Såld

Superfräsch tvåa med stor balkong

Peter Johansen
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se

Lundin Östra Göteborg

Med Lundin Östra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Kadettgatan 3

2:a Kviberg

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
2 979 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 46,5 kvm
Våning:
2/5, hiss
Byggår:
2015
Adress:
Kadettgatan 3,
415 28 Göteborg

Beskrivning

På våning 2 av 5 i detta hus från 2015 finner vi denna välplanerade och nyproducerade tvårumslägenhet med en stor inglasad balkong i soligt läge. Sociala ytor erbjuds genom den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och materialvalen är genomgående ljusa, perfekt för att sätta sin egen prägel genom möblemang och textilier.
Brf Löjtnantshjärtat i Kviberg erbjuder ett boende mycket nära city med goda kommunikationer genom flera spårvagnslinjer och bussar endast några meter bort. Det är ett område som ligger väldigt nära vacker natur och motionsspår. Här finns också Sveriges största beachvolleyhall och Göteborgs nya sportarena.

Hall
Ljus och välkomnande hall som öppnar upp mot kök och vardagsrum. På golvet ligger ekparkett, vilket är genomgående i hela lägenheten.

Rakt fram från hallen ligger köket som är ett välplanerat och välutrustat Myresjökök. Vita klassiska luckor matchas snyggt med kvadratiskt kakel och en grå bänkskiva i laminat. Vitvarorna består av inbyggd micro, varmluftsugn, häll, självavfrostande kyl/frys samt diskmaskin. Öppen och social planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum
Ljust vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Härligt ljusflöde från stort fönsterparti och direkt utgång till den väl tilltagna balkongen i soligt sydvästläge.

Sovrum
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng med sängbord. God förvaring via en stor klädkammare som rymmer det mesta av förvaring.

Badrum
Från hallen nås badrummet som är väl tilltaget och fräscht. Helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv. Duschhörna, wc, handfatskommod med spegelhylla och belysning samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 2 979 kr/mån. Kabeltv / Internet tillkommer en kostnad om 224/månad.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,106%. Andel av årsavgift är 1,11%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 250 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 100 kr/mån, och hushållsel 150 kr/mån.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 3-1102.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5, hiss finns. Våningsplan 2 av 5.

Byggår: 2015.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 46,5 m².

Uteplats: Balkong, läge sydväst.

Information Förening

Förening: BRF Löjtnantshjärtat. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 70 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Löjtnantshjärtat består av 70 lägenheter i två flerbostadshus som nyproduceras som totalentreprenad av Skanska. Föreningens fastighet är Kviberg 741:177 med adress Rustmästaregatan 13 och 15 samt Kadettgatan 1 och 3. Inflyttning skedde under perioden maj-september 2015.

Gemensamma utrymmen: Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Försäkring: Bostadsrättstillägg för hemförsäkring ingår, (boende måste dock skaffa själva hemförsäkringen själv).

Parkering: Föreningen förfogar över totalt 38 st standard + 2 st handikappanpassade p-platser. Numrerade parkeringsplatser på Aspirantgatan, Rustmästaregatan och Kadettgatan.
Här gäller grönt parkeringstillstånd och kostar 500 kr/mån. För närvarande är det separat kö till föreningens alla p-platser.

TV och bredband: Föreningen har ett gruppavtal med Telenor som innefattar Telefoni, IP-TV (T-1 Bas), samt Bredband 250/250 Mbit/s.
Här finns det möjlighet att uppgradera sitt TV-utbud samt Internethastighet separat. Telenor Stream ingår även i gruppavtalet. Medlemmar ansvarar själva för att ontakta Telenor i samband med tillträde och utträde av lägenhet för att ansluta eller avsluta sin personliga kundbild hos Telenor gällande utrustning och personliga tjänstetillval.

Kviberg

Kviberg är en av Göteborgs östra stadsdelar och ett område som präglas av en spännande mix av toppmodern arkitektur och historiska miljöer. Redan på 1300-talet omnämns byn och hemmanet Kviberg. De röda kasernbyggnaderna med svarta torn är idag något av Kvibergs signum. Kvibergs kaserner uppfördes 1895 och hade militär verksamhet fram till 1994. Idag finns här flera olika verksamheter, bl.a. utbildningar,
ungdomens hus och museum. I de gamla stallarna ryms Kvibergs marknad.
Moderna bostäder började byggas här i slutet av 1950-talet. Under 2000-talet har toppmoderna bostadsområden med fina innergårdar uppförts och fler är på gång. Många av dem har namn som anknyter till den militära historien – översten, löjtnanten och soldathemmet.
I Kviberg och dess grannområden finns ett gott utbud av vardagsservice såsom mataffärer, apotek och vårdmottagningar. Med Kvibergs strategiska läge och goda kommunikationer når man Göteborgs centrum på kort tid. Utmed E20 ligger flera stormarknader och i Partille centrum Allums shoppingcenter. Kviberg är ett område som uppmuntrar till ett aktivt liv. I Kvibergs park, området i och runtom kasernerna, huserar flera idrottsföreningar. Här finns också Beach Center, Prioritet Serneke Arena, bollplaner och motionsspår. I den nya delen av Kviberg som växer fram byggs nu ett ”mini-centrum” med bl.a. livsmedelsbutik och gym, som är planerat att stå klart till april 2020. Runt Kviberg finns vackra skogar, mäktiga klippformationer och flera naturstigar. En av dem går längs Fjällbo ängar och leder till Bergsjön som är en fin liten badsjö med klippstränder. Kviberg inbjuder till ett fräscht och modernt boende i stadsnära och grön miljö. Välkommen!

Planritning