Såld

Nyproducerat BR-radhus i nya Bergsjö Småstad

Anders Pettersson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Östra Göteborg

Med Lundin Östra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Mirandagatan 16

5:a Bergsjön

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
5 172 kr/mån
Rum:
5 rum
Boarea:
ca 119 kvm
Byggår:
2020
Adress:
Mirandagatan 16,
415 62 GÖTEBORG

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Nu finns det möjlighet att köpa ett nyproducerat BR-radhus i nya Bergsjö Småstad! Huset har 119 välplanerade kvadratmeter som tack vare ljuset och den genomtänkta planlösning upplevs som större än så. Entréplan har skapats med fokus på det sociala med inbjudande kök och vardagsrum samt utgång till en uteplats med altan i soligt söderläge medan övre plan rymmer det privata delarna med sovrum och badrum. Huset har två stora badrum, ett på vardera plan, varav det på entréplan har en praktisk tvättavdelning. Inredningsstilen är klassisk och har ledorden; nordiskt, rent och ljust. De vitmålade väggarna är genomgående i alla rum, precis som det vitpigmenterade askgolvet medan badrummen har varmgrå klinker. Utanför den privata uteplatsen ligger den gemensamma innergården med parkmiljö som har stora ytor för lek och umgänge.

Bergsjö Hage är en del av framtidens Bergsjön och ett nytt radhusområde som växer fram med ett naturnära med centralt läge. Här bor man med fem minuters gångavstånd till förskola och skola samt åtta minuter till Bergsjöns badplats med vacker omgivande natur. Bra kommunikationer med både spårvagn och buss som tar ca 20 minuter in till centrala Göteborg och kort avstånd med bil till köpcentrumet Allum.

Radhusets 119 kvadratmeter disponerade enligt följande:

ENTRÉPLAN

Innanför ytterdörren möts man av en hall med praktiskt klinkergolv, plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob med dörrar i spegelglas. Huset har i övrigt genomgående vitpigmenterade askgolv och vitmålade väggar.

Stort genomtänkt kök med gott om förvaring, bra arbetsytor och ljus matplats invid fönstret. Köket har köksinredning i vitt, bänkskivor i mörkgrå laminat och vitt liggande kakel. Den maskinella utrustningen kommer från Electrolux och utgöras av glaskeramikhäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

Trivsamt vardagsrum som kan inredas med soffhörna, matplats och övrigt möblemang. Ljusinsläpp från ett stort fönster samt utgång till en uteplats med altan i soligt söderläge och direkt utgång till den gemensamma innergården med parkmiljö.

Badrummet på entréplan har varmgrått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, handdukstork och duschhörna med rundade vikväggar i klarglas. Här finns även en tvättavdelning med arbetsbänk, överskåp samt tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

ÖVRE PLAN

En trappa upp ligger bostadens privata delar belägna som utgörs av fyra sovrum och badrum. Alla rummen har insynsskyddat läge.

Det största sovrummet är generöst utformat med plats för dubbelsäng och har en egen klädkammare som bidrar med bra förvaringsmöjlighet. De tre övriga sovrummen är även de rymliga och två av dem har platsbyggda skjutdörrsgarderober.

Badrummet på övre plan har varmgrått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, handdukstork samt badkar. I taket sitter infällda spotlights.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 5 172 kr/mån. I månadsavgiften ingår Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100). El, vatten och värme kopplat till din förbrukning tillkommer. Andel i föreningen är 5,2632%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 1 950 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 150 kr/mån, vatten/avlopp 400 kr/mån, och hushållsel 1 400 kr/mån.
Posten hushållsel inkluderar kostnad för uppvärmning.
Ovan driftskostnad är en uppskattning och baserad på schablonbelopp. Driftkostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättsradhus.

Lägenhetsnummer: A12.

Byggår: 2020.

Storlek: 5 rum, varav 4 sovrum. Boarea ca 119 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska planen.

Uppvärmning: Frånluftsvärmepump med golvvärme i markplan & radiatorer på övre plan.

Ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning.

Uteplats: Stor uteplats i söderläge på baksidan av huset samt en stenlagd uteplats på framsidan av huset.

Övriga byggnader: Till radhuset hör ett förråd på framsidan och ett på baksidan. Förråden är inte isolerade.

Information Förening

Förening: Brf Bergsjö Gård. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 19 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Bergsjö Gård består av 19 bostadsrättsradhus fördelade över tre huskroppar. Föreningens fastighetsbeteckning är Bergsjön 9:11 med adress är Mirandagatan 2-28 samt Universumsgatan 23-31. Byggherre är Balder och beräknad inflyttning är vår/sommar 2020.

Kommande/gjorda renoveringar: Nyproduktion.

Parkering: Möjlighet att hyra parkeringsplats i anslutning till radhuset. Kostnad för att hyra en plats är ca 450kr/mån.

TV och bredband: Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100).

Gårdsplats: Gemensam innergård med parkmiljö som har stora ytor för lek och umgänge.

Bergsjön

Bergsjön
Området Bergsjön har fått sitt namn efter de berg och den sjö som bildades då inlandsisen drog sig tillbaka. Själva sjön, som också heter Bergsjön, är en trevlig skogssjö med klippstränder, bryggor och badtorn och här kan man både bada och fiska. På sommaren finns det även simskola här. Nästan alla gator här har fått namn som på olika sätt anknyter till rymd och universum beror. Detta beror till stor del på Bergsjöns höga läge, ett av de högsta i hela Göteborg, där det från vissa adresser är möjligt att se ända bort till ön Vinga utanför Göteborgs hamninlopp. Bebyggelsen i Bergsjön är i huvudsak ifrån 1960-talet och framåt och här finns en blandning av lägenheter, radhus och villor. I Bergsjön bor du nära både storstad och natur, med många fina vandringsleder i sin direkta närhet samtidigt som man endast är en kvart med spårvagn från city. I Bergsjöns centrum finns ett brett utbud av vardaglig service med flera butiker, restauranger, vårdcentral, tandläkare med mera. Här finns även en välsorterad och intressant mix när det gäller frukt och grönt, charkuterivaror, orientaliska teer och kryddor.

Planritning