Såld

Stor uteplats mot soligt söderläge

Anders Pettersson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Långängen 12

2:a Kvillebäcken

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 490 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 55 kvm
Våning:
1/5, hiss
Byggår:
2018-2019
Adress:
Långängen 12,
417 22 GÖTEBORG

Beskrivning

Varmt välkomna till en välplanerad modern tvåa mitt i Kvillebäcken. Här finner ni ett Feng Shui-inspirerat boende med en trevlig innergård. Lägenheten har moderna och eleganta materialval i tidlös stil. Effektiva ytor med trivsamma sällskapsytor, generösa fönsterpartier och stor uteplats om ca 13 kvm. Hela lägenheten vetter mot den Feng Shui inspirerade innergården vilket ger lugn och ro. Kök från Marbodal med energieffektiva vitvaror, rofyllt sovrum som ligger avskilt från sällskapsytorna samt helkaklat badrum med kombimaskin.

Kvillebäcken är en ny stadsdel i Göteborg som ligger bra till på alla tänkbara sätt med all service på nära håll. Mellan de nybyggda husen blandas små mysiga gårdsgator med breda avenyer, pocketparker, torg och grönområden. Här bor man centralt, endast en hållplats från Nordstan med buss och två hållplatser med spårvagn och med praktiskt cykelavstånd till stan. Backaplans köpcentrum och knutpunkten för kollektivtrafiken nås på bara några minuter. Även Kville Saluhall ligger inom kort gångavstånd. Det är inte heller långt till kajerna längs med Norra Älvstranden samt fina naturområden som Ramberget, Flunsåsparken och Slätta damm. För den som är badsugen når man salta bad på 25 minuter med buss.

Lägenhetens 55 kvm disponeras enligt följande:

Inne i bostaden möts man av en hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i två garderober och ett städskåp. Lägenheten har genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

Trivsamma sällskapsytor med ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Här kan man inreda med soffa, matplats och övrigt möblemang. Halvöppen planlösning mot köket.

Köket har köksinredning i vitt från Marbodal med rostfria handtag, laminatbänkskiva i ek och stänkskydd i vitt matt kakel. Energieffektiva vitvaror i rostfritt utförande som utgörs av glaskeramikhäll, fläktkåpa, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Från köket nås lägenhetens generösa uteplats som har plats för långbord, denna vetter mot ett soligt söderläge.

Sovrummet ligger avskilt från sällskapsytorna och har två fönster som vetter mot den rofyllda innergården. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord samt förvaringsmöjligheter i en garderob och ett linneskåp.

Välplanerat badrum med svart klinkergolv och helkaklade väggar i vitt matt kakel. Inredningen består av wc, handfatskommod och spegelskåp i svart ek samt duschhörna med rundade vikdörrar i frostat glas. Här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare med arbetsyta och väggskåp ovan.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 490 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och Comhem Triple-play bestående av kabel-TV, bredband (100/100) och IP-telefoni (ej samtalskostnad).
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 473 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,7686%. Andel av årsavgift är 0,76862%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 449 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 145 kr/mån, och hushållsel 304 kr/mån.
Driftskostnaden är en uppskattning och baserad på schablonbelopp. Driftkostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 11103/1003.

Våningsplan: Våningsplan 1 av 5, hiss finns.

Byggår: 2018-2019.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 55 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Ventilation: FTX.

TV- och internetanslutning: TV: Föreningen är ansluten till digital-TV, Internet och IP-telefoni via Comhem, ingår i avgiften.

Bilplats: Föreningen förfogar över 48 bilplatser och 3 MC-platser i garage under huset och gården. Kostnad för garageplats för bil är ca 1250 kr/mån och MC ca 650 kr/mån. Utvalda garageplatser kommer förses med laddning för elbilar. Svårt att säga kötid. Vill man ställa sig i kön kontaktar man City Security.

Information Förening

Förening: Brf Origo. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 113 st lägenheter och 2 st lokaler.

Allmänt om föreningen: Brf Origo äger fastigheten Brämaregården 61:8 varpå man uppför tre lamellhus. Föreningen kommer bestå av totalt 113 bostadsrätter och två lokaler. Bostäderna är fördelade på tre huskroppar i fem till sju plan. Hiss finns till alla våningsplan. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Till föreningen hör adresserna Borstbindaregatan 17-21, Gustaf Dalénsgatan 3A-E och Långängen 10-12. Inflyttning beräknas ske preliminärt vintern 2018/ våren 2019. Byggnadsprojektet genomförs på totalentreprenad av Bonava Sverige AB.

Gemensamma utrymmen: Varje lägenhet har tillgång till ett lägenhetsförråd placerat i källare. Lägenheter i trapphus 1B och 2A har sina förråd i källaren på intilliggande hus då dessa trapphus saknar källare. Innergård kommer anläggas med cykelparkering, grönytor och gångbanor.

Föreningens ekonomi: Då det är en helt nybildad föreningen har dom i dagsläget inga planer på avgiftsförändringar. Den ekonomiska förvaltningen administreras av SBC.

Kommande/gjorda renoveringar: Föreningen har inga inplanerade renoveringar då fastigheten är nyproducerad.

Parkering: Föreningen förfogar över 48 bilplatser och 3 MC-platser i garage under huset och gården. Kostnad för garageplats för bil är ca 1250 kr/mån och MC ca 650 kr/mån. Utvalda garageplatser kommer förses med laddning för elbilar. Svårt att säga kötid. Vill man ställa sig i kön kontaktar man City Security.

TV och bredband: Föreningen är ansluten till digital-TV, Internet och IP-telefoni via Comhem.

Centrala Hisingen - Kvillebäcken

bekvämt boende, god service och gröna oaser


Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget,
Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg.
Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning