Välplanerad genomgångstrea med en stor balkong och fönster i två väderstreck

Alexander Ryberg
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Gustaf Dalénsgatan 3B

3:a Kvillebäcken

Kortfakta

Pris/Bud:
3 495 000 kr
Avgift:
4 398 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 76 kvm
Våning:
3/7, hiss
Byggår:
2018-2019
Adress:
Gustaf Dalénsgatan 3B,
417 22 GÖTEBORG

Beskrivning

En välplanerad genomgångstrea med två balkonger varav en stor och rymlig. Lägenheten har stora fönsterpartier som ger ett fint och behagligt ljusinsläpp. En välplanerad planlösning med generösa sociala ytor där bland annat vardagsrum har gott om plats för både trevliga middagar runt matsalsgrupp samt soffgrupp. Bostaden har generöst med förvaring och ett modernt kök från Marbodal. Köket är välutrustat med allt man kan önska, så som inbyggd mikro, induktionshäll, varmluftsugn, samt kyl-och frys i fullhöjd. Det stilrena badrummet har badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Bostaden håller en hög standard med fina materialval och ekparkett som är genomgående för hela lägenheten. Helt klart en bostad som måste upplevas på plats!

Kvillebäcken är en ny stadsdel i Göteborg som ligger bra till på alla tänkbara sätt med all service på nära håll. Mellan de nybyggda husen blandas små mysiga gårdsgator med breda avenyer, pocketparker, torg och grönområden. Här bor man centralt, endast en hållplats från Nordstan med buss och två hållplatser med spårvagn och med praktiskt cykelavstånd till stan. Backaplans köpcentrum och knutpunkten för kollektivtrafiken nås på bara några minuter. Även Kville Saluhall ligger inom kort gångavstånd. Det är inte heller långt till kajerna längs med Norra Älvstranden samt fina naturområden som Ramberget, Flunsåsparken och Slätta Damm

Lägenheten disponeras enligt följande:

Rymlig hall med garderober samt plats för hatthylla. Du kommer in på ett parkettgolv i ek som är genomgående för hela bostaden. Väggarna är genomgående vita. I hallen sitter dimbar belysning.

Från hallen nås det stilfulla och stora badrummet. Det helkaklade badrummet har ett mörkt klinkergolv och vita kaklade väggar. Det är inrett med spegelskåp, tvättställ med kommod, wc-stol, och badkar. Här finns också en tvättmaskin samt torktumlare. Ovanför maskinerna finns en praktisk arbetsbänk. Förvaring ges i form av överskåp ovanför arbetsbänken.

Vidare in i lägenheten kommer du till den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. Det skapar goda sociala ytor som möjliggör många typer av möblemang efter tycke och smak. Den stora ytan i vardagsrummet rymmer med enkelhet soffgrupp med tillhörande möblemang.
Mycket fönster ger rummet ett härligt ljusinsläpp. Även här sitter dimbar belysning i taket.
Köket är stilfullt med vita köksluckor och ljusgrå bänkskiva. Den maskinella utrustningen är i rostfritt och består av varmluftsugn, mikro, induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Ovanför bänkskivan sitter ett vitt kakel.

Ett stort och ljust sovrum som är beläget till höger om hallen. Här ryms med enkelhet en stor dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Sovrummet ligger insynsskyddat i ett högt och tyst läge in mot den lugna innergården. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i form av garderober.

Via sovrummet nås den stora balkongen som är rymlig och kan möbleras upp till ett extra rum.

Via köket nås det andra sovrummet. Här finns gott om plats för en stor säng med tillhörande möblemang. Här finns plats om man vill ha extra förvaring genom garderober.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 3 495 000 kr

Avgift: 4 398 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband (30 Mbit) och IP-telefoni från ComHem.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,009685%. Andel av årsavgift är 0,96854%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 300 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 100 kr/mån, och hushållsel 200 kr/mån.
Ovan driftskostnad är en uppskattning och baserad på schablonbelopp. Driftkostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 32121/1201.

Våningsplan: Våningsplan 3 av 7, hiss finns.

Byggår: 2018-2019.

Storlek: 3 rum, varav 2 sovrum. Boarea ca 76 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

Uteplats: Balkong.

Bilplats: Föreningen förfogar över 48 bilplatser och 3 MC-platser i garage under huset och gården. Kostnad för garageplats för bil är ca 1250 kr/mån och MC ca 650 kr/mån. Utvalda garageplatser kommer förses med laddning för elbilar. Svårt att säga kötid. Vill man ställa sig i kön kontaktar man City Security.

Energideklaration: Energiklass C, energiprestanda primärenergital 72 kWh/m² år.
Status: Energideklaration senast utförd 2019-05-23.

Information Förening

Förening: Brf Origo. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 113 st lägenheter och 2 st lokaler.

Allmänt om föreningen: Brf Origo äger fastigheten Brämaregården 61:8 varpå man uppför tre lamellhus. Föreningen kommer bestå av totalt 113 bostadsrätter och två lokaler. Bostäderna är fördelade på tre huskroppar i fem till sju plan. Hiss finns till alla våningsplan. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Till föreningen hör adresserna Borstbindaregatan 17-21, Gustaf Dalénsgatan 3A-E och Långängen 10-12. Inflyttning beräknas ske preliminärt vintern 2018/ våren 2019. Byggnadsprojektet genomförs på totalentreprenad av Bonava Sverige AB.

Gemensamma utrymmen: Varje lägenhet har tillgång till ett lägenhetsförråd placerat i källare. Lägenheter i trapphus 1B och 2A har sina förråd i källaren på intilliggande hus då dessa trapphus saknar källare. Innergård kommer anläggas med cykelparkering, grönytor och gångbanor.

Föreningens ekonomi: Då det är en helt nybildad föreningen har dom i dagsläget inga planer på avgiftsförändringar. Den ekonomiska förvaltningen administreras av SBC.

Kommande/gjorda renoveringar: Föreningen har inga inplanerade renoveringar då fastigheten är nyproducerad.

Parkering: Föreningen förfogar över 48 bilplatser och 3 MC-platser i garage under huset och gården. Kostnad för garageplats för bil är ca 1250 kr/mån och MC ca 650 kr/mån. Utvalda garageplatser kommer förses med laddning för elbilar. Svårt att säga kötid. Vill man ställa sig i kön kontaktar man City Security.

TV och bredband: Föreningen är ansluten till digital-TV, Internet och IP-telefoni via Comhem.

Hisingen Kvillebäcken

Kvillebäcken inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Området är lite av en uppstickare och kan med sin mix av gamla och nya kvarter beskrivas som ett Göteborg i miniatyr. Nya blänkande fastigheter blir en spännande kontrast till de charmiga landshövdingehusen och de tidstypiska 70-talsbyggnaderna.

Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen stod klar 2013 och har nominerats till det prestigefulla Kasper Salin-priset för sin arkitektur. Saluhallen med sitt breda utbud av delikatesser, mat, frukt och grönt är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kvillebäckens närhet till Göteborgs innerstad, med endast sex minuter till Brunnsparken med spårvagn, gör att hela stadens utbud är lättillgängligt.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning