Såld

Kedjehus i populärt område med inglasat uterum

Anders Pettersson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Gulmårevägen 11

5:a Hildedal

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
5 993 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
ca 131 kvm
Byggår:
2008
Adress:
Gulmårevägen 11,
417 49 GÖTEBORG

Beskrivning

I Hildedal finns nu ett av de populära större BR-kedjehusen till försäljning. Här bor man bekvämt på två plan och en egen insynsskyddad tomt. Ett stort bonus med just detta hus är den inglasade uteplatsen om 15 kvm belägen mot ett soldränkt västerläge. Ytan utanför erbjuder plats för både lek och grill. På uppfarten parkerar man smidigt i direkt anslutning till huset, här finns även ett förråd för extra förvaring. Huset är beläget längst in på en återvändsgata vilket gör läget i området optimalt.

Området är lugnt och barnvänligt med direkt närhet till skolor och service. Lekplats finner ni runt hörnet. Inom fem minuters promenad nås busshållplatsen och linje 17 och 37. Genom gång, buss eller cykel är det snabbt och enkelt att ta sig mellan matbutiker, köpcentrum, service och skolor. I Kvillebäcken en bit bort ligger en välsorterad saluhall och mysiga caféer. Trots att du bor i stan kan du leva naturnära och ute i friska luften. Här bor man alldeles invid Hisingsparken som erbjuder vackra omgivningarna med vattendrag och djup skog. För den spa- eller golf- eller motionssugna ligger Sankt Jörgens Park Resort inom ett avstånd på 3 km från bostaden.

Larm från Verisure finns att ta över för en köpare.

Nedre plan:
Entré: Välkomnade entré med gott om förvaring. Här finns både garderob och skoskåp, golvet är belagt med ett praktiskt klinker. Ytterligare förvaring finns under trappan. Hela nedre plan värms upp med vattenburen golvvärme som ger en komfortabel boendemiljö.

Tvättstuga: Till höger om entrén nås tvättstugan som är utrustad med helt nya maskiner (tvättmaskin och torktumlare) från Cylinda. Golvet är belagt med ett ljust klinker som matchar skåpsinredningen i vitt. Gott om förvaring i både vägg- och högskåp.

Badrum: Helkaklat badrum i neutrala toner. Utrustat med WC, dusch, kommod och spegelskåp. Vattenburen golvvärme.

Kök: Vitt Myresjökök med eleganta spegelluckor. Bänkskiva i svart laminat, stänkskyddet ovan matchar i svart. Vitvarorna består av induktionsspis (2019), ugn, fläkt, inbyggd mikro samt kyl och frys i fullhöjd. Samtliga vitvaror är från Bosch utom spisen som är från Electrolux. På golvet ligger ekparkett som sträcker sig ut i vardagsrummet. Köket rymmer matbord med plats för 6 personer. Härifrån finns även en utgång till husets framsida där kaffet kan avnjutas i morgon- och förmiddagssolen.

Vardagsrum: Ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och tv-möbel. Från vardagsrummet nås husets hjärta, uterummet. Ytan glasades in 2016 och blev då ett utrymme som kan utnyttjas mer än bara sommartid. Öppningsbara skjutdörrar gör ytan vädringsbar varma sommardagar.

Övre plan:
Rakt fram finns en sällskapsyta som med enkla medel kan omvandlas till ett ytterligare sovrum. Utöver det finns det tre sovrum i varierande storlek. Samtliga sovrum erbjuder förvaringsmöjligheter. För den med stor garderob finns här även en klädkammare för extra förvaring.

Badrum: Badrummet på övre plan går i samma neutrala toner som det på nedre. Istället för dusch finns här istället ett badkar. Övrig utrustning består av kommod, spegel samt WC.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 5 993 kr/mån. Till månadsavgiften tillkommer värme, el & vatten. Kostnad för detta framgår under driftskostnader. Andel i föreningen är 3,1765%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 1 444 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 433 kr/mån, vatten/avlopp 246 kr/mån, och hushållsel 765 kr/mån.
Elkostnad avser hushållsel samt värme.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 6.

Byggår: 2008.

Storlek: 4 rum, varav 3-4 sovrum. Boarea ca 131 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Uppvärmning: Luft/vatten värmepump.

TV- och internetanslutning: TV: Bredbandsbolaget. Internet: Gotnet (fiber).

Uteplats: Insynsskyddad trädgård mot väst. Här finns ett inglasat uterum om 15 kvm.

Bilplats: Plats för 2 bilar på uppfarten.

Övriga byggnader: Förråd i anslutning till huset.

Information Förening

Förening: Brf Rödlöken.

Allmänt om föreningen: Brf Rödlöken bildades 2006 och består av 34 kedjehus, samtliga upplåtna med bostadsrätt. I föreningen ingår 7 st. enplanshus på 90 kvm, 10 st. tvåplanshus på 121 kvm och 17 st. tvåplanshus på 131 kvm på adresserna Solslättsvägen, Rödlöksvägen, Gulmårevägen och Taklöksvägen. Varje tomt rymmer ett förråd samt en carport och plats för ytterligare en bil. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig fram till 2046. Total byggnadsyta uppgår till 4.067 kvadratmeter och de långfristiga lånen till ca. 38 mkr (årsred 2018). Inga planerade avgiftsförändringar (kontrollerat 2020-03-25).

Föreningens hemsida:
http://rodloken.bostadsratterna.se/om-foreningen.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av Nordic Life.

Hisingen Hildedal

Kajpromenader, storstadsliv och vacker natur


Välkommen till Hisingen, Sveriges femte största ö! Hisingen utgör en stor del av Göteborgs kommun och här finns flera olika bostadsområden varav Lindholmen, Sannegårdshamnen, Eriksberg, Kvillebäcken, Backa, Lundby, Hisings Backa, Gerrebacka, Hisings Kärra och Tuve är några. Området i stort präglas av nytänkande, framtidsvisioner och utveckling och bostäderna här är en blandning av äldre villor, nybyggnationer, rad- och kedjehusområden samt flerbostadshus. Serviceutbudet är mycket stort och här finns både kvartersbutiker och större köpcentrum. Utmed kajerna på Norra Älvstranden finns fina promenadstråk, småbåtshamnar och ett stort utbud av mysiga caféer och restauranger. Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park, Flunsåsparken, den stora Hisingsparken och Slätta Damm. Kommunikationerna är mycket goda och man tar sig lätt fram i staden med båt, buss eller spårvagn. Det finns även gott om gång- och cykelvägar.

Planritning