Såld

Våning 13, med vidsträckt utsikt utan insyn och sol hela dagen

Patrik Henningsson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Kvarnbygatan 11

3:a Kvarnbyn

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 781 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 82 kvm
Våning:
13/15, hiss
Byggår:
2020
Adress:
Kvarnbygatan 11,
431 34 MÖLNDAL
Vinn Samsungs design-TV

Beskrivning

Välkomna till denna trivsamma lägenhet med milsvid utsikt utan insyn och sol hela dagen.
Lägenheten är helt nyproducerad med fina färg och materialval. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till den stora balkongen på 18 kvadratmeter.

Rumsbeskrivning:
Vacker entré med ett stort fönster med härlig utsikt utanför ytterdörren. Hall med plats för ytterkläder och stor klädkammare i anslutning.
Vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till den ljuvliga balkongen på 18 kvadratmeter. Från vardagsrummet och köket har man utsikt åt tre väderstreck. Köket är välutrustat med det senaste i maskinväg och en påkostad bänkskiva i natursten.
Två sovrum varav ett större med egen klädkammare i anslutning.
Badrum med dusch och handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare med tillhörande skåp och arbetsyta. Kakel på väggar och klinker med värmeslingor på golvet.
Enhetlig ekparkett i alla rum.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 781 kr/mån. I avgiften ingår värme, kallvatten och Triple Play (IP-telefoni, Tv och bredband). Andel i föreningen är 1,4404%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 350 kr/mån fördelat enligt följande:
Försäkring 100 kr/mån, och hushållsel 250 kr/mån.
Riktvärde.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 2204.

Våningsplan: Våningsplan 13 av 15, hiss finns.

Byggår: 2020.

Storlek: 3 rum. Boarea ca 82 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk frånluft.

Information Förening

Förening: Brf Kvarnbytornet.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Kvarnbytornet har kvarterets högsta hus. Det 16 våningar höga huset inrymmer 77 bostadsrätter och 1 gemensamhetslokal vilka är fördelade på 1-5 rum och kök. Föreningen äger fastigheten Kvarnbyterrassen 7. Parkeringsplatser i garage, 37 st, carport, 19 st eller uteplatser, 18 st. Laddplatser för elbilar finns. Varje lägenhet har tillgång till eget lägenhetsförråd i källarplan. I övrigt finns även cykelrum, barnvagns-/rullstolsförråd samt en gemensamhetslokal. Föreningen har flera gemensamma utrymmen som gör detta boende till lite utöver det vanliga. En takterrass belägen i det sydvästra hörnet, en gemensam lounge med soffor och miljöer för umgänge och en gårdsterrass med uteträdgård med grill och utemöbler.

Mölndal Kvarnbyn

Välkommen till anrika Kvarnbyn, ett område som expanderat med omsorgsfullt utformade bostäder, de flesta högt belägna med utsikt över vackra Störtfjället och södra Mölndal. Här bor man med bekvämt avstånd till det mesta, däribland med promenadavstånd till Mölndals Centrum samt till Mölndals Bro och dess goda kommunikationer. Stensjöns badplats och naturområden finns också nära till hands, liksom den vackra parken och ägorna runt Gunneboslott.

Planritning