Nyproducerat BR-radhus i nya Bergsjö Småstad

Anders Pettersson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Östra Göteborg

Med Lundin Östra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Mirandagatan 16

5:a Bergsjön

Kortfakta

Pris/Bud:
2 550 000 kr
Avgift:
5 172 kr/mån
Rum:
5 rum
Boarea:
ca 119 kvm
Byggår:
2020
Adress:
Mirandagatan 16,
415 62 GÖTEBORG

Beskrivning

Nu finns det möjlighet att köpa ett nyproducerat BR-radhus i nya Bergsjö Småstad! Huset har 119 välplanerade kvadratmeter som tack vare ljuset och den genomtänkta planlösning upplevs som större än så. Entréplan har skapats med fokus på det sociala med inbjudande kök och vardagsrum samt utgång till uteplats med terrass i soligt söderläge medan övre plan rymmer det privata delarna med sovrum och badrum. Huset har två stora badrum, ett på vardera plan, varav det på entréplan har en praktisk tvättavdelning. Inredningsstilen är klassisk och har ledorden; nordiskt, rent och ljust. De vitmålade väggarna är genomgående i alla rum, precis som det vitpigmenterade askgolvet medan badrummen har varmgrå klinker. Utanför den privata uteplatsen ligger den gemensamma innergården med parkmiljö som har stora ytor för lek och umgänge.

Preliminär inflyttning är i april 2020.

Bergsjö Hage är en del av framtidens Bergsjön och ett nytt radhusområde som växer fram med ett naturnära med centralt läge. Här bor man med fem minuters gångavstånd till förskola och skola samt åtta minuter till Bergsjöns badplats med vacker omgivande natur. Bra kommunikationer med både spårvagn och buss som tar ca 20 minuter in till centrala Göteborg och kort avstånd med bil till köpcentrumet Allum.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 550 000 kr

Avgift: 5 172 kr/mån. I månadsavgiften ingår Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100). El, vatten och värme kopplat till din förbrukning tillkommer. Andel i föreningen är 5,2632%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 1 950 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 150 kr/mån, vatten/avlopp 400 kr/mån, och hushållsel 1 400 kr/mån.
Posten hushållsel inkluderar kostnad för uppvärmning.
Ovan driftskostnad är en uppskattning och baserad på schablonbelopp. Driftkostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: A12.

Byggår: 2020.

Storlek: 5 rum, varav 4 sovrum. Boarea ca 119 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska planen.

Uppvärmning: Frånluftsvärmepump med golvvärme i markplan & radiatorer på övre plan.

Ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning.

Uteplats: Stor uteplats i söderläge.

Övriga byggnader: Till radhuset hör ett förråd på framsidan och ett på baksidan. Förråden är inte isolerade.

Information Förening

Förening: Brf Bergsjö Gård. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 19 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Bergsjö Gård består av 19 bostadsrättsradhus fördelade över tre huskroppar. Föreningens fastighetsbeteckning är Bergsjön 9:11 med adress är Mirandagatan 2-28 samt Universumsgatan 23-31. Byggherre är Balder och beräknad inflyttning är vår/sommar 2020.

Kommande/gjorda renoveringar: Nyproduktion.

Parkering: Möjlighet att hyra parkeringsplats i anslutning till radhuset. Kostnad för att hyra en plats är ca 450kr/mån.

TV och bredband: Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100).

Gårdsplats: Gemensam innergård med parkmiljö som har stora ytor för lek och umgänge.

Östra Göteborg

Skogspromenader, friluftsliv och staden om hörnet


Välkommen till de östra delarna av Göteborg, en härlig del av staden som har närhet både till storstadslivet och vacker natur! Området består bland annat av Gamlestaden, Kviberg, Utby, Kortedala, Bergsjön och Fräntorp. Bostäderna är en blandning av lägenheter, villor, radhus och kedjehus. I varje område finns mataffärer, restauranger, förskolor och skolor.
Runt Kviberg finns flera olika sportanläggningar, bland andra Beach Center och Prioritet Serneke Arena med såväl inomhusskidåkning som fotbollshall. Fjällbo ängar, Säveåns stränder, badsjön Bergsjön samt flera mindre parker skänker fina naturupplevelser. Kommunikationerna in till centrum och andra delar av Göteborg är bra med flera spårvagns- och busslinjer.

I Östra Göteborg lever du i en charmerande småstadsmiljö med grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning