring. Platsen intill fönstret utgör sig som perfekt matplats och rymmer bord och stolar.
Badrum: I direkt anslutning till den rymliga hallen ligger badrummet. Utrymmet renoverades i smakfulla materialval. Vitt kakel och grått klinker ger ett modernt och stilrent intryck.

I sovrummet ryms gott och väl en dubbelsäng och skrivbord om så önskas och bra förvaring via två garderober. Rummet är lugnt beläget mot innergården.Välkomna på visning!

Information Ekonomi

Pris/Bud: 1 990 000 kr

Avgift: 3 979 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband (fiber).
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 200 kr och en pantsättningsavgift om 448 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 8,69%. Andel av årsavgift är 8,69%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 200 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 50 kr/mån, och hushållsel 150 kr/mån.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 0005.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 3, ej hiss. Våningsplan 2 av 3.

Byggår: 1937.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 51 m².

Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning: Internet: Fiber, ingår i avgiften.

Uteplats: Gemensam innergård med grill- och sällskapsytor.

Bilplats: För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Göteborgs Stad, tfn 031-368 25 65, fax 031-711 68 15. Du kan även gå in på Göteborgs Stads hemsida och få mer information samt beställa ansökningshandlingar där: www.goteborg.se.

Övriga byggnader: Förråd finns på vinden. I källaren finns tvättstuga och cykelrum,.

Information Förening

Förening: Brf Jägaren.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Jägaren bildades 2010 och förvärvade fastigheten Göteborg Brämaregården 7:11 i januari 2011.
Fastigheten byggdes 1937 och totalytan är 743kvm varav 593kvm är lägenhetsyta.
Föreningen består av 10 st bostadsrätter samt 1 st hyresrätt (dold tillgång som föreningen kan sälja).

Centrala Hisingen

Bekvämt boende, god service och gröna oaser


Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget, Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg. Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning